Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:Idol::AAAaahhhhhh cuba.... moja omiljena drzava posle srbija i mesto gde cu da potrosim mojih prvih deset plata....
U ovu tvoju listu sakale dodao bih i oldtimer kola, cigare, nocni klubovi, setnja kroz siromasne kvartove itd itd... i SALSA!!!
lily-sid:Pa sve te zene, koje tako predano i spretno motaju svaku cigaretu...![]()
..nego, ti bre k'o Tito, a?![]()
..a i siris se teritorijalno, ako-ako, sto nam zemlja manja, tim su nam "kolonije" vece..![]()
Šakal:Da...ljudi jednostavno žive...opušteno,kao da sutra ne postoji.Mislim da žive zbog trenutka i za trenutak...muzika je posebna priča...pa oni je žive...![]()
Šakal:Možda...ali se onda savršeno foliraju...![]()
Šakal:Ybg. mora du su se naši poajvili tamo u većem broju pa se Kubanci pokvarili...hm,nisam bio...žao mi je što je tako...verujem ti...Mada,muzika ostaje...cigare i žene takođe...Hm...ako i ovo pobiješ...uštedećeš mi koju hiljadu evrića...sigurno...na žalost...
lily-sid:... haha.. kad kazes "narodne tekovine", odmah mi na pamet padnu partizani tj. posleratni komunisti...![]()
![]()

lily-sid:Cula sam da su hoteli ogradjeni, da su zeljni osnovnih namirnica poput voca.. koji se iz hotela baca u smece, jer nije najsvezije..umesto da se podeli, jer nije trulo..
...da pola dana cekaju u redu za kuglu sladoleda...ako ga i bude, dok dodju na red..
...da se smatraju srecnima, ako rade u hotelu...
...da nasi turisti nose gorko-slatke uspomene sa sobom...pogotovo oni koji imaju samilosti tj.dusu i boli ih gledati toliku razliku medju ljudima (odnos: turista-kubanac)..jer su turisti u hotelima u extravagantnoj raskosi, dok se sa prozora pruza vidik na bodljikavu zicu preko koje se siri ocaj siromastva...
...ponosni...mislim da jesu.. i mi smo bili, dok nas je NATO bombardovao...ma koliko to ludo zvucalo...