cuckoldpar
Početnik
- Poruka
- 26
Ako ima neki obdaren bull neka nam se javi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti bik a moze i covjek koji tuca tudju zenu dok muz gledasta je bul ako nije bik?
Na onoj temi si pominjao 23cm, mogu ja napraviti toliki bullshit.Ako ima neki obdaren bull neka nam se javi
BulshitNa onoj temi si pominjao 23cm, mogu ja napraviti toliki bulshit.
Bas takoti bi bio gledalac?
Da vidimo na sta licite prvoAko ima neki obdaren bull neka nam se javi
To je moguce tek nakon sto mi vidimo vas i saznamo koliko godina imateDa vidimo na sta licite prvo
Necu da se exponiram odronima samo top riba ako jeTo je moguce tek nakon sto mi vidimo vas i saznamo koliko godina imate
I jeste hahah,samo sto ne padamo na folove da prvi saljemo slike drkarosima ili slicno..ko zeli posalje sliku face i sliku alata i ako se mojoj djevojci dopadne ona se javlja njemu i to je toNecu da se exponiram odronima samo top riba ako je
A ne,vise je to tipa nadjemo se u kaficu popijemo pice dok se njih dvoje upoznaju i onda idemo u stan gdje odmah pocinje akcijaRadoznao sam, priznajem, tema je daleko interesentnija od ovih genericnih : lazi i prevare
I kako bi ta interakcija izgledala?
Dodje bull i kako ga docekate? Ti ga nudis pivom dok se zenska secka okolo u neglizheu?
Kako zapocinjete razgovor? Ko zapocinje? O cemu? Ko probija led?
Kako se upoznaju? Gde su oni a gde si ti? Kako razmenjuju tu energiju? Jel on bude provokativan? Ona? Ti? Sta su kljucne stvari u tom razgovoru koje su bitne njoj? Tebi? Ima li kljucnih u opste, a ako ne, kako se onda dogadja ta hemija izmedju njih dvoje pred tobom? Ima li tu neke hemije kod tebe u toj relaciji ili je hladno?A ne,vise je to tipa nadjemo se u kaficu popijemo pice dok se njih dvoje upoznaju i onda idemo u stan gdje odmah pocinje akcija
Kako se upoznaju? Gde su oni a gde si ti? Kako razmenjuju tu energiju? Jel on bude provokativan? Ona? Ti? Sta su kljucne stvari u tom razgovoru koje su bitne njoj? Tebi? Ima li kljucnih u opste, a ako ne, kako se onda dogadja ta hemija izmedju njih dvoje pred tobom? Ima li tu neke hemije kod tebe u toj relaciji ili je hladno
Sve to se desava u momentu,nista se ne planira u tom i jeste čar.Kako se upoznaju? Gde su oni a gde si ti? Kako razmenjuju tu energiju? Jel on bude provokativan? Ona? Ti? Sta su kljucne stvari u tom razgovoru koje su bitne njoj? Tebi? Ima li kljucnih u opste, a ako ne, kako se onda dogadja ta hemija izmedju njih dvoje pred tobom? Ima li tu neke hemije kod tebe u toj relaciji ili je hladno?
Ona to zeli? Kako se ti osecas povodom toga? S obzirom da devojka zeli da ponizi i degradira?Sve to se desava u momentu,nista se ne planira u tom i jeste čar.
Glavno je samo da to ima za cilj poniženje mene jer ona želi da joj ližem mačkicu prije nego je on povali i da joj ljubim stopala dok je on u njoj...
@jakic Ti li si ???Moze biti bik a moze i covjek koji tuca tudju zenu dok muz gleda![]()
Ocete i cvI jeste hahah,samo sto ne padamo na folove da prvi saljemo slike drkarosima ili slicno..ko zeli posalje sliku face i sliku alata i ako se mojoj djevojci dopadne ona se javlja njemu i to je to
Drkaros, pogodak u centar xDI jeste hahah,samo sto ne padamo na folove da prvi saljemo slike drkarosima ili slicno..ko zeli posalje sliku face i sliku alata i ako se mojoj djevojci dopadne ona se javlja njemu i to je to
Sjajno se osjecamOna to zeli? Kako se ti osecas povodom toga? S obzirom da devojka zeli da ponizi i degradira?
Па како то? Жена и швалер те понижавају а ти се осећаш сјајно?Sjajno se osjecam![]()
sta je bul ako nije bik?