Čuda ne postoje

Da bi ostalo telo ne raspadnuto treba sprečiti bakterije, gljivice i viruse da rade svoj posao, tj. da žive kako im je Bog odredio. Naravno ni crvi ni druge životinje ne smeju doći u kontakt sa telom pokojnika...

Ti si prisustvovao tom čudu? Ma da čuo si priču...

- - - - - - - - - -

Mi treba da verujemo na slepo. Recimo da verujem, ali ne znam u šta verujem, kakvo čudo se desilo?

Da bi ostalo telo ne raspadnuto treba sprečiti bakterije, gljivice i viruse da rade svoj posao, tj. da žive kako im je Bog odredio. Naravno ni crvi ni druge životinje ne smeju doći u kontakt sa telom pokojnika...

Ti si prisustvovao tom čudu? Ma da čuo si priču...

Zasto bas svetiteljima tela ne propadnu i luce mirisljavo miro?

Prica koju mi je majka ispricala, ne samo ona cela porodica, jer su znali tu devojku i njene roditelje. To bilo pak pre mnogo godina, ali posle 20 godina kad su otvorili sanduk telo kao da nije bilo ni pipnuto.

- - - - - - - - - -

Ti izgleda ne znas sta znaci verovati.

Zasto bas svetiteljima tela ne propadnu i luce mirisljavo miro?

Prica koju mi je majka ispricala, ne samo ona cela porodica, jer su znali tu devojku i njene roditelje. To bilo pak pre mnogo godina, ali posle 20 godina kad su otvorili sanduk telo kao da nije bilo ni pipnuto.

- - - - - - - - - -

Ti izgleda ne znas sta znaci verovati.

Ja verujem da si ti priču preneo verno, uopšte to ne sporim, ali ti nisi prisustvovao.

Back