Crysis: Warhead

Samo da kazem da se slazem sa postovima lorda,masinca i milanika......
1024mb=1Gb
toliko je moja graficka

a da vam pisem sve od slova do slova ne pada mi napamat nema potrebe za tim da nisam napisao mnogi bi srali ohoh ko ima tu konfiguraciju on samo sere!!Cilj nije bio da se kurcim ili da predstavljam "komp iz buducnosti"kako neki ovde kazu,ima ovde i pametnih ljudi(ovi sto nisu srali kako se kurcim nego pricali za graficku 1gb).To sto neki ovde niu culi za takve compove nisam im ja kriv sto neznaju nista,nego btw bravo za ovog sto je reko za procesor 4x 2000 to jeste 8000+ tako mu pise u nazivu.Ima ovde ljudi koji nisu zaostali ali ima i onih koji josh prate 2005 godinu sa konfiguracijama
Razlog sto sam stavio moju radnju jeste jer bi neke budale pitale "Gde si to kupio majketi"(ili slicne noobovske glooposti)Neki se stvarno ponasaju kao DOMOROVCi "nikad culi za takav comp" Zaobole me uvo ja ne radim da bi znao konf compa
dovoljno mi sto mi rade sve igre a vama ce prodavac objasniti
sve o konfiguraciji!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::cool::cool::cool::cool:

Ovaj post govori o tvojoj inteligenciji....
Mogu da se kladim da si to video u izlogu ili na nekom sajtu....

Molim vas,treba mi Crysis Warhead,pa ako ima nekih dobrih ljudi koji bi mogli da mi je narezu i posalju,bio bih zahvalan.(Imam wireless,tako da nista od skidanja).Naravno dao bi im nesto iz moje kolekcije u zamenu.Kontaktirajte me ako ste zainteresovani pa da se dogovorimo.

Pokusao sam da skinem,samo sam uzalud potrosio paket,ne radi.
Zato mi je bolja opcija da mi neko nareze i posalje,a naravno ja bi mu poslao nesto iz moje skromne kolekcije ako ga interesuje.
Molim vas,pomozite mi,bio bih vam veoma zahvalan.

Poslednja izmena:
1024mb=1Gb
toliko je moja graficka
a da vam pisem sve od slova do slova ne pada mi napamat nema potrebe za tim da nisam napisao mnogi bi srali ohoh ko ima tu konfiguraciju on samo sere!!Cilj nije bio da se kurcim ili da predstavljam "komp iz buducnosti"kako neki ovde kazu,ima ovde i pametnih ljudi(ovi sto nisu srali kako se kurcim nego pricali za graficku 1gb).To sto neki ovde niu culi za takve compove nisam im ja kriv sto neznaju nista,nego btw bravo za ovog sto je reko za procesor 4x 2000 to jeste 8000+ tako mu pise u nazivu.Ima ovde ljudi koji nisu zaostali ali ima i onih koji josh prate 2005 godinu sa konfiguracijama
Razlog sto sam stavio moju radnju jeste jer bi neke budale pitale "Gde si to kupio majketi"(ili slicne noobovske glooposti)Neki se stvarno ponasaju kao DOMOROVCi "nikad culi za takav comp" Zaobole me uvo ja ne radim da bi znao konf compa
dovoljno mi sto mi rade sve igre a vama ce prodavac objasniti
sve o konfiguraciji!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::cool::cool::cool::cool:

ko bi te pitao "gde si to kupio majketi???" alo, ti si decko zaostao u razvoju, pa na www.pakom.com imas sta ti dusa pozeli a ti lupas neke gluposti! :dontunderstand:dal stvarno mislis da samo u tvojoj radnji u Srbiji ima da se kupi graficka od 1 giga i sl,???? obidji malo druge radnje pa ce da vidis da to ima u svakoj! a i da se malo razumes u kompjutere znao bi da quad core ima iste performanse u svakoj igrici kao i dual core jer ni jedna igrica nije optimizovana za quad core nego za dual core!!!

cisto da se zna izasla je 16-og!!! ima oko 6 i nesto giga za skidanje a kad se raspakuje negde oko 7 i nesto...

evo i zvanicne konfiguracije:

Minimum requirements

* Processor: AMD Athlon 64 X2 6000+ or Intel Core 2 Duo E6550
* Memory: 2 GB of SDRAM
* Graphics: DirectX 9.x on GeForce 66xx or Radeon X16xx

Recommended requirements

* Processor: AMD Athlon 64 X2 6400+ or Intel Core 2 Duo E6750
* Memory: 2 GB of SDRAM
* Graphics: Radeon HD4870 or GeForce GTX260

Nemoguce, amd athlon x2 6000+?? Glupost!!!!!

Poslednja izmena:
ko bi te pitao "gde si to kupio majketi???" alo, ti si decko zaostao u razvoju, pa na www.pakom.com imas sta ti dusa pozeli a ti lupas neke gluposti! :dontunderstand:dal stvarno mislis da samo u tvojoj radnji u Srbiji ima da se kupi graficka od 1 giga i sl,???? obidji malo druge radnje pa ce da vidis da to ima u svakoj! a i da se malo razumes u kompjutere znao bi da quad core ima iste performanse u svakoj igrici kao i dual core jer ni jedna igrica nije optimizovana za quad core nego za dual core!!!

Dobro brate u pravu si,al me nervira ovaj Sauthwind cini mi se da se zove e monkey 1)Some nisam ja iz srbije i neznam dobro srbski
2)A zaostao je ovaj sto mi kaze
3)Necu vise da raspravljam s retardiranim ljudima
I jedno da bude jasno NISAM REKO DA SAMO MOJA RADNJA POSEDUJE TE KOMPOVE
uostalom zashta da spominjem kad neki seljaci nikad nisu krocili u Rusiju a tek da kupe komp iz moje radje :evil::evil::evil::evil: Ovaj sto isipao sok nisam mu ja kriv sto ne moze da kontrolise svoje pokrete
Вы можете есть мое дерьмо, и идти ебать самоуправления ваш родной человек:ok:

4eea22fb31c0.jpg

Evo minimalne zahtevnosti,kakav amd athlon x2 6000+..

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10
Izvor> PC Igre

Ponavljam,jer bi neko mogao da mi nareze i posalje igricu,platicu mu ili neka izabere nesto od mojih igrica.Dajte ljudi,stvarno mi treba ta igrica!Pomozite mi!Javite mi na PP.

Poslednja izmena:
Evo minimalne zahtevnosti,kakav amd athlon x2 6000+..

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10
Izvor> PC Igre

Pa ovo mogu i ja da igram...Odlazem upgrade dok ne izadje GTA 4 :D

Back