Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.877
Covek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.Imsm kola![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.Imsm kola![]()
Hebiga, razvio se sam.Mene više brine film koji si ti razvio u glavi od ovog što bi prosto da mu neko ziguje ženu![]()
Hebiga, razvio se sam.
Kakav si u igrama uloga?
Možeš li da se stavši u njegovu ulogu?
Sediš tako sa svojom ženom i prelistava slike penisa raznih brka, sav uzbuđen zbog veličine istih?
![]()
Ne gej,i lizanje jajca ne dolazi u obzir hahahah,ne shvataju ljudi taj stil zivota ako nisu u tome..Da li bi te ponizilo više kada bi je ljubio u usta, posle pušenja brkine alatke?
A sledeći "korak" bi mogao biti da ližeš brkina jajca, dok je hebe?
Brkati imaju prednost pri odabiru - predpostavljam.
Granice se pomeraju vremenom, zar ne - svašta tu još može da "ispliva" do kraja.
Marim ja šta raditi ko, ali pošto je tema prostor na kojem može da se da sopstveno mišljene:
Ne znam koji motiv tu ima brka. Najverovatnije da dere drolju.
Ali u tvojoj ulozi se krije latentni gej, zar ne?
A ko je rekao da nisam/nemam? Vi sto nemate samopouzdanja samo hrabro...doci ceCovek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.
Imaš li brkove?A ko je rekao da nisam/nemam? Vi sto nemate samopouzdanja samo hrabro...doci ce
Bik ima mudaImaš li brkove?
![]()
U jbt ovo stvarno postojiI jeste hahah,samo sto ne padamo na folove da prvi saljemo slike drkarosima ili slicno..ko zeli posalje sliku face i sliku alata i ako se mojoj djevojci dopadne ona se javlja njemu i to je to
Tisi kao stvoren za tomlad sam moćan sam al sam pozitivan na HIV jel se računam
Itekako, mnogo vise nego sto mislisU jbt ovo stvarno postojipa nigde nemozete naći nego na forumu