хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

CSKA 1948 je razliciti club od CSKA.Ja pisem o CSKA.Igraju ko pitchketine u gostima. Taman kad sam mislio da ih stavim na tiket da neće izgubiti od kilave Arde, oni puknu ko zvečka trojkom a da nisu ni pokušali da daju neki. Dobro te nisam, samo kažem.
Jel je Botev Plovdiv u komunizmu bio Lokomotiva Plovdiv?Nastavljamo sa niz pobeda,to je № 6
Наравно да није, Локомотива Пловдив постоји и дан данас као и Ботев ПловдивJel je Botev Plovdiv u komunizmu bio Lokomotiva Plovdiv?
добро то сви звамо као што у у Јеревану (Јерменија) имају два клуба под именом АраратCSKA 1948 je razliciti club od CSKA.Ja pisem o CSKA.
P.S. CSKA 1948 sa stvarno pi*ke![]()

Па као овде ЦЗБГ и ФМП.CSKA 1948 je razliciti club od CSKA.Ja pisem o CSKA.
Nije,to su bili tada,i sada su jos razliciti clubovi.Jel je Botev Plovdiv u komunizmu bio Lokomotiva Plovdiv?
Aha, ok... Zavaralo me ono da su osnovani '48. I onda ih stavim na tiket protiv Arde, reko izvući će bar remi a oni puknu glatko sa tricom i skoro da nisu ni centar prošli...CSKA 1948 je razliciti club od CSKA.Ja pisem o CSKA.
Aha, ok...
Уствари амблема ЦСКА Софија је ова
Не зна Човек за кога се одлучи-Дал за Ван Нистелроја или за Бербатова?Bivsi fudbaleri CSKA-Dimitar Berbatov

Колико ја знам ЦСКА 1948 је основало министарство одбране заједно са неким бившим функционерима и играчима како би заменило постојећи ЦСКА који је избачен у другу лигу због дугова.Уствари амблема ЦСКА Софија је ова
![]()
са три петокрака,јер имамо више од 30 титула.
Такође и године оснивањем -1948.
Министарство одбране није учествовао у стварању ЦСКА 1948,неки генерали можда,али као приватни лица.Колико ја знам ЦСКА 1948 је основало министарство одбране заједно са неким бившим функционерима и играчима како би заменило постојећи ЦСКА који је избачен у другу лигу због дугова.
https://www.dnevnik.bg/sport/2016/0..._be_uchreden_shte_uchastva_v_a_okrujna_grupa/
део навијача и део управе, а не војска, углавном успели су да изађу у ЕвропуКолико ја знам ЦСКА 1948 је основало министарство одбране заједно са неким бившим функционерима и играчима како би заменило постојећи ЦСКА који је избачен у другу лигу због дугова.
https://www.dnevnik.bg/sport/2016/0..._be_uchreden_shte_uchastva_v_a_okrujna_grupa/
Бербатов је био изузетан, лопта га је волелаНе зна Човек за кога се одлучи-Дал за Ван Нистелроја или за Бербатова?
ја сам ипак за БЕРБАТОВА.
Хвала на сНИМКУ.![]()

И "Македонци" такођеБербатов је био изузетан, лопта га је волела![]()

НажалостNećeviše imati napadača kao što je bio Berba. Ne samo da neće imati novog Berbu,nego ni braću Petrov npr. Kako stvari stoje. Jedino ako se ne pokrenu suštinske reforme BG fudbala.