ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Uglavnom se obraćaju onome koji sebe definiše kao Sjajnu zvezdu Danicu, po latinski Lucifer.O tvom verskom obrazovanju najbolje govori ovaj post.Lupas ko lonche niz stepenice

Moram da priznam, strahota.
Ima izgleda tu neka proporcija.
Što verski zadrtiji, to manje poznaju svoju veru.

Ја Исус послах анђела свог да вам ово посведочи у црквама. Ја сам корен и род Давидов, и сјајна звезда Даница.
(Otkrivenje 22,16)

Ima izgleda tu neka proporcija.
Što verski zadrtiji, to manje poznaju svoju veru.

Ја Исус послах анђела свог да вам ово посведочи у црквама. Ја сам корен и род Давидов, и сјајна звезда Даница.
(Otkrivenje 22,16)

A kafu sii zaboravio:hahaha: Isus govori o sebi a ne o Luciferu palom andjelu,posle pada on nema vise to zvanje vec je Sotona ili ti opadac brace.

2 Solunjanima 2

3 Da vas niko nikakvim načinom ne prevari, jer najpre treba da dođe otpad, i da se pojavi čovek bezakonja, sin pogibli,

4 protivnik koji se uznosi iznad svega što se zove Bog ili se obožava, da će čak u Božjem hramu zasesti i proglasiti sebe Bogom.

5 Ne pamtite li da sam vam to kazivao još kad sam kod vas bio?
6 I sad znate što ga zadržava da se ne pojavi nego u svoje vreme.
7 Jer tajna bezdušnosti već deluje, samo treba da se ukloni onaj koji je još zadržava.

8 Tad će se otkriti bezdušnik, koga će Gospod Isus oboriti dahom usta svojih i uništiti svetlošću pojavljenja svoga.

9 Pojavljenje tog bezdušnika biće po moći sotoninoj, sa svakojakim čudesima, znacima i čudima lažnim,

10 i sa svakim zlobnim zavođenjem za one koji propadaju, jer ljubavi istine ne primiše da bi se spasli
.

11 Zato će im Bog poslati silu prevare da veruju laži,

12 da se osude svi koji ne verovaše istini, već zavoleše nepravdu.

dakle to su ta cuda...

2 Solunjanima 2

3 Da vas niko nikakvim načinom ne prevari, jer najpre treba da dođe otpad, i da se pojavi čovek bezakonja, sin pogibli,

4 protivnik koji se uznosi iznad svega što se zove Bog ili se obožava, da će čak u Božjem hramu zasesti i proglasiti sebe Bogom.

5 Ne pamtite li da sam vam to kazivao još kad sam kod vas bio?
6 I sad znate što ga zadržava da se ne pojavi nego u svoje vreme.
7 Jer tajna bezdušnosti već deluje, samo treba da se ukloni onaj koji je još zadržava.

8 Tad će se otkriti bezdušnik, koga će Gospod Isus oboriti dahom usta svojih i uništiti svetlošću pojavljenja svoga.

9 Pojavljenje tog bezdušnika biće po moći sotoninoj, sa svakojakim čudesima, znacima i čudima lažnim,

10 i sa svakim zlobnim zavođenjem za one koji propadaju, jer ljubavi istine ne primiše da bi se spasli
.

11 Zato će im Bog poslati silu prevare da veruju laži,

12 da se osude svi koji ne verovaše istini, već zavoleše nepravdu.

dakle to su ta cuda...

To je drugo Mona, jasno je da se tu delom misli na papu.

Back