Nazalost.Vi necete mirno gledati,vi cete i dalje skrnaviti.
Takvi su sa pijukom i cekicem upadali u crkve u vreme koje oni zovu zlatno doba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost.Vi necete mirno gledati,vi cete i dalje skrnaviti.
Dali je neko od vas doziveo ili video Bozije cudo pod Ostrogom? Ja kao vernik sam verovao u to ali kad sam doziveo to 2003 god. tek tada sam shvatio istinu u punom smislu.
Evo na primer, imaju kamere na Ostrogu a nijedna da zabeleži bar jedno od navedenih "čuda"![]()
Evo na primer, imaju kamere na Ostrogu a nijedna da zabeleži bar jedno od navedenih "čuda"![]()
Kamere snimaju istrošene papuče svetaca i drugo šta im pokažu kaluđeri. Ili samo izjave da svetac troši papuče.kamere ne snimaju covekovo dusevno stanje a na tom planu se odvija preobrazaj

Istrosene papuce su sasvim dovoljan dokaz vjernicima da ih je trosio svetac .Kamere snimaju istrošene papuče svetaca i drugo šta im pokažu kaluđeri. Ili samo izjave da svetac troši papuče.![]()
Dali je neko od vas doziveo ili video Bozije cudo pod Ostrogom? Ja kao vernik sam verovao u to ali kad sam doziveo to 2003 god. tek tada sam shvatio istinu u punom smislu.
O tim cudima samo kruze price iz proslosti. U nase vrijeme ne bijase tih cuda. Bas cudno!?
Zato se i sveci proglasavaju poslije dugog perioda poslije njihove smrti .Ali ce se za sto godina pripovedati da su se u 2012 desavala cuda,i tako u krug,niko za svog zivota videti nece,samo ce slusati price.

Zato se i sveci proglasavaju poslije dugog perioda poslije njihove smrti .
Taman tolikog da pomru zivi svjedoci .![]()
"stoka" razume da je Pavle bio pošten i jako harizmatičan čovek, i da je iskreno i predano verovao u ono što radi, za razliku od gomile popova otimača, zbog toga ga je narod i voleo.Da pola tih "svetih ljudi" i "verujućih" ima bar deo njegove vere i predanosti prema onome što radi, a bogami i tolerancije , možda vi vernici ne bi ni morali da nas "stoku" i "izrode" zasipate ovom bujicom nelogičnosti i gluposti i da nas ubeđujete u nebuloze.svi znamo da je patrijarh pavle bio cestit i skroman covek koji je primer kako hriscanski ziveti a ipak je bio na najjacoj poziciju u drzavi, pa ga verni narod proglasi za svecem.
ali stoka to ne razume.
"stoka" razume da je Pavle bio pošten i jako harizmatičan čovek, i da je iskreno i predano verovao u ono što radi, za razliku od gomile popova otimača, zbog toga ga je narod i voleo.Da pola tih "svetih ljudi" i "verujućih" ima bar deo njegove vere i predanosti prema onome što radi, a bogami i tolerancije , možda vi vernici ne bi ni morali da nas "stoku" i "izrode" zasipate ovom bujicom nelogičnosti i gluposti i da nas ubeđujete u nebuloze.

Da je patrijarh otišao u Ostrog da se leči, umesto što je izabrao hospitalizaciju na VMA, pa da razgovaramo.Велики је светитељ Василије Острошки, код њега долазе и римокатолици и муслимани...
Чуда која се тамо дешавају позната су широм света.
Да ли верујем у чуда под Острогом?
Па како не би веровао кад сам их лично доживео.
Шта да поручим сумњичавим људима?
Шта мислите што је по Београду дато толико имена Василије, а родитељу урбани људи и високообразовани, неки и јавне личности?
Зашто су се политичке личности кршатвале под Острогом, многи од вас сумњиваца подржавате њихову политичку опцију?
Немој да дискутује о књизи коју нисте прочитали.
Значи одите под Острог и сами се уверите.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
"stoka" razume da je Pavle bio pošten i jako harizmatičan čovek, i da je iskreno i predano verovao u ono što radi, za razliku od gomile popova otimača, zbog toga ga je narod i voleo.Da pola tih "svetih ljudi" i "verujućih" ima bar deo njegove vere i predanosti prema onome što radi, a bogami i tolerancije , možda vi vernici ne bi ni morali da nas "stoku" i "izrode" zasipate ovom bujicom nelogičnosti i gluposti i da nas ubeđujete u nebuloze.
Zato se i sveci proglasavaju poslije dugog perioda poslije njihove smrti .
Taman tolikog da pomru zivi svjedoci .![]()
Iz istih razloga i na isti način.Зашто и како је после толико година Његово тијело нетрулежно?

Прво Лењин трули и то је опште познато.Iz istih razloga i na isti način.
Neverovatno je koliko religija koja propagira večni život ima interesa za neraspadljive mrtvake.![]()
Al... mamut ne truli.Прво Лењин трули и то је опште познато.
Друго рецепт за балсамовање се изгубио још у средњовековној српској државу у време књегиње Милице која се жалила монахињи Јефимији (деспотица Јелена) да великог кнез Лазара не могу због тога балсамовати.
Треће ни један лекар судске медицини није се бавио изучавањем моштију светитеља, научни радови о томе не постоје.
Ти се онда клањај мамуту, шта друго да ти кажем.Al... mamut ne truli.![]()
To je ono. Zašto bi se iko klanjao nekakvim sasušenim leševima? Pogotovo kad očekuje da će večno da živi. Možda u obliku zombija poput sasušenih svetaca?Ти се онда клањај мамуту, шта друго да ти кажем.
Мени не смета!
Нема сумње, материја је најзагонетније, најтајнственије и најсложеније заступљена у људском телу. Мозак?! - Каква се све чудеса и тајанства збивају између његове материје и душе! Свеколико је искуство рода људског: ничим се та тајанства не могу докучити и сазнати. Тек нешто-нешто од тога доступно је људском чулно-разумном испитивању. Исто тако и срце човеково - саткано све од самих небоземних тајни. Тако саткани и - свака ћелија у телу људском, и сваки молекул, и сваки атом. Све и сва је на свом тајанственом путу ка Богу, ка Богочовеку. Јер створена Богом Логосом, материја је самим тим Богоцентрична. Поред тога, Својим доласком у наш земаљски свет, и Својим целокупним Богочовечанским домостројем спасења света, Господ Христос је очигледно показао да је не само душа него и материја створена од Бога и за Бога, и да је Богочовек и за њу све и сва као и за душу. Јер саздана Богом Логосом, материја је сва својим најунутрашњијим нервом - богочежњива, христочежњива.To je ono. Zašto bi se iko klanjao nekakvim sasušenim leševima? Pogotovo kad očekuje da će večno da živi. Možda u obliku zombija poput sasušenih svetaca?