C chika_doktor Gost 01.06.2007. u 17:01 - Crvi i trešnje #51 lilites: odvratno!!!!!!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... ko je tebe sta pito uzmi ubij pa se pistolj
lilites: odvratno!!!!!!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... ko je tebe sta pito uzmi ubij pa se pistolj
diretore Veoma poznat Poruka 12.998 01.06.2007. u 17:08 - Crvi i trešnje #52 More_bre: i ja već godinama ne jedem trešnje upravo zbog crva. yebeš ga! to je kao kad vidiš do yaya žensku, a kad joj se približiš primetiš da je nikotinski zavisnik, tj. smrdi na duvan. Kliknite za proširenje... ...a ti si izgleda veliki cistunac...
More_bre: i ja već godinama ne jedem trešnje upravo zbog crva. yebeš ga! to je kao kad vidiš do yaya žensku, a kad joj se približiš primetiš da je nikotinski zavisnik, tj. smrdi na duvan. Kliknite za proširenje... ...a ti si izgleda veliki cistunac...
diretore Veoma poznat Poruka 12.998 01.06.2007. u 17:10 - Crvi i trešnje #53 amarena: ne, nije doslo do iskustva.. Kliknite za proširenje... ...ja rekoh...da nije doshlo do onoga sto je slavisha napisao... http://www.gradjanski.co.yu/navigacija.php?vest=2764&najcitanije=1 ...doduse ti imas i privlacno ime...za crve barem...
amarena: ne, nije doslo do iskustva.. Kliknite za proširenje... ...ja rekoh...da nije doshlo do onoga sto je slavisha napisao... http://www.gradjanski.co.yu/navigacija.php?vest=2764&najcitanije=1 ...doduse ti imas i privlacno ime...za crve barem...
Banshee Buduća legenda Poruka 25.746 01.06.2007. u 17:21 - Crvi i trešnje #54 chika_doktor: e stvarno ste legende i mi u kuci kupujemo travu na kartone Kliknite za proširenje... mi kupujemo cajeve na kartone,mejd in indija cela kuca mirise na egzotiku chika_doktor: banshi ti ko da nisi iz beograda tako kod moje bake na selu Kliknite za proširenje... zli jezici bi rekli i da nisam,evo prvi komsija zagradio poljance i gaji kajsije.on gaji,a ja krisom berem mada kome su jos brena,keba i naravno dzej u komsiluku...pfff,zna grand elita gde valja zivot 8)
chika_doktor: e stvarno ste legende i mi u kuci kupujemo travu na kartone Kliknite za proširenje... mi kupujemo cajeve na kartone,mejd in indija cela kuca mirise na egzotiku chika_doktor: banshi ti ko da nisi iz beograda tako kod moje bake na selu Kliknite za proširenje... zli jezici bi rekli i da nisam,evo prvi komsija zagradio poljance i gaji kajsije.on gaji,a ja krisom berem mada kome su jos brena,keba i naravno dzej u komsiluku...pfff,zna grand elita gde valja zivot 8)
C chika_doktor Gost 01.06.2007. u 17:24 - Crvi i trešnje #55 pozdravi dzeja reci doktor ga pozdravio zna on ko sam