gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Interesantno da je ovo odgovor na sledeći post:ko o cemu ateista u udu![]()
Ja isprica sta sam video svojim ocima, sada da je bilo normalno nije da je isceljen neznam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno da je ovo odgovor na sledeći post:ko o cemu ateista u udu![]()
Ja isprica sta sam video svojim ocima, sada da je bilo normalno nije da je isceljen neznam.
Vernik je isto ateista samo ne veruje u materiju.Ateista je isto vernik, samo veruje u materiju.
Pa sada se interesuju mogu li udovi da porastu,posto im srednji ud verovatno disfunkconalan.

Jok. Nego ću da pišem eseje kao odgovor na ovakva baljezganja:
ko bi reko.Vernik je isto ateista samo ne veruje u materiju.
Zato sada pokušavaju da spoznaju za šta bi im služio taj srednji ud... kada bi ga imali.![]()
Ja нисам ни тврдио да таква медицинска документација постоји, већ да постоји о психичком оболењу код неког лица, које је после одласка под Острог оздравило.E, super. Pošto i ja mislim na medicinsku dokumentaciju o bolesnicima koju izdaju medicinske ustanove, sada se konačno možemo složiti da ne potosji medicinska dokmentacija o isceljenju psihičkih bolesti u ostroškom manastiru?![]()
Normalno je da, kao neko ko ne razume značaj formalnog obrzaovanja, možeš poverovati da "fizičar iznikne iz alhemičara jer želi da bude besmrtan". Takav će poverovati i da dodir mumije leči, pa čak i da mumija troši papuče u noćnim šetnjama.
Stvarno? U Srbiji vlada bela kuga, mada se gotovo svi prikazuju kao vernici.Hahahahahaha, Vernici se mnoze kao zecevi, dok ateisti cekaju da imaju dobru karijeru.
I dok se to ostvari ,vise ni vantelesna oplodnja ne pomaze , a udu treba kran da ga digne.
Stvarno? U Srbiji vlada bela kuga, mada se gotovo svi prikazuju kao vernici.![]()

Jel? E, aj onda da te malo uteram u laž, što bi se finije reklo - da ti osvežim pamćenje:Ja нисам ни тврдио да таква медицинска документација постоји...
A како тумачиш излечење психички оболелих под Острогом?
O čemu postoji obilata medicinska dokumentacija, pretpostavljam?![]()
Ovo pravo (da pišeš šta oćeš) baš niko ti ne spori.Сад ако само то лице зна шта му је помогло, а и ја сам био сведок свих тих дешавања, шта треба да напишем?
Да није, јер то није друштвено прихватљиво?

A ja se bojim da me tvoje tumačenje Njutnovske mehanike zasnovane na od zlata jabuci baš ni malo ne interesuje.Бојим се да ме опет ниси разумео ради се о симболици коју представља златна јабука а то је познање бесмртности.
Иза легенде о јабуци и Њутну крије се нешто сасвим друго, а то је да је Њутн бавећи се алхемијским истраживањем открио теорију гравитације.
Наравно онај који поседује само конвенционално образовање мислиће да је Њутн посматрајући природу и пад јабуке дошао до теорије о гравитацији, али онај који загребе мало по биографији сер Исака Њутна видеће да се радио о компликованој личности...

Ha,pa ovaj, znas da je sve manje pravih vernika![]()

Ko se sve danas smatra vernikom, čak i mafijoze koje preko dana rade svašta al najbitnije je da u kolima imaju krst od pola metra
95% stanovništva u Srbiji se smatra vernicima, a od toga dobar deo o pravoslavlju zna samo datum slave, kad ih pitaš za "Oče naš" gledaju te bledo![]()
Aha. Onih što se pare jednom godišnje (na 12. maj po novom kalendaru), pa ako omaše ovulaciju drže crni post do Petrovdana. Da im se oproste grehovi.Ha,pa ovaj, znas da je sve manje pravih vernika![]()
Aha. Onih što se pare jednom godišnje (na 12. maj po novom kalendaru), pa ako omaše ovulaciju drže crni post do Petrovdana. Da im se oproste grehovi.
A ti se sekiraj.Ne sekiraj se ti za detume parenja.
Ti si tvoje parenje odavno zavrsio.
A ti se sekiraj.
Sa tom mutrom idiota nisi parenje ni počeo. Niti ćeš.
To je ono što vidiš u ogledalu.Sta ti ovo znaci>?
To je ono što vidiš u ogledalu.
No, nema veze.
Zaprepašćujuće je koliko agresivno i solidarno spamujete kada ste saterani u ćošak.
Зашто бих замерио?I u tom smislu rado bih završio razgovor sa tobom jer nisam zainteresovan da razmenjujem mišljenja sa nekim ko formalno obrazovanje smatra prisilom. Pa, ako ne zameriš...![]()
Pojma nemam koliko me ti vidiš matorog, ali moj uzrast svakako nije karakterističan po "disfunkciji uda".Dakle na mene se odnosilo.
Ok.
Prvo gresis, jer imam dvoje dece.
A drugo sto se primas odmah kada ti neko pomene tvoju starost i disfunkciju uda?

Pojma nemam koliko me ti vidiš matorog, ali moj uzrast svakako nije karakterističan po "disfunkciji uda".
Čak i da jeste, tvoja poruka je bila ništa drugo do prostačka uvreda. Zato sam i ja tebi poslao prostačku uvredu. Čisto da smo kvit.![]()
Pa ne ljutim se ja zbog uvrede nego što mi je nisi poslao na PP gde bih mogao da je ignorišem.Ok.
Razlika je samo sto se ja ne ljutim.
Ne sećam se da je bilo ateitičkih luzera na ovoj temi.Pitam se samo ,koji ateisticki luzer je uopste spomenuo rast udova na ostrogu?
A šta misliš da se recimo desi da čoveku koji nema nogu tamo spontano izraste prava, cela noga? To bi bilo pravo medicinsko čudo, zaista vredno pomena.Kakav bi ti dokaz zeleo?
Kada u nista ne verujes.