Crysis

• Začetnik teme Začetnik teme Zool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne razumem shto se svi toliko pale na ovu igricu ... gledo sam par trailera i tako to ...
komentar : NIShTA POSEBNO !!!
nego je ova igrica napravila toliki BOOOOOOM zbog njene zahtevnosti !!!

ne razumem shto se svi toliko pale na ovu igricu ... gledo sam par trailera i tako to ...
komentar : NIShTA POSEBNO !!!
nego je ova igrica napravila toliki BOOOOOOM zbog njene zahtevnosti !!!

Kako mozes da pricas da igra nije dobra kad je nisi ni igrao. Pacenici sa teorijom 'kiselog grozdja' pune ovu temu preko godinu dana, samo vas citam i ne verujem. Dobra je igra, ok je za nastavak FarCry. I da ste probali umesto da manje citate gluposti, shvatili bi da nije ni toliko zahtevna. Ja imam najjevtiniji C2 duo i 8600 1gb rama i lepo radi, nije stucnula ni jednom, ima dobar framerate. Medium i high setovanja.

tako je bilo i sa FarCry, a ustvari sam igrao farcry na prastaroj konfiguraciji kad se pojavila. I lepo je radila. I Crysis je dobro optimizovan, ali je fakat da je EA usrao dobru ekipu game-makera. Pozz ljudi i manje verujte drugima, bolje prvo probajte.

Ja sam igrao timeshift, i smorilo me nakon pola sata... Cak mi je krajsisovo napucavanje sa korejancima u dzungli kroz prvu polovinu igre interesantnije.

Ali okej, timeshift je mnogo manje zahtevniji pa odlicno radi i na starijim racunarima, verovatno vam je zato i bolji ;)

pa i nije... meni i to usr@no radi, ali mi je igra skroz OK,, bolja od cryse, zanimljivo je jako to manipulisanje vremena, a pochetak jeste dosadan ;)
ma CoD4 FTW :D

Po meni Crysis nije los, ne tako dobar kao sto sam ocekivao ali je definitivno ok igra, radi lepo u 1440X900 na medium podesavanjima.
Jel zna neko neko gde i da li uopste moze da se igra online sa ''narodnom'' verzijom? Probao sam razne servere ali nigde nisam uspeo da se konektujem.

Meni na konfi:ATI Radeon 9550Series(256 VRAM),AMD Athlon 2800+,512 RAM,Crysis samo stuca,dok npr.The Witcher ili Bioshock nece ni da ukljuci.Za Witcher mi treba samo 1GB RAm,a za Bioshock 1GB Ram i nova grafa

AKo bash neverijesh,dodji kod mene u Staru Pazovu da vidish.I da,meni nesecka mnogo,nego onako,ali dovoljno da ne mogu na miru da igram ko CoD 4 npr.Igra mi radi na low narawno.A tebi strajo?

moze li neko da mi kaze kako se prelazi nivo core u crysisu.
to je onaj nivo kad treba da nadjete izlaz iz one kristalne pecine
al trebaju neki generatori da se iskljuce da bi prosli
al ja pojma neam sta je to
hwala u napred
pozzzz od makse

тај ниво Соре ти је најгори од свих. Генератори су ти нека хм, како да ти обајсним нешто као неке шипке и имају нешто жућкасто у себи, онако спиралног облика. Видећеш један кад те носи нека струја а ти не може да прођеш, е па оно чини ми се са леве стране ти је генератор.

Иначе игрица по мени има ултра глуп крај, нећу да ти кажем какав је да ти не покварим доживљај. Ако не буду издали наставак за РС, треба их колективно пребити, а имам осећај да ће тако бити.

igra je krs,neznam zasto je tolko zahtevna po meni nije nista posebno,cak su mape jako lose odraceno po meni,sve u svemu noptimizovana je definitvno.

Ja sam ga pas pre neki dan presao i nije nista posebno! Ali *** tako je to sa igrom u koju se ulazu milionske cifre samo na reklamnu kampanju! gameplay je Ok i grafika je na mestu ali zasto, o Boze zastu su napravili propust u neoptimizaciji da ja moram da istrosim ceo sarzer na lika da bi ga oborio dok on mene moze a obori sa cista dva metka! Prica nikako ne drzi vodu i po meni se vestacki oduglovaci da bi game-ri dobili dodatna dva-tri sata vise aktivnog igranja! Jos da ne spominjemo ovu ekspanziju za izvlacenje dodatne zarade na ustrp malaksale price! po meni prosek koji nije vredan tolike "predizborne" kampanje!

Back