ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

kako objasniti mirotočenje? (ako ste pisali o tome, sorry). prisustvovala sam mirotočenju moštiju i iz jedne male mošti je zapreminski isteklo više mira, nego što je realno zapremina te mošti....to ne mogu da objasnim drugačije nego čudo Božije.
mislim, meni ne treba dokaz da čuda postoje posle ovoga...

:evil:
Da bi se ustanovilo da je kolera prestala, potrebno je ustanoviti vreme u kojem nije bilo ni jednog novog slučaja zaraze. Ovo vreme meri se danima, a ne trenucima pristizanja broda u luku.
Takođe, ukoliko bolesnik savlada koleru, postoji period oporavka (koji se uglavnom sastoji u rehidrataiji organizma), ali njegova objektivna slika se ne razlikuje od slike onih koji su i dalje bolesni. I ovde se radi o danima. :confused:

Reče mi jedan čoek da je jednom neđe bilo nešto kod nekoga. Ne zna se kod kog, a ne zna se ni kad. Al sigurno je bilo, jer da nije bilo ne bi se ni pričalo. :mrgreen:

Ma, budi veran, ako se zaista tako desilo onda Bog postoji, i onda moras tragati za istinom.Hvataj voz na vreme, ako nema Boga, onda ce svima biti isti i niko se nicega nece secati posle smrti.

Ko te slagao da ću da putujem vozom? :)
Sem toga, hvala za ljubazni poziv, al ne bih da budem veran, jer to zapravo znači da budem lakoveran.

A ako je istina tako sakrivena da ti treba odred rudara načelu sa ALijom sirotanovićem da je iščešrkaš i dovedeš na površinu, počneš da se pitaš ko ju je i zašto tako duboko zakopao.
Čisto pomisliš, kad bi uspeo da iščeprkaš istinu, istina bi morala da ima vezane ruke i zapušena usta. Pokušaj likvidacije? :sad2:

Ko te slagao da ću da putujem vozom? :)
Sem toga, hvala za ljubazni poziv, al ne bih da budem veran, jer to zapravo znači da budem lakoveran.

A ako je istina tako sakrivena da ti treba odred rudara načelu sa ALijom sirotanovićem da je iščešrkaš i dovedeš na površinu, počneš da se pitaš ko ju je i zašto tako duboko zakopao.
Čisto pomisliš, kad bi uspeo da iščeprkaš istinu, istina bi morala da ima vezane ruke i zapušena usta. Pokušaj likvidacije? :sad2:

Pa rekoh zato sto si tek na pocetku, jer jos nisi ni poverovao u nesto?
Pa ne treba bas odred, potrebna je vera i meko srce, Ali ako se pitas za istinu ? niko je nije sakrio, ali zato covek treba da se odrekne mnogo cega da bi je nasao , pogotovo svog znanja i ucenosti.

kako objasniti mirotočenje? (ako ste pisali o tome, sorry). prisustvovala sam mirotočenju moštiju i iz jedne male mošti je zapreminski isteklo više mira, nego što je realno zapremina te mošti....to ne mogu da objasnim drugačije nego čudo Božije.

eto ti onda jos jedno cudo bozije :eek:

Poslednja izmena:
Ma vidi se, nego sta sa njim odnosno sa ovim mlekom koje kipi:hahaha:

kako zasto?
pa zbog ovoga

:eek:
prisustvovala sam mirotočenju moštiju i iz jedne male mošti je zapreminski isteklo više mira, nego što je realno zapremina te mošti....to ne mogu da objasnim drugačije nego čudo Božije.

Ajd onda da vidimo nevidljivog mađioničara.
Postoji li negde snimak?

Pa nisu pre postojale kamere:lol:
Ali bi trebalo postaviti, jer ako postoji prevara neka se vidi javno.

Gledao sam davno jednu kasetu , ali na naucnoj bazi , i u jednoj kuci su postavili kamere jer je postojala sumnja da ima duh:)
A na podu su posipali brasno po celoj kuci, i onda kamera snima kako neko deriste hoda tragovi mu ostaju po brasnu a tela nigde. vredi pogledati.

Ajd onda da vidimo nevidljivog mađioničara.
Postoji li negde snimak?
Ebote,kad sam čuo da se i Legija bavi magijom...E,bre,gde ide ovaj svet:mrgreen::lol:
7770_Ulemek_Legija.jpg

uh,uh,uh...

ovdje imamo okorjele skeptike...

avaj, ajmo ovako, jednostavno... nase objasnjenje je Bozje djelo...

da cujemo vase? ako tvrdite da nije, molim detaljnu analizu i dokaze
Znaci ti hoces jednostavno, a mi da ovde pisemo detaljno. :hahaha:

Prvo treba Vi, da dokazete sta je to "bozije delo".
Dokaze treba da pruze oni koji nesto tvrde, a ne oni koji nesto osporavaju.

Poslednja izmena:
uhuh,.... ajmo sad i o logici :)

mi ovdje stalno pokazujemo i dokazujemo, a vi samo pricate kako nije tako ne navodeci potkrepljenja

nema sta mnogo da se prica... Bogu je sve moguce, mosti su Svete, miro je cudotvorna tecnost,... Bog pokazuje vjernicima da su na pravom putu i da tim putem nastave... Miro istice iz mostiju tako sto je Bog stvara, a ne spontano.

eto, jeste zadovoljni, logicari.

da cujemo vasu stranu

Back