Crysis: Warhead

men je dobra igrica... Ali , svako ima svoje... Meni je ekstra sto ima i vanzemaljaca, da se ne ubijas samo sa ljudima... A i ima svega u igrici, tako da ne razumem nekog ko kaze da je sranje, jer ima sunjacine, pucacine, voznja, letenje... Ne razumem... Ali opet, o ukusima se ne raspravlja...

forum je tu da bi se na njemu raspravljalo kolko ja znam.... :/
slazem se sa vecinom da vanzemaljci u igri kvare celokupni uzitak....da se ubijaju samo ljudi igra bi bila jedan od boljih fps-ova koje sam igrao....

Ne znam zasto se toliko kivni na Crysis... Ima sve sto ima i svaki drugi FPS, cak od nekih i bolju pricu, i dobro je sto su umesane dve frakcije, a uz sve to, kao slag na tortu, ima jako lepu grafiku i ono odelo sa raznim glupostima koja ti pomazu... Ima mnogo toga novog u odnosu na ostale FPS igre... Inace, to je linearan shooter, i to jedan od najboljih sto sam igrao, i Crysis i Crysis warhead. Da je zahtevan, jeste, ali to ne znaci da je losa igrica ako ti treba komp od 1000 evra za pravi uzitak...
Inace, directX 10 ne pravi mnogo razlike... Jedino voda lepse izgleda, i oblaci, ostalo je isto...

Ostajem pri tome da igru pljulju samo oni koji je nisu igrali.
Steva Mustaine(banovani clan ovog foruma) je zivi dokaz.
Bolje promeni misljenje.
Ja sam je presao celu 2 puta.
Ne pljujem igricu niti kazem da je losa (da je losa ne bih je 2 puta presao).
Nego vremenom te smore ti leteci vanzemaljci.
Igrica je extra,jedino sto je moglo biti je to da su stavili malo vise razlicitih vrsta vanzemaljaca a ne samo te letece.Celu igricu treba da ubijas jednu vrstu vanzemaljaca i onda na kraju ti se pojavi isti taj vanzemaljac samo uvecan.
Tako da nisi u pravu.
Znaci da se razumemo:Ne pljujem igricu niti kazem da je s$anje.

Poslednja izmena:
Bolje promeni misljenje.
Ja sam je presao celu 2 puta.
Ne pljujem igricu niti kazem da je losa (da je losa ne bih je 2 puta presao).
Nego vremenom te smore ti leteci vanzemaljci.
Igrica je extra,jedino sto je moglo biti je to da su stavili malo vise razlicitih vrsta vanzemaljaca a ne samo te letece.Celu igricu treba da ubijas jednu vrstu vanzemaljaca i onda na kraju ti se pojavi isti taj vanzemaljac samo uvecan.
Tako da nisi u pravu.
Znaci da se razumemo:Ne pljujem igricu niti kazem da je s$anje.

U mnogim igricama je tako isto...A dizajn je samo stvar maste dizajnera...
Ne kazes da je sranje, ali si rekao da si kivan :)
Kao da je uopste binoz:poz:

U mnogim igricama je tako isto...A dizajn je samo stvar maste dizajnera...
Ne kazes da je sranje, ali si rekao da si kivan :)
Kao da je uopste binoz:poz:
Samo sam izjasnio svoje misljenje,to ne znaci ni da sam kivan ni da pljujem igricu.
Licno volim ovu igricu,samo sam rekao kako bi bilo bolje.
Za dizajn si potpuno u pravu tako da nemamo mi sta da odlucujemo o tome,to zavisi od ljudi koji su ucestvovali u pravljenju igrice.

Tacno je da su mogli da naprave razlicite vanzemaljce,ali meni je igra do jaja bas zbog vanzemaljaca, nebitno da li su oni svi isti ili su razliciti.
Smorilo me ubijanje ljudi tako da je Crysis pravo osvezenje za mene.
Crysis sam obrnuo 3 puta, a Warhead samo 1.
Vise mi se dopada prvi Crysis, zbog onog dela u vanzemaljskom brodu.
Negde sam citao da EA hoce da napravi trilogiju od Krize, nadam se da je tacno :)

Pa... Kako se zavrsio prvi Crysis, meni mirise na Crysis2, jer ostalo je da se pokupi onaj prophet ili kako vec... Ostalo je jos mnogo toga nedoreceno, u prvom delu, a ne jos kad je krenula invazija... Krenula je invazija, i kraj igre... Ne mirise mi to kao kraj igre... A Warhead je samo expanzija, tako da ako je tacno to sto kazes, ocekuju nas jos najmanje 2 crysis-a. Daj Boze z:)

Ostajem pri tome da igru pljulju samo oni koji je nisu igrali.
Steva Mustaine(banovani clan ovog foruma) je zivi dokaz.

Moli boga da Steva ovo ne vidi...z:lol:
Meni je Crysis Warhead Extra dok mi se prvi deo uopste ne svidja. Nervira me to sto u prvom delu ne uzima sam municiju kad predjes preko nje vec moras ti da mu naredis, takodje mi ide na zivce kad moram da udjem u auto a u guzvi sam. Dodjem do suvozacevih vrata i on sedne na suvozacevo sediste pa dok ga prebacim koknu me. Ali Warhead je do jaja....z:p

Meni je prvi deo mnogo bolji zbog toga sto ubijas ljude i tako to,deluje nekako extra,a onda dodju vanzemljaci,al oni su na kraju igre tako da ne kvare celo misljenje o igri,dok mi se Warhead,necu da kazem nesvidja ,al mi je prvi daleko bolji,jer u drugom odma imas vanzemaljce...

Evo ja kupio original i ne radi,on zavrsi instalaciju (Preko originala) i on da je aktivira onaj djavo izbaci don't send i send error report.Ja kad sam se iznervirao morao sam da skinem sa net-a jer izglead vise nemozes da se uveris da originali nisu neka vrsta piraterije.

Ne bi da ponavljam vise puta postovanu recenicu "vanzemaljci su nepotrebni" ali je stvarno tako,dok je igrica vrh vrhova....Stvarno je uradjena da pozavide sve igre. O grafici da se i ne prica,savrsenstvo...

Samo da nisu ubaceni oni vanzemaljci i prvi i drugi deo bi bili jos bolji....mada ni ovako nije losa

P.S. Jel posoji crysis 3 deo....nesto kao special edition...nesto sam nacuo pa ako neko zna malo vise neka kaze

Ne bi da ponavljam vise puta postovanu recenicu "vanzemaljci su nepotrebni" ali je stvarno tako,dok je igrica vrh vrhova....Stvarno je uradjena da pozavide sve igre. O grafici da se i ne prica,savrsenstvo...

Samo da nisu ubaceni oni vanzemaljci i prvi i drugi deo bi bili jos bolji....mada ni ovako nije losa

P.S. Jel posoji crysis 3 deo....nesto kao special edition...nesto sam nacuo pa ako neko zna malo vise neka kaze

Taj special edition je samo kompilacija osnovnog crysis-a i crusis warhead-a nista vise nista manje i trebalo bi da se pojavi ovih dana, a do sledeceg crysis-a ima da se nacekamo jer ga nema ni u najavi jos uvek...

Back