Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

...Чуј он се ,,примио на лажи РТС-а'' да су муслимани зли, а они нису формирали Патриотску лигу и Зелене беретке у априлу 1991. и почели обуку за рат?
eto vidis... tipicna bosnjacka mantra i laz...
Нису на основу неважећег референдума прогласили независност?
zaboravilo se
Хрватске регуларне јединице нису упале на територију крње СФРЈ и починиле масовне злочине над цивилима у Сијековцу и на Купресу у марту и априлу 1992.?
zaboravio si upad pocetkom treceg mjeseca 1992 u bosanski brod odstrane bojne iz rijeke i osijeka, cuvena je koljacica bila azra dva noza , koja je klala po derventi i posavini...

Муслимани нису очистили МУП БиХ од Срба пре званичног почетка рата? Нису 24.априла у Мотикама и Јасиковачи масакрирали 33 цивила? Нису починили ратне злочине над припадницима ЈНА након постигнутих договора о мирном изласку? Али, ето, он се примио да су они зли, а у ствари је читав грађански рат на територији бивше СФРЈ започела Србија...СРА-МО-ТА!
ovog treba hapsiti! HAPSITI!

Nema veze što si ti slagao i pokušao da ga predstaviš kao pisca iz Sarajeva.
I dalje ćeš tvrditi da je lažov ipak on.
Užas.
Nisam slagao ja sam i pitao ima li neko frontalni snimak, zato što nisam bio siguran. Evo sa Roletovog snimka se vidi da nije iako mnogo liče.

I da, naravno da laže da je ranjen kao srpski vojnik, mogao je biti ranjen samo kao vojnik JNA. Tada nije ni bilo dobrovoljaca iz Srbije kod nas.

ovodjubre lazljivo treba hapsiti.

veterani i pravi borci treba da odu tamo da to gofno raskrinkaju.

ima li u tom bg nekih pravih veterana koj isu krvarili gace po prvim linijama ?

cuvace ga njegovi lazni veterani ko i on ili bajkeri ?

e pa lazovcino sad te niko ne treba cuvati posle ovakvih kleveta i lazi protiv srpskog roda...

I da, naravno da laže da je ranjen kao srpski vojnik, mogao je biti ranjen samo kao vojnik JNA. Tada nije ni bilo dobrovoljaca iz Srbije kod nas.
jedino ako nije spicen u glavu pa zbog amnezije pomesao hrvatsku i bosnu.mozda bio u erdutu😑
Sta reci...
Inace indija proteruje sve pakistance u naredna 48 sata i ukida sporazum o reci ind za vodu zbog teroristickog napada u kaspiru(indijska kontrola)
po netu se suska o pocetku sukoba indija pakistan...

ovodjubre lazljivo treba hapsiti.

veterani i pravi borci treba da odu tamo da to gofno raskrinkaju.

ima li u tom bg nekih pravih veterana koj isu krvarili gace po prvim linijama ?

cuvace ga njegovi lazni veterani ko i on ili bajkeri ?

e pa lazovcino sad te niko ne treba cuvati posle ovakvih kleveta i lazi protiv srpskog roda...
Tako je, uhapsiti plaćenika.

Da Milošević nije izvršio državni udar i promijenio ustav SR Srbije, da nije neovlašteno upao u monetarni sustav SFRJ i uzurpirao ovlasti federacije, da nije počinio udaranje na ustavne vrijednosti Jugoslavije zahtijevajući rušenje Ustava SFRJ, ukidanje ovlasti republika, ukidanje autonomija, centralizaciju vlasti i uvođenje izbornog pravila "jedan čovjek - jedan glas", ne bi ni Skupština SR Slovenije ni Sabor SR Hrvatske proglasili neovisnost od SFRJ. Dakle, SR Srbija je izravni krivac za raspad Jugoslavije i sama ga je započela.

Srbija nije imala želju očuvati zajedničku državu. To je perfidna laž! Da je imala taj cilj, ne bi bila pustila Sloveniju da izađe ni pod razno. Dakle, lažeš!

Jugoslavija se raspala iznutra, prestala je funkcionirati i trebalo je riješiti situaciju. Badinterova komisija je pribjegla postojećim pravilima međunarodnog prava i primijenila pravilo uti possidetis kako bi razriješila jugoslavensku krizu i spriječila rat. Nijedna od država koje si ti spomenuo nije u situaciji u kakvoj je bila Jugoslavija 1990./91., tako da je svaka usporedba deplasirana. Srbi su pogrešno sve razumjeli i shvatili te su pokrenuli oružani sukob koji je u samom startu bilo nemoguće dobiti u korist Srba, upravo zato što rečeni zakon zabranjuje promjenu međusobnih razgraničenja i osvajanje teritorija koji u trenutku raspada države nije bio zakonski u sastavu neke od jedinica. Srpski političari su sve odigrali pogrešno i nerazumno te stvorili tragediju.
Ne znam ni ko si ni šta si na ovom forumu,ali pokušaj da me više ne nazivaš lažovom.Ako možemo lepo i kulturno,ja sam za,ako smatraš da ne možemo,teraj dalje.

jedino ako nije spicen u glavu pa zbog amnezije pomesao hrvatsku i bosnu.mozda bio u erdutu😑
Sta reci...
Inace indija proteruje sve pakistance u naredna 48 sata i ukida sporazum o reci ind za vodu zbog teroristickog napada u kaspiru(indijska kontrola)
Pa oni su nuklearne sile u pm...ode sve u

Sta reci...
Ebote...eto stvarno Pakistanaca u Hrvatsku..😂

zaboravio si upad pocetkom treceg mjeseca 1992 u bosanski brod odstrane bojne iz rijeke i osijeka, cuvena je koljacica bila azra dva noza , koja je klala po derventi i posavini...

То пише ветеран "Ж. Пантелић-Бунар 1244" а не ја, тако да треба да буде "заборавио је"!
Имаш испод твита линкове до његовог сајта.

Полакоте! :D
Нека га, нека мисли шта хоће и буде у заблуди, шта их је са сличним причама продефиловало и сада гостују по разним ТВ каналима!
Нека се бави хуманитарним радом и што мање наглас резонује о овим темама.

hoce li neko da mi pojasni oklen ovaj lazov i ove izmisljotine koj nemaju nikakve veze sa logikom medju studentima i to bas na dan kada dolaze studenti iz novog pazara ?

pa uvjek srbin da bude taj koji ce opljunut po sebi ?

mogu li @Lagerta @DarkMoon da mi pojasne otkud ovaj lazov kod studenata i kakva je ovo patetika sa muslimanima iz novog pazara ???

kakvo je ovo da prostite sranje projugoslovensko i titoisticko ???

ovo su lazi i ovo je nemoguce bilo , osim u slucaj uda je bio na odsluzenju vojnog roka, nalazio se u kasarni i popio neki geler od granatiranja ili ti neki metak od snajpera...

uglavnom to se zove zadesiti se, a ne da se radi o nekakvom veteranu...

veteran znaci covjek sa iskustvom ratnim na polozajima... ovde u srbiji se svaka susa veteranom smatra i naziva taman da je za vreme bombardovanja bio nedje kod novog sada beograda ili rkagujevca daleko u pripizdini od kosara i pogrnaicnog rejona...

OTKUD OVO DJUBRE LAZLJIVO MEDJ USTUDENTIMA sa ovakvim govorom i to bas prilikom posjete MUSLIMANA IZ PAZARA ?

ko je osmislio ovu patetiku???

JESTE LI SVESNI KOLIKO OVO PRLJA UGLED STUDENATA BLOKADERA ?

hoce li neko da mi pojasni oklen ovaj lazov i ove izmisljotine koj nemaju nikakve veze sa logikom medju studentima i to bas na dan kada dolaze studenti iz novog pazara ?

mogu li @Lagerta @DarkMoon da mi pojasne otkud ovaj lazov kod studenata i kakva je ovo patetika sa muslimanima iz novog pazara ???

ovo su lazi i ovo je nemoguce bilo , osim u slucaj uda je bio na odsluzenju vojnog roka, nalazio se u kasarni i popio neki geler od granatiranja ili ti neki metak od snajpera...

veteran znaci covjek sa iskustvom ratnim na polozajima... ovde u srbiji se svaka susa veteranom smatra i naziva taman da je za vreme bombardovanja bio nedje kod novog sada beograda ili rkagujevca daleko u pripizdini od kosara i pogrnaicnog rejona...

OTKUD OVO DJUBRE LAZLJIVO MEDJ USTUDENTIMA sa ovakvim govorom i to bas prilikom posjete MUSLIMANA IZ PAZARA ?

ko je somislio ovu patetiku???
A je l ti misliš da sam ja odgovorna za sve što neko negde izjavi? Nisam pratila niti me zanima iskreno. Pratim samo vesti vezane za dešavanja na fakultetima i u vezi prosvete ovih dana...

Udruženje ratnih vojnih veterana Srbije, obuhvata učesnike svih ratova devedesetih godina. Što znači da je on srpski ratni vojni veteran, bez obzira da li se u aprilu 1992. godine vodio kao pripadnik JNA, srpske vojske ili dobrovoljac. Tim stvarima su se bavile ćate.
Ko je pobio narod u Bijeljini 1. i 2. aprila 1992. godine? Isto JNA?

A je l ti misliš da sam ja odgovorna za sve što neko negde izjavi? Nisam pratila niti me zanima iskreno. Pratim samo vesti vezane za dešavanja na fakultetima i u vezi prosvete ovih dana...
IZVINUCES ME ali ovo je vrlo ozbiljno.

evo ti pa isprati.

ovo su ozbiljne stvari. jako ozbiljne i prljaju ugled srpskih boraca .

studente podryavas podryavam i ja.

ali moramo obratiti paznju sta rade. ovo je namestena govorancija ovog lazova, to je ocito. namesteno i to bas na dolazak studenata muslimana...

vrlo oybiljno NARUSAVANJE UGLEDA STUDENATA!

Udruženje ratnih vojnih veterana Srbije, obuhvata učesnike svih ratova devedesetih godina. Što znači da je on srpski ratni vojni veteran, bez obzira da li se u aprilu 1992. godine vodio kao pripadnik JNA, srpske vojske ili dobrovoljac. Tim stvarima su se bavile ćate.
Ko je pobio narod u Bijeljini 1. i 2. aprila 1992. godine? Isto JNA?
Pa velika je razlika u vojniku JNA i dobrovoljcu. Ako to ne shvataš ja ti ne mogu pomoći.

I ne znam zasto se stalno u poslednje vrijeme potencira Novi Pazar?
Kao da do sada nije bilo normalno stanje i suzivot Bosnjaka i Srba u Novom Pazaru?
I nije baš. Kao i svuda, i tamo se namnožilo bahatih članova sns-a, nevezano koje nacionalnosti koji su se bahatili dok je narod tamo, uopšteno, prilično siromašan. Nije poenta u nikakvom ugnjetavanju manjina, već u uobičajenom ponašanju sns aktivista, kao i svuda po Srbiji.

Kao da do sada nije bilo normalno stanje i suzivot Bosnjaka i Srba u Novom Pazaru?
ZAR NISU ONI IZ PAZARA POSE NEKOLIKO NEDELJA BLOAKDA REKL IDA SE VRACAJU NROMALNOM ZIVOTU AL IDA PODRZAVAJU STUDENTE U BG I U SRBIJI , NO SE IPAK VRACAJU AKTIVNOSTIMA SVAKODNEVNIM...

ovo je ocito napakovana predstava.
dodju muslimani studenti i onda ova patetika sa toboz veterano msrpskim koji optuzuje seme zla rts i beograd kao najodgovornije za sva stradanja...

ovo je namesteno to se iz aviona vidi.

treba otici psoetiti tog veterana da to pojasni kako je on to bio veteran u sarajevu i kada... ili se sam ozadesio na sluzenju pa tokom napada i psukaranja na kasarnu od muslimanskih snajperista i bandita prevdoejnih jukom prazinom, bio ranjen u nogu...

i onda je on pa neki veteran sa iskustvom onda je on neki ratnik ???

On i sam kaže "neki smo se zadesili" znači rat ga zatekao u BiH.

ali niko ne pominje da su snadzaklije preplivavale drinu tokom rata i klale srbe po podrinju ?

to niko ne pominje...

niko ne pominje njihovo skandiranje na utakmicama protiv partizana zvezde...

ova patetiak pomirenja preko pljuvanaj srpske strane mi ej vrlo poznata !

titoisticka bagra

Polako dolazi i tebi iz guze u glavu Živ bio.

Imate li jos izgovora?
Srbija da nije imala zelju ocuvati zajednicku drzavu,prva bi iz nje izasla,a ne poslednja.
Zato su Slovenija i Hrvatska imale ti zelju,pa su prve proglasile secesiju? :roll:
Je, isto kao agresivni suprug koji ne želi dati zlostavljanoj ženi razvod. ;)

I, Slobo je jasno rekao da ne želi više Jugoslaviju, nego Srboslaviju. Hrvati nisu nigdje potpisali da žele živjeti sa Srbima u Srboslaviji. Srboslaviju nisu Hrvati priznavali za svoju državu. Samo Jugoslaviju.

Back