Crvene oci kod psa

Israphel

Aktivan član
Poruka
1.853
Moj pas vec oko mjesec dana, povremeno ima crvene oci. Ne vjerujem da je prehlada jer bi to do sada sigurno proslo?Sta trebam da radim? Da pustim jer ce mozda samo proci ili trebam da kupim nesto itd.... ? Btw pas je star 3 mjeseca, labrador retriver :D

Koliko se secam emisija Pet 101 na Animal Planet tv, labradori cesto imaju manje i vece probleme sa ocima.
Posto kod tvog ne prolazi vec mesecima, trebalo bi da ga odvedes kod prvog veterinara. Predugo se muci zivuljka, vodi ga kod veterinara nije preskupo.

Moj pas vec oko mjesec dana, povremeno ima crvene oci. Ne vjerujem da je prehlada jer bi to do sada sigurno proslo?Sta trebam da radim? Da pustim jer ce mozda samo proci ili trebam da kupim nesto itd.... ? Btw pas je star 3 mjeseca, labrador retriver :D
Ako je kucni pas,oni su jako osetljivi na sve promene.Mozda je bio negde na promaji,mozda mu od klime....Ja znam po mom psu.Ne podnosi vrucinu,sve se namesta da duva u njega kada je klima ukljucena,kasnije pocne da kija kao da je dobio kijavicu,kada ga ostavim ispred prodavnice gde bas siba promaja(po hladnom vremenu)on dobije upalu uha...
Labrador,kada spava,oci su mu poluotvorene i crvene..mozda je to i kod tvog psa :heart:

Back