CRVENIM SE...

lolla

Aktivan član
Poruka
1.010
Ranije sam i ja imala taj problem....posebno mi je bedak kad pocnem da crvenim od treme, na ispitu; dzaba mi onda "hladnokrvan stav" kad se trema vrlo ocigledno vidi;).
To sam resavala mat puderom..Sminka cudo cini.
 

dr

Poznat
Poruka
9.753
Poseti dermatologa.Necu napamet da pricam ali vrlo moguce da se radi o necemu sto se zove rosacea,zato treba to proveriti.Sto se tice sminke,nemoj preterivati,puder nece resiti tvoje probleme.
Bolje potrazi pomoc strucnog lica.Naravno,sasvim je moguce da se radi i o tremi...ali ako se to desava i pri promeni temperatura onda ne verujem da je to u pitanju.Pozdrav!
 

lolla

Aktivan član
Poruka
1.010
Cvetic:
Bila sam kod dermatologa,ali svako kaze drugacije...neko alergija,neurodermatitis,,,a neko rosacea...

OOnda ne bi trebalo da se oslanjash na puder (s obzirom da je moj problem ocigledno bio vezan za samopouzdanje i nedostatak rutine u komunikaciji...).
Sad ima svakakvih dermatologa, mozdan e bi bilo loshe da odesh kod privatnika? A verujem da bi i DR mogla da ti preporuci nekog kolegu...
 

lolla

Aktivan član
Poruka
1.010
Cvetic:
Koji puder LOlla,reci mi....
jel neki tamniji?

Ni slucajno tamniji, s ozbirom da j e tecni u pitanju (bilo koje marke), kad se ne potrefi nijansa lica, onda vrlo lako mozes da izgledash musavo..A s druge strane, ako je bledji no shto treba, onda izgledash kao da si se natapkala u krech:). Sve jedno, ako je problem dermatololoshki, puder ne da neceda pomogne, nego moze josh i da pogorsa..
 

dr

Poznat
Poruka
9.753
Prvo sto cu ti reci sta god da je moj ti je savet da ne setas od doktora do doktora,vec nadji jednog i drzi se njega.Menjanjem i lekara i terapija samo odmazes sebi.
Moras da budes uporna jer kad se lecis kod jednog doktora vremenom ce se doci do prave dijagnoze pa i ako postoji vise polaznih dijagnoza(a to se u medicini zove diferencijalana dijagnoza-mnogo stvari lici jedno na drugo).
Pozdrav!
 

Top