Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Kako te bre nije sramota da siris lazi ovde na forumu,a to ciji je mozak ispran,da se videti.

кОје лажи , да ли је лаж да опозција доводи најгоре од најгорих да пљују праве српске ветеране , да каљају њихово часно име испред РТС и још узвикују ратни исламски поклич

То је овај снимак
Лик је лажовчина. У априлу-мају никако није могао бити добровољцем из Србије или одакле већ, нити га је ко могао послати. Са двадесет једну могао је бити војником ЈНА на служењу војног рока (у КМТ, касарнама у Лукавици, команди 2.ВО или касарни "Јусуф Џонлић") који су сви на служењу били класа из 1991.године, значи сви, тј нико га није могао послати у априлу 1992-е-. Но он не каже да је био војником ЈНА (ПС; ЈНА је бившој БиХ била до 19.05.1992.). Уз то да је био у Сарајеву (а није, лаже) морао би знати и поменуо би први стравичан масакр војника ЈНА баш на данашњи дан 22.априла 1992-е у Великом Парку. То је био и први масовни масакр на сарајевском ратишту. Услиједиће нешто касније масакр војника ЈНА у добровољачкој (ту ће бити свирепо убијен и отац политичара Саше Радуловића, пуковник ЈНА, санитетлија) 2-3.маја као и оних који су кренули у помоћ из Војне Болнице.
Можда има људи који знају више од мене о свим тим дешавањима и прије рата и током цијелог рата на сарајевском ратишту, али нема пуно. Овај лик је изнио гомилу лажи.

Poslednja izmena:
То је овај снимак
Лик је лажовчина. У априлу-мају никако није могао бити допбровољцем из Србије или одакле већ, нити га је ко могао послати. Са двадесет једну могао је бити војником ЈНА на служењу војног рока (у КМТ, команди 2.ВО или касарни "Јусуф Џонлић") који су сви на служењу били класа из 1991.године, значи сви, тј нико га није могао послати у априлу 1992-е-. Но он не каже да је био војником ЈНА (ПС; ЈНА је бившој БиХ била до 19.05.1992.). Уз то да је био у Сарајеву (а није, лаже) морао би знати и поменуо би први стравичан масакр војника ЈНА баш на данашњи дан 22.априла 1992-е у Великом Парку. То је био и први масовни масакр на сатајевском ратишту. Услиједиће нешто касније масакр војника ЈНА у добровољачкој 2-3.маја као и оних који су кренули у помоћ из Војне Болнице.
Можда има људи који знају више од мене о свим тим дешавањима и прије рата и током цијелог рата на сдарајевском ратишту, али нема пуно. Овај лик је изнио гомилу лажи.

тачно и гомилу лажи изнео и пљунуо праве ратне ветеране , ради за новац , само не знам која га је НВО послала да држи говор .

1000009212.jpg

теби је испран мозак , да ли је заиста подржаваш реч човека који издаје државу Србију у њеном најтежем тренутку и то ради личних интереса , овај човек то ради јер има интерес , да ли је личне природе или није битно .

Људи су ишли у ратове , бранили огњишта српска због тога што је српски народ био угрожен а сада овај човек изази са тврдњом да није требао да иде , жали Боже све оне који су пострадали јер нико није дошао да их одбрани .Издајници увек најбоље прођу
Како за човека који је рањен у борби кажеш да једним говором издаје државу?

При том, говор је помирљив. Уперен ка нашим земљацима из Рашке области, са којима треба да градимо мостове, а не да се делимо.

Како за човека који је рањен у борби кажеш да једним говором издаје државу?

При том, говор је помирљив. Уперен ка нашим земљацима из Рашке области, са којима треба да градимо мостове, а не да се делимо.

Лаже јер лаже

тачно и гомилу лажи изнео и пљунуо праве ратне ветеране , ради за новац , само не знам која га је НВО послала да држи говор .
Znaš , forumaško je pravo na sumnju zašto neko dodje svesno ili nesvesno .
Pre svega , rts nije smeo da prikaže ni pola zločina prema srbima i pripadnicoma jna da se ne bi digao sav narod iz Srbije i satro tad sve do Ljubljane i Tirane .
Šta misli sa tim govorom , da ogadi studente koji sa tim nemaju veze i da narod onda kaže , evo kakvi su studenti .

ауторска тема

Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре

Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао
где ти је тај снимак, баш бих желео да чујем то што тврдиш да је неко говорио ...
много ту смрдуцка. ја бар ѕнам ситуацију иѕ српске и колко је добровољаца иѕ србије било у редовима војске рс...
.Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...
дај снимак да видим ту пи.зду...
Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .

.

А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .
ти не можеш ником говорити да је издајник јер си управо ти она страна која је распарчала србију и која је предала косово шифтарима.

Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .
црвене беретке су обичне пичкетине и кримоси, олош која је била задужена за шверц и препродају на ратном подручју, поготово нафта ито.

капетан драган је агент титоистички, одрађивао је свој посао. после се тобож посвађао са шешељом па га дебељко тобож отерао оданде тј овај диго руке и отишао јел...

то су хуље титоистичке и удбине.

ти си недостојна да причаш о србима и њиховим страдањима поготово да се хваташ приче о босни када је товја пи.зда од председника иѕдао 1994 и у августу увео санкције рпема реп српској ѕарад фотеље и пада дела санкција...

све сте радили да распарчате ову земљу . срби су прогледали а такви попут тебе биће у народу проглашени сотонама титоистичким и злом које се деценијама надвило над српским народом...

РТС се борио са машинеријом пропаганде Запада , машинеријом која је имала сав новац света и од српског народа су правили злочинце и убице а то и данас раде , ево , преко овог лика који за новац издаје државу и народ .
Tako to biva, svako svoje gluposti prosipa, vidis i ovde sada, mnogi ljudi lupetaju , ali su u vecini i onda postave standard da su kao oni uljudni , a iskustva pametnijih da su glupetanja..
tako i ti , tvoje iskustvo ti je postavilo da je RTS bio nekakva odbrana od masinerije zapada, a nije, nego eto tebi u glavi tako izgleda..

Navikli smo , svako ovde glupeta jer mora da se oseti pametan..
Opste glupetanje i onda zacute oni koji vide smisao u onome sto se desava a ne spin...

Pusti vodu kad zavrsis...

кОје лажи , да ли је лаж да опозција доводи најгоре од најгорих да пљују праве српске ветеране , да каљају њихово часно име испред РТС и још узвикују ратни исламски поклич
Lazes namiguso naprednjacka. Njegova poruka je bila univerzalna, da rat nastaje tako sto politicari huskaju narode jedne na druge, da oni mogu dobro da kradu i prosperiraju. Kao vas ******ko sto se useljavao u drzavni stan dok su padale NATO bombe.

Sve sto si nspisala je laz i bolje bi ti bilo da citiras pravilno sta je covjek rekao.

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...
stvarno vise ne znam sta da kazem oko tih stvari.
Niko nas godinama ne sljivi 2 posto i sad odjednom svi zivo se javljaju te ja ovo te ja ono 😑
tada nije bilo 1000 kanala i net nego par kanala samo boli me uvo za rts ali to samo i moglo da se gleda ali te trala price mi smo ovakvi oni su svi bili divni 🙄
Bruka...
ne znam koji im djavo.odjednom se neki kao probudili i sad kao stavljaju beretke etc mi smo ovo ono...sta reci i bolje da cutim...bruka...

теби је испран мозак , да ли је заиста подржаваш реч човека који издаје државу Србију у њеном најтежем тренутку и то ради личних интереса , овај човек то ради јер има интерес , да ли је личне природе или није битно .

Људи су ишли у ратове , бранили огњишта српска због тога што је српски народ био угрожен а сада овај човек изази са тврдњом да није требао да иде , жали Боже све оне који су пострадали јер нико није дошао да их одбрани .Издајници увек најбоље прођу

U vreme rata, Vučko glasno govorio i slao radikale i mlade momke u rat a on ni manje ni više, na sigurnom, u toplom, dobio stan.

Nemoj da pričaš o izdaji.

Ne damo Gazivode! Glasno je opet rekao pa je dao.

Dosta više o izdaji, prvo gledaj svoje dvorište.

РТС се борио са машинеријом пропаганде Запада , машинеријом која је имала сав новац света и од српског народа су правили злочинце и убице а то и данас раде , ево , преко овог лика који за новац издаје државу и народ .
bez ijednog dokaza ovako pljuješ po čoveku ?
kako te nije sramota ?

Je li bilo ijednog rata na Balkanu bez Srbije?
A znaš zašto ?
Zbog takvih, kao što si ti i tvoji koje zastupaš i braniš.

„Помаже Бог, браћо и сестре! Желим да сви поздравимо наше драге госте из Новог Пазара, са селам алејкум! Моје име је Горан Самаџић. Заједно са својим саборцима, ратним ветеранима, стали смо у заштиту наше деце, наших студената. Сви смо се заветовали пред Богом да ћемо, ако треба, положити своје животе и да се у овој деци ништа не деси. Наравно, са нашом браћом и сестрама бајкерима“, поручио је он на почетку свог обраћања.

Самарџић је нагласио да је осим што је ветеран, и ратни војни инвалид, будући да је у мају 1992. рањен у Сарајеву, када је имао непуну 21 годину, што је, како је навео, узраст већине студената који данас протестују у Србији.

„Моја генерација је кренула или се задесила у рату у Босни. Неки смо кренули да се супротставимо и боримо се, под наводницима, „балијама“, са ‘Турцима, који су хтели да направе Исламску државу на тлу Европе’, а ми да спашавамо свете српске земље и да заштитимо српски народ. У априлу ’92. запаљен је крвави босански лонац. Све стране су се утркивале ко ће више да га потпали“, подсетио је Самарџић и затим додао:

„Наша кухиња за ширење мржње и лажи се налази у овој згради иза нас. На овом истом у РТС-у који и данас шири лажи и мржњу. Моја генерација се примила на те лажи. Веровала је да радимо праву ствар и да смо ми прави, а они други да су зли. И они други су то исто мислили за себе. И онда је кренуо точак зла који никако да се заустави и који код многих траје и дан-данас!“

Поновио је да се његова генерација „примила на те лажи“, али да је ова данашња генерација устала да се то заустави.

„Они су ти који шире љубав и обасјавају будућност. Та будућност јесте оно што сви желимо и дужност нас из наших промашених генерација устанемо и само треба да их пратимо“, навео је Самарџић.

„Нема наше и ваше деце, све су то наша деца“

Посебну поруку имао је за родитеље деце из Новог Пазара: „Желим да поручим родитељима ове деце из Новог Пазара да се не брину и да више нема наше и ваше деце, све су то наша деца.“

Самарџић је рекао и да су „ова деца уназад ових месеци од када су се пробудила, подигла многе од нас“, па и ратне ветеране.

„После дугих година осећамо част, дивљење, захвалност и са поносом носимо име ветерана. Ја бих желео да искажем дивљење за храброст правим херојима данас, нашим студентима, нашој деци“, завршио је своје обраћање ратни ветеран Горан Самарџић, што је пропраћено громогласним аплаузом окупљених испред седишта РТС-а.
https://srbin.info/politika/ratni-v...plakao-sve-posebno-neistomisljenike/?lang=lat

„Помаже Бог, браћо и сестре! Желим да сви поздравимо наше драге госте из Новог Пазара, са селам алејкум! Моје име је Горан Самаџић. Заједно са својим саборцима, ратним ветеранима, стали смо у заштиту наше деце, наших студената. Сви смо се заветовали пред Богом да ћемо, ако треба, положити своје животе и да се у овој деци ништа не деси. Наравно, са нашом браћом и сестрама бајкерима“, поручио је он на почетку свог обраћања.

Самарџић је нагласио да је осим што је ветеран, и ратни војни инвалид, будући да је у мају 1992. рањен у Сарајеву, када је имао непуну 21 годину, што је, како је навео, узраст већине студената који данас протестују у Србији.

„Моја генерација је кренула или се задесила у рату у Босни. Неки смо кренули да се супротставимо и боримо се, под наводницима, „балијама“, са ‘Турцима, који су хтели да направе Исламску државу на тлу Европе’, а ми да спашавамо свете српске земље и да заштитимо српски народ. У априлу ’92. запаљен је крвави босански лонац. Све стране су се утркивале ко ће више да га потпали“, подсетио је Самарџић и затим додао:

„Наша кухиња за ширење мржње и лажи се налази у овој згради иза нас. На овом истом у РТС-у који и данас шири лажи и мржњу. Моја генерација се примила на те лажи. Веровала је да радимо праву ствар и да смо ми прави, а они други да су зли. И они други су то исто мислили за себе. И онда је кренуо точак зла који никако да се заустави и који код многих траје и дан-данас!“

Поновио је да се његова генерација „примила на те лажи“, али да је ова данашња генерација устала да се то заустави.

„Они су ти који шире љубав и обасјавају будућност. Та будућност јесте оно што сви желимо и дужност нас из наших промашених генерација устанемо и само треба да их пратимо“, навео је Самарџић.

„Нема наше и ваше деце, све су то наша деца“

Посебну поруку имао је за родитеље деце из Новог Пазара: „Желим да поручим родитељима ове деце из Новог Пазара да се не брину и да више нема наше и ваше деце, све су то наша деца.“

Самарџић је рекао и да су „ова деца уназад ових месеци од када су се пробудила, подигла многе од нас“, па и ратне ветеране.

„После дугих година осећамо част, дивљење, захвалност и са поносом носимо име ветерана. Ја бих желео да искажем дивљење за храброст правим херојима данас, нашим студентима, нашој деци“, завршио је своје обраћање ратни ветеран Горан Самарџић, што је пропраћено громогласним аплаузом окупљених испред седишта РТС-а.
https://srbin.info/politika/ratni-v...plakao-sve-posebno-neistomisljenike/?lang=lat
Da li si čuo za Alijinu Islamsku deklaraciju? Da li znaš šta u njoj piše?

Je li bilo ijednog rata na Balkanu bez Srbije?
A znaš zašto ?
Zbog takvih, kao što si ti i tvoji koje zastupaš i braniš.
No my friend, zato što je nečiji Danke Deutschland dočekala priliku da leči komplekse za dva izgubljena svetska rata na teritoriji gde to nije moglo da utiče na odnos snaga između velikih evropskih država.

Sve ostalo je svesno verglanje propagande utalambasane sa Slobodne Evrope i B92 u vreme kada je svet bio bitno drugačiji nego što je sada.

Da li si čuo za Alijinu Islamsku deklaraciju? Da li znaš šta u njoj piše?

Ово сам поставио да би се тачно знало шта је речено а не да се нагађа. Мислим да није морао да помиње то вријеме са повезивањем на РТС да би тиме изједначио преко тога све стране у рату. Ипак је то начин гледања некога ко је из Србије.
То је друга тема и не треба улазити у њу, нека нове генерације праве за себе бољу средину у којој ће да живе и да се слажу колико је могуће.

GpKfXw8WkAEvu5m

Poslednja izmena:
No my friend, zato što je nečiji Danke Deutschland dočekala priliku da leči komplekse za dva izgubljena svetska rata na teritoriji gde to nije moglo da utiče na odnos snaga između velikih evropskih država.

Sve ostalo je svesno verglanje propagande utalambasane sa Slobodne Evrope i B92 u vreme kada je svet bio bitno drugačiji nego što je sada.
Ma daj, pusti te priče,.. za malu decu.
U jednom narodu gde imaš i partizane i četnike,...u narodu, kome je malo da vodi rat protiv okupatora, nego mora i među sobom da se kolje,.. ti pripovedaš neke bajke o Danke Deutschland ..
( a i njih su Rusi pobedili a mi se krvili među sobom).
I šta ti ustvari želiš da kažeš? da Srbi nisu ratoboran narod ? pa ni u jedan rat nisu morali da uđu. NI U JEDAN.
I znaš gde bi sad bili ? Jesi li čuo za Švajcarsku ?

Back