Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.582
Covek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.Imsm kola
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.Imsm kola
Hebiga, razvio se sam.Mene više brine film koji si ti razvio u glavi od ovog što bi prosto da mu neko ziguje ženu
Hebiga, razvio se sam.
Kakav si u igrama uloga?
Možeš li da se stavši u njegovu ulogu?
Sediš tako sa svojom ženom i prelistava slike penisa raznih brka, sav uzbuđen zbog veličine istih?
Ne gej,i lizanje jajca ne dolazi u obzir hahahah,ne shvataju ljudi taj stil zivota ako nisu u tome..Da li bi te ponizilo više kada bi je ljubio u usta, posle pušenja brkine alatke?
A sledeći "korak" bi mogao biti da ližeš brkina jajca, dok je hebe?
Brkati imaju prednost pri odabiru - predpostavljam.
Granice se pomeraju vremenom, zar ne - svašta tu još može da "ispliva" do kraja.
Marim ja šta raditi ko, ali pošto je tema prostor na kojem može da se da sopstveno mišljene:
Ne znam koji motiv tu ima brka. Najverovatnije da dere drolju.
Ali u tvojoj ulozi se krije latentni gej, zar ne?
A ko je rekao da nisam/nemam? Vi sto nemate samopouzdanja samo hrabro...doci ceCovek hoce nekog drvosecu sa 20+ cm da mu iskandzija zenu, ti iz grada ne dolazis u obzir.
Imaš li brkove?A ko je rekao da nisam/nemam? Vi sto nemate samopouzdanja samo hrabro...doci ce
Bik ima mudaImaš li brkove?
Mašala!Bik ima muda
U jbt ovo stvarno postoji pa nigde nemozete naći nego na forumuI jeste hahah,samo sto ne padamo na folove da prvi saljemo slike drkarosima ili slicno..ko zeli posalje sliku face i sliku alata i ako se mojoj djevojci dopadne ona se javlja njemu i to je to
Tisi kao stvoren za tomlad sam moćan sam al sam pozitivan na HIV jel se računam