- Poruka
- 2.787
Sta vi to imate qci kad je prezahtevna semprone od pretprosle godine???
cjuti bre...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vi to imate qci kad je prezahtevna semprone od pretprosle godine???

1024 medium... i kazes nije zahtevnaSto prezahtevna na 2600xt 2 gb rama procesor 5000+ x2 1024 sve medium radi ko zmaj... A i na medium je solidna grafika.... Sta vi to imate qci kad je prezahtevna semprone od pretprosle godine???
pa digni na high... digni rez... a da ne pricamo o ultra high
E instalirao sam igru na visti 64 bita... u 1280 na ultra nema sanse da se igraPosto ste me svi lepo ispljuvali ja rekoh da dam jos jednu sansu Crysis-u . Znaci igram sa hackom na very high radi dobro ; igra me je smorila u roku od 45 minuta tako da ostajem pri tome da je djubre . Hvala sada nastavite da me pljujete![]()
E instalirao sam igru na visti 64 bita... u 1280 na ultra nema sanse da se igra![]()

a brate nije TOLIKO losha... zamimljivo je ono menjanje "modova" i rokanje onih koreanaca... a tek kasnije sa vanzemaljcima je BRUKA... a ja sam konstantno imao 10FPS
ali ona zadnja misija je najjacha od 5 do 10 FPS-a je bilo sve je kao slow motion i uzhivao sam ipak... a vi sa 60FPS na ULTRA HIGH u 1280*1024 ne znate da uzhivate... eeee c...c...c![]()
Bre Stajo igra je prezvakani Farcry. Dosadna je , davi , smara , prica je uzas zivi , vanzemaljci su prefarbani matrix i predator , modovi su manje vise beskorisni , svakog koreanca koga uvatis ima istu facu , palme padaju bunkeri se ruse al su lavabo i wc solja neunistivi , plasticna stolica kada je bacis u vodu sa visine od pola metra se razleti u parcice . Ovde je sam engine uzas zivi koji nikome oni nece prodati i to me veseli . I modovanje oruzja je besmisleno itd... Mrzi me vise da nabrajam .
...igra je ok mislim brutalno je dobra
,napucavanje je je dosta ralnije nego u vecini igara, bas zbog te destrukcije odlican je filing kad te neko gadja snajpom iz kule ,a ti ga roknes rocket lancerom i sve ode u q, samo kretanje kroz sumu , zbunje i pomeranje lisca, izgled vanzemaljaca mi je jedino njesra , ali nema veze
svaki shoter ima manje vise ovakvu pricu (dosta glupu) ali i dalje ih svi igraju, i da modovanje odela i oruzija je do jaja , i veoma je korisno...al ga pretera kakvi lavaboi i solje kakve to veze ima sa samom igrom i atmosferom u igri, gluposti, sto bi ljudi pokusavali da 100% simuliraju realan svet u igri to je nemoguce i nepotrebno , i ovako su dosta stvari unapredili,poboljsali . a sad da ima bugova ima ih sigurno ali to sa stolicom nisam primetio...igra je ok mislim brutalno je dobra
,napucavanje je je dosta ralnije nego u vecini igara, bas zbog te destrukcije odlican je filing kad te neko gadja snajpom iz kule ,a ti ga roknes rocket lancerom i sve ode u q, samo kretanje kroz sumu , zbunje i pomeranje lisca, izgled vanzemaljaca mi je jedino njesra , ali nema veze
prica...sta fali prici sta ti ocekujes od shootera neki perverzan zaplet i obrt pa da zaplaces na krajusvaki shoter ima manje vise ovakvu pricu (dosta glupu) ali i dalje ih svi igraju, i da modovanje odela i oruzija je do jaja , i veoma je korisno...
Bre Stajo igra je prezvakani Farcry. Dosadna je , davi , smara , prica je uzas zivi , vanzemaljci su prefarbani matrix i predator , modovi su manje vise beskorisni , svakog koreanca koga uvatis ima istu facu , palme padaju bunkeri se ruse al su lavabo i wc solja neunistivi , plasticna stolica kada je bacis u vodu sa visine od pola metra se razleti u parcice . Ovde je sam engine uzas zivi koji nikome oni nece prodati i to me veseli . I modovanje oruzja je besmisleno itd... Mrzi me vise da nabrajam .

Brate ti si kralj
lavabo i wc solja
Aj Lebati nabroj jos nesto