Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Nema ključne nedelje,..
A, ako je i bude,.. to će biti poslednja nedelja za mnoge.
Imam dve ćerke i malog unuka .
da mi unuk ima 23 godine (ima 3 godine) i da je među studentima i On pošalje policiju na njih,.. šta misliš da bi žalio svog života ?
O čemu ti pričaš,.. kakva ključna nedelja.. pa pola policije će sutradan da pređe na stranu studenata a prekosutra će sva policija da promeni stranu kad se digne kuka i motika (uz parole - Za našu decu - )... pa ni pola nedelje neće dočekati.
Živi bili pa videli (bolje da ne vidimo):
Pa šta je meni draža vlast Vučića, nego moj unuk ?
Pa jeste li vi ljudi normalni ?
Tako može da se piše kad se ima 2% podrške i želi vlast koju drže uplakani oportunisti. Da vlast ima kičmu kao što je nema bile bi ti jasne baš sve prednosti izborne demokratije. Guaranteed.

Zapamti na kojoj si.

P.S.
Pokušavam da zamislim nekog ko se toliko plašio mogućnosti da se nađe u uniformi da je to zauvek formiralo njegov pogled na svet kako ratuje sa žandarmerijom i vojskom i nikako mi ne uspeva.
hajde budi malo konkretan,..
Koliko je takvih kao ja ?
A ko se plašio da se nađe u uniformi ?
na mene misliš ? kako sam se ja to plašio,..- što lupaš. lažeš, izmišljaš ?
pa mi smo militari,.. na nas ni Turci nisu smeli.

Tako može da se piše kad se ima 2% podrške i želi vlast koju drže uplakani oportunisti. Da vlast ima kičmu kao što je nema bile bi ti jasne baš sve prednosti izborne demokratije. Guaranteed.
AloOOO dečko, ovo su MIRNI PROTESTI,.. jel ti treba bolja dioptrija,.. jesi li ti dopingovan?
Šalješ miliciju na decu koja mirno protestvuju ?

!!! na našu decu? - na moju decu ?

hajde budi malo konkretan,..
Koliko je takvih kao ja ?
A ko se plašio da se nađe u uniformi ?
na mene misliš ? kako sam se ja to plašio,..- što lupaš. lažeš, izmišljaš ?
pa mi smo militari,.. na nas ni Turci nisu smeli.
Aha. Čemu onda onakvi lamenti nad ratovima koje su započinjali oni kojima se moglo a ne mi?

P.S. Turska je držala kompletnu Mađarsku, sve do Slovačke, a u Lici koga Turci nisu odveli u roblje je upoznavao mletački pržun i uživao u neverovatnim slobodama.

AloOOO dečko, ovo su MIRNI PROTESTI,.. jel ti treba bolja dioptrija,.. jesi li ti dopingovan?
Šalješ miliciju na decu koja mirno protestvuju ?

!!! na našu decu? - na moju decu ?
Čemu sada pozivanje na mirne proteste kad si malopre pretio? Mora se odabrati, ili mirni protesti ili revolucije, to da bi policija “menjala strane” u situaciji kad vladajući nisu poraženi na izborima okačiti mački o rep.

Nema ključne nedelje,..
A, ako je i bude,.. to će biti poslednja nedelja za mnoge.
Imam dve ćerke i malog unuka .
da mi unuk ima 23 godine (ima 3 godine) i da je među studentima i On pošalje policiju na njih,.. šta misliš da bi žalio svog života ?
O čemu ti pričaš,.. kakva ključna nedelja.. pa pola policije će sutradan da pređe na stranu studenata a prekosutra će sva policija da promeni stranu kad se digne kuka i motika (uz parole - Za našu decu - )... pa ni pola nedelje neće dočekati.
Živi bili pa videli (bolje da ne vidimo):
Pa šta je meni draža vlast Vučića, nego moj unuk ?
Pa jeste li vi ljudi normalni ?
To sa policijom su vlažni snovi. Netflix fazon.
Bolje da ne vidimo stalno pišem

Čemu sada pozivanje na mirne proteste kad si malopre pretio? Mora se odabrati, ili mirni protesti ili revolucije, to da bi policija “menjala strane” u situaciji kad vladajući nisu poraženi na izborima okačiti mački o rep.
Ne! - lažeš po običaju,.. tvoj saborac je napisao da bi on koristio dovoljnu količinu sile. ( do tada niko nije ovde pominjao silu).
pa na silu se odgovara silom,.. Ko se mača lati,.. zna se šta će mu biti .
Prestani da lažeš ako želiš sa mnom da diskutuješ.

A vas dvojica bi se i tada smejali,.. i slušali i gledali kako milicija i žandarmerija tuče goloruku decu ?
Demagogija, inače i ova baka je nečije dete, i ona je imala majku, znaš. Isto kao i ovaj bilmez što je maltretira, ko se ovako ponaša taj je za batine dok ne promukne skroz, bez obzira na ideološke floskule i ostalo:

Poslednja izmena:
Ne! - lažeš po običaju,.. tvoj saborac je napisao da bi on koristio dovoljnu količinu sile. ( do tada niko nije ovde pominjao silu).
pa na silu se odgovara silom,.. Ko se mača lati,.. zna se šta će mu biti .
Prestani da lažeš ako želiš sa mnom da diskutuješ.
Video sam ovde junačke Woke, počeli da lome sve izloge redom, pa kad je počela rafalna paljba u vazduh, ajaoj. Vredelo je tada videti moju devojku i njene saborkinje, a i one su pretile da će suđenja krenuti od takvih kao što sam ja.

Demagogija, inače I ova baka je nečije dete, i ona je imala majku, znaš. Isto kao i ovaj bilmez što je maltretira, ko se ovako ponaša taj je za batine dok ne promukne skroz, bez obzira na ideološke floskule i ostalo:

ma daaj, sa tim jeftinim štosevima,.. Nemaš pojma ni kako je do toga došlo,.. ni šta je bilo,..

Pričamo o otvorenom sukobu policije i žandarmerije protiv studenata,..
(i ti nađeš neko zrno za kojeg smatraš da je kukolj)..
neozbiljan si,.. Pozdrav,. ( definitivno nisi vredan mog vremena ) . piši šta ti se piše,.. ionako sam odgovorio onome koji bi upotrebio "dovoljnu količinu sile".

РТС је 90-тих радио само оно што иначе раде телевизије у рату, учествовао је у одбрани земље и српског народа.Када је земља у рату, сви ресурси се ангажују у ратним напорима, укључујући и медијске ресурсе.

Радници РТС-а из 90-тих треба да се поносе тиме што су учествовали у медијском рату, а не да их нека другосрбијанска балавурдија прозива због тога.

ma daaj, sa tim jeftinim štosevima,.. Nemaš pojma ni kako je do toga došlo,.. ni šta je bilo,..

Pričamo o otvorenom sukobu policije i žandarmerije protiv studenata,..
(i ti nađeš neko zrno za kojeg smatraš da je kukolj)..
neozbiljan si,.. Pozdrav,. ( definitivno nisi vredan mog vremena ) . piši šta ti se piše,.. ionako sam odgovorio onome koji bi upotrebio "dovoljnu količinu sile".
Onda uzmi pa pokreni revoluciju i isprobaj svoju teoriju u praksi. Možda posle toga postanu jasne prednosti izbora, ko zna.

Čaušeskua nije oborila revolucija nego vojska koja je prikazivala svoj obračun sa Sekuritateom kao “odbranu naroda”, inače je non-stop živcirao SSSR pa je stiglo naređenje da mu se zavrne šija.

Imaš na Vikipediji da se ne bi smo raspravljali.

Što se tiče “argumentacije” ni Bugarska ni Albanija, a ni Makedinija nisu ratovale devedesetih pa gde su sada? Kažeš ratovali u WW2? Nemačka je napala i Luksemburg, i Dansku, i Holandiju i Belgiju i Norvešku, dakle i oni su ratovali, a Norveška i Luksemburg su mnogo ispred Švajcarske. Kako to?
lupaš..
Rekoh u oba rata,.. Prvi i drugi .
a ne "devedesetih"

РТС је 90-тих радио само оно што иначе раде телевизије у рату, учествовао је у одбрани земље и српског народа.Када је земља у рату, сви ресурси се ангажују у ратним напорима, укључујући и медијске ресурсе.

Радници РТС-а из 90-тих треба да се поносе тиме што су учествовали у медијском рату, а не да их нека другосрбијанска балавурдија прозива због тога.
Pišeš, totalne gluposti. RTS, je 90-tih, bilo najgore moguće glasilo, za raspirivanje mržnje, šovinizma i nacionalizma. Od 91-ve,to više nije narodna televizija, nego režimski produkt, najgnusnijih laži.

Nije loše da i ovakvi postoje, da vidimo do koje mere su ljudima isprali mozgove.
Има нас овде који смо читали 'Исламску Декларацију' од Алије Изетбеговића.
Биће ипак да ви одвратном, насилном и лажном пропагандом испирате мозак данашњој омладини.
Та књига Алије Изетбеговића, команданта 'добрих Бошњана' говори о немогућности суживота ислама и хришћанства.
Није тешко научити читати.

„Помаже Бог, браћо и сестре! Желим да сви поздравимо наше драге госте из Новог Пазара, са селам алејкум! Моје име је Горан Самаџић. Заједно са својим саборцима, ратним ветеранима, стали смо у заштиту наше деце, наших студената. Сви смо се заветовали пред Богом да ћемо, ако треба, положити своје животе и да се у овој деци ништа не деси. Наравно, са нашом браћом и сестрама бајкерима“, поручио је он на почетку свог обраћања.

Самарџић је нагласио да је осим што је ветеран, и ратни војни инвалид, будући да је у мају 1992. рањен у Сарајеву, када је имао непуну 21 годину, што је, како је навео, узраст већине студената који данас протестују у Србији.

„Моја генерација је кренула или се задесила у рату у Босни. Неки смо кренули да се супротставимо и боримо се, под наводницима, „балијама“, са ‘Турцима, који су хтели да направе Исламску државу на тлу Европе’, а ми да спашавамо свете српске земље и да заштитимо српски народ. У априлу ’92. запаљен је крвави босански лонац. Све стране су се утркивале ко ће више да га потпали“, подсетио је Самарџић и затим додао:

„Наша кухиња за ширење мржње и лажи се налази у овој згради иза нас. На овом истом у РТС-у који и данас шири лажи и мржњу. Моја генерација се примила на те лажи. Веровала је да радимо праву ствар и да смо ми прави, а они други да су зли. И они други су то исто мислили за себе. И онда је кренуо точак зла који никако да се заустави и који код многих траје и дан-данас!“

Поновио је да се његова генерација „примила на те лажи“, али да је ова данашња генерација устала да се то заустави.

„Они су ти који шире љубав и обасјавају будућност. Та будућност јесте оно што сви желимо и дужност нас из наших промашених генерација устанемо и само треба да их пратимо“, навео је Самарџић.

„Нема наше и ваше деце, све су то наша деца“

Посебну поруку имао је за родитеље деце из Новог Пазара: „Желим да поручим родитељима ове деце из Новог Пазара да се не брину и да више нема наше и ваше деце, све су то наша деца.“

Самарџић је рекао и да су „ова деца уназад ових месеци од када су се пробудила, подигла многе од нас“, па и ратне ветеране.

„После дугих година осећамо част, дивљење, захвалност и са поносом носимо име ветерана. Ја бих желео да искажем дивљење за храброст правим херојима данас, нашим студентима, нашој деци“, завршио је своје обраћање ратни ветеран Горан Самарџић, што је пропраћено громогласним аплаузом окупљених испред седишта РТС-а.
https://srbin.info/politika/ratni-v...plakao-sve-posebno-neistomisljenike/?lang=lat
Значи задесио се на одслужењу војног рока у ЈНА, ранили га, вратио се жив кући и сад глуми ветерана?
Шта смо ми прави ветерани дочекали?

Poslednja izmena od moderatora:
Значи задесио се на одслужењу војног рока у ЈНА, ранили га, вратио се жив кући и сад глуми ветерана?
Шта смо ми прави ветерани дочекали?
:tick:

Poslednja izmena od moderatora:

Back