Crveni karmin

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaboravila sam da ti kažem da imaju dva crna pakovanja, jedno sa belim i jedno sa crvenim slovima.

Ja saa mislila na ono sa crvenim slvima, u pakovanju sa belim boje imaju dodatak sjaja.

Videla sam uživo i probala na ruci, ja imam jedan Deborah ruž, ali nežno roze sa efektom sjaja i šljokicama, pa izgleda kao sjaj, a ne kao karmin, ali sve u svemu sam zadovoljna jako :)

Hej Trojanka, takav karmin ima i u ponudi iz Avon kataloga, konkretno jedan kremasti a mat, nijansa je Red 2000 Cream, u katalogu 8 je samo 289 din.

A ima još jedan Kicked Up Coral, Ultra Color Rich Mega Impact, on je 429 din.

Od Deborah marke imaš ova dva na tu temu (ja sam mislila na ovaj prvi, vidi se bitna razlika u teksturi):

Deborah-Atomic-Red-Mat-Lipstick.jpg
deborah%20atomic%20red%20lipstick.jpg

Hvala Megi, pogledacu te Deborah u Liliju. Nisam nikad probala.
Dobila sam preporuku od jedne forumasice za Maybelline Royal Red, taj sam i pikirala da kupim...

da, to je crvena nijansa sa plavim podtonovima tj hladna nijansa crvene (koji sam greskom kupila - meni stoji savim drugacije crveno koje vuce na ciglu)..
pretpostavljam da si plavusa sa svetlom kozom? :)

Ko voli da crveno istakne usne u toku dana, a plaši se da nekad možda ipak nije prilika, savršena alternativa je Labello sa mirisom nara, daje divnu crvenu boju koja malo vuče na bordo i ima suptilan sjaj. pored toga, usne jako lepo neguje i hidrira.
labello-smallflower-lip-treatments-fruity-shine-pomegranate-by.jpg

kupi dobru crvenu olovku, boej koja ti se svidja....to ti je osnovno....a koji ruzem ces da punis iscrtane usne i nije presudno....ja cak volim cela usta da isrctam i popuni olovkom i samo da stavim providan sjaj ili neki sa sljokicama.....

To je super ideja:)
Nemam naviku da stavljam olovke, jer nikad nemam istu boju kao karmin. A i kad stavljam, uvek malo preteram pa se mi uvek neprirodno deuje...Probacu, imam jednu u ovoj boji koju trazim.
Hvala

Neodoljiva, baš sam naletela na neke savete za besprekorno nanošenje crvenog karmina, dobra olovka uparena sa karminom ili samostalno pa, kao što si ti napisala, oplemenjena sjajem, bilo bezbojnim ili sa šljokicama, je ključ sjajnog izgleda crvene na usnama :)

Ja sam danas pajala po parfimerijama i gledala crvene karmine. Deborah nema to sto ja trazim, boje su im mnogo zatvorenije...
Kupila sam Rimmel u boji Tantrum. 300 din, nije skup.. Boja skoro pa je ona koju sam trazila...

...he...ja imam taj rimmel-ov, tako mi se svideo da sam kupila jos dva karmina iz iste kolekcije, tamno-cokoladno braon i toplo-bakarno nude...jedino sto predjem labellom preko karmina da mi se isti ne bi sasusio jer mu je to mana...inace uvek koristim olovku u prirodnoj boji usana ma koji karmin stavljala preko, na meni deluje prirodnije...inace za svaki dan koristim ovo Megino labello vec godinama, jedino koje ne vuce na roze jer su mi usne prirodno tamne pa im roze pristaje ocajno...:)

Najbolje je prvo izmasirati usne suvom četkicom za zube ili uraditi piling šečetom, na to naneti tanak sloj balzama za usne kako bi ih hidrirao, zatim četkom staviti puder u kamenu koji će fiksirati olovku za usne i ruž. Ja prvo izvučem konture, a onda ih obojim iznutra skroz. Posle na to stavim mat karmin sa ili bez sjaja preko.

Tako mi najduže stoji :) Te savete sam dobila od porodične prijateljice koja je šminkerka. I da, otkad koristim četkicu za nanošenje, lepše stoji, a manje trošim :)

Zaboravih da dodam i da obavezno između ruža i sjaja skinem malo viška uz pomoć papirne maramice i korektorom još jednom uokvirim usne. Tako izgledaju besprekorno našminkane :)

uz blago preplanuli ten crveni sjaj sa sljokicama.....predivno otvara lice i cini ga svezim....pa jos i bronzane kuglice, neka diskretna senkica boje sampanjca i braon maskara....skroz prirodno a opet vrlo zenstveno i sexi.....

Back