gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Ja jos nisam upoznao zenu koja sebi nije nalepila cenu u svojoj glavi.
Za to moras da izadjes iz sobe..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako ti nisi radoznao da slušaš moje, možeš zamisliti koliko mene interesuje tvoje : )
Iako me u stvari interesuje šta misliš, i ova Mekflajeva tema, jer smo nekako filmofilska ekipa, a to je ipak važnije od svega.
Za to moras da izadjes iz sobe..![]()
ok sedmice
Veruj mi da meni ni malo nije drago da kvarim odnose sa tobom, vidimo se na filmu
Jbt sto volim kad se javi neka riba i krene da prica kako nije nista strasno biti odbijen, kazi mi CicaMaco koliko puta si ti prisla momku i pokupila korpu?
Ima i muskaraca mnogo koji cim nanjuse da nemas neki veci miraz ili bolje placen posao,automatski se presaltaju na drugu zensku personu ili bajkovito nestanu.......Slabo ima onih koji ce objektivno procijeniti sve zenske kvalitete sem vizuelnih naravno........
ovo drugo za prizetke si izmislila...takvih mozda ima koliko zena koje nisu alave udavace
zar postoji drugi sem vizuelnog
ovo drugo za prizetke si izmislila...takvih mozda ima koliko zena koje nisu alave udavace
Branis drugove,a? Ima mnogo muskaraca danas koji hoce dobro da zive,a ne vole bas da se oznoje.......I vole da palamude sa svojim licnim teorijama...
pa koliko si teska jbte ako se on jadan preznoji...
Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Ili uvek na normalne, okej muškarce?
Ako jeste, šta je čudno bilo u vezi njega?
Vec se ponavljas...Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?