Čudaci

Jbt sto volim kad se javi neka riba i krene da prica kako nije nista strasno biti odbijen :roll:, kazi mi CicaMaco koliko puta si ti prisla momku i pokupila korpu?

Nisma rekla da nije strasno rekla sam da ako oce da naoreduje u zivotu ne moze kod prve korpe da se pokopa...Jer za razilku od ostalih forumasa lik ima teme ko da je odusto od zivota...A ja sam bar nesto konstruktivno napisala...

Kad im se neko dopadne, onda mislie za njega da je super, normalan, pa i kad ga smatraju uvrnutim, to smatraju delom čarobne pojave koja im se dopada..kao, čudno je što je tako poseban...s tim da žene ne treba uzimati nikad 100% da govore istinu o bilo čemu ( :

ja sam bio teski cudak i po 10 devojcica odjednom je bilo zaljubljeno u mene, formula je bila sto ludje to olje

- - - - - - - - - -

sad kad sam normalan nece me nijedna

Ja jos nisam upoznao zenu koja sebi nije nalepila cenu u svojoj glavi.

Ima i muskaraca mnogo koji cim nanjuse da nemas neki veci miraz ili bolje placen posao,automatski se presaltaju na drugu zensku personu ili bajkovito nestanu.......Slabo ima onih koji ce objektivno procijeniti sve zenske kvalitete sem vizuelnih naravno........

Ima i muskaraca mnogo koji cim nanjuse da nemas neki veci miraz ili bolje placen posao,automatski se presaltaju na drugu zensku personu ili bajkovito nestanu.......Slabo ima onih koji ce objektivno procijeniti sve zenske kvalitete sem vizuelnih naravno........

zar postoji drugi sem vizuelnog
ovo drugo za prizetke si izmislila...takvih mozda ima koliko zena koje nisu alave udavace

ovo drugo za prizetke si izmislila...takvih mozda ima koliko zena koje nisu alave udavace

Ima takvih tipova, samo ja znam nekoliko, i to dobro jer su mi drugari.
Obično se prišiju ili zabodu uz one žene mega menadžere što rade po 70 sati nedeljno, a oni se baškare po gajbi dok je devojka na poslu, ustaju u podne :lol: i tako. Ali za to mora da se bude dobar frajer, baš.

Back