Crvena Zvezda vs Mladost 9.8.2019. 20 h

Poruka
21.519
Ako je verovati Mozzartu izlazimo u sastavu: Borjan- Zander-Babic-Pankov-Gajic-Vulic-Petrovic-Simic-Ben-Jevtovic-Tomane

Konacno da vidimo Vulica i Njegosa i to odjednom obojicu! Ali i Gajica. Pa i Tomanea i Pankova. Veoma interesantan sastav.

Sta mislite? Da li ocekujete laganu pobedu ili mucenje? Ipak je ovo rezervni tim, mozda grizu svi da se dokazu, a mozda se use.ru.

Partizan je sada u velikom naletu, pa ne bi bilo dobro da ispustimo bodove, pogotovo na svom terenu.

Lose je bre ovo. Boaci los, Ivanic nista, Gajic katastrofa, Zander i Simic da ne pricam, Jevtovic do ovog gola skoro nista, ali svaka cast za gol. Petrovic prva utakmica onako, nije lose, cini mi se da mu je defanziva jaca strana, ovde jedino Vulic igra fudbal, mada i on na trenutke deluje nekako nonsalantno i previse opusteno... Babic i Pankovic odradili sve sto je do njih. Mora to bolje u drugom poluvremenu. Da udje Tomane ili Krstovic, jer sa ovakvim Boacijem tesko ce to ici protiv Kopenhagena u utorak, Ivanica isto zameniti, mozda da se proba taj Veljko Nikolic..

582497

Звезда воли 2:0, Милојевић комбиновао и добио Вулића и Јевтовића

Одиграла је Црвена звезда трећи меч ове сезоне, трећи на домаћем терену, трећи пут је славила са 2:0

milos-vulic(1).jpg
ФОТОГРАФИЈЕ: Н. Неговановић
Црвена звезда – Младост 2:0 (2:0)
Стрелци
: 1:0 – Вулић у 4, 2:0 – Јевтовић у 45+1. минуту.
Стадион: „Рајко Митић”. Гледалаца: 4.663. Судија: Драган Чоловић. Помоћници: Слободан Павловић и Марко Ђуричић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гајић, Панков, Бабић (од 46. Дегенек), Жандер, Петровић, Вулић, Јевтовић, Симић, Иванић (од 80. Крстовић), Боаћи (од 62. Томане).
МЛАДОСТ: Росић, Андрић, Мићевић, Шатара, Лековић, Б. Милошевић, Секулић, Павловић, Селенић (од 62. Сурака), Радивојевић, Елиомар (од 46. Пешић).

После Јавора и нишког Радничког погнуте главе стадион „Рајко Митић” напустили су фидбалери лучанске Младости.

Владан Милојевић је комбиновао, оставио је само два стартера из меча против Копенхагена на терену, а лепим головима за нову победу у Супер лиги узвратили су му Вулић и Јевтовић.

Ток меча:

0` Тренер домаћих Владан Милојевић овога пута Ел Фарду Бена није ставио ни на клупу, а у шпицу је од почетка сусрета Ричмонд Боаћи. Дебитоваће Његош Петровић, на клупи је остао Јованчић, шансу вреба и Томане.

4` ГООООООООООООООООООООООООООЛ

Прва шанса на мечу и одмах гол, црвено-бели су повели из слободног ударца. Извео га је Милош Вулић, искоса лево, са око 20-так метара, пласирао је лопту у мрежу изненађеног Росића – 1:0.

gol-zvezda.jpg

8` Јевтовић је прошао у шеснаестерац ривала, вратио је лопту ка Иванићу, а овај је шутриао са шест метара чим му се указала прилика, но Росић је избио лопту у корнер.

11` Прва шанса за госте, али је шут Радивојевића у последњем тренутку изблокирао Петровић, који је избио лопту у корнер.

zvezda-mladost-3(1).jpg

28` Уследио је далеко мирнији период игре, у којем је Црвена звезда имала лопту у ногама, а Лучанци су вребали шансу из контри. Узбуђења ипак није било.

45+1` ГООООООООООООООООООООООООООЛ

Чекала је Звезда прилику, није се залетала, и напокон је дочекала у првом и једином минуту надоканде првог полувремена. Гајић је сјајно додао лопту до Јевтовића, овај се дриблингом ослободио чувара и потом прецизним ударцем са 13 метара савладао Росића – 2:0.

zvezda-mladost-1(1).jpg

46` По једна измена на обе стране. Повређеног Бабића у Црвеној звезди заменио је Милош Дегенек, на другој страни уместо Елиомара у игру је ушао Пешић.

51` Врло добра прилика за Младост, Секулић је лепо шутирао са 15 метара, али је Борјан скренуо лопту у корнер.

56` Изненада се указала шанса Симићу, он је шутирао готово из корака, шпицем копачке, али је уз мало среће Росић успео да одбрани ударац и избије лопту у корнер.

zvezda-mladost-2(1).jpg

62` Друга измена код гостију, уместо Селенића на терену је Закарија Сурака. одмах потом и промена код црвено-белих, дебитоваће Томане, игру је напустио Боаћи.

64` Поништен је гол Лучанцима због офсајда. Сурака је додао лопту Павловићу, који је шутирао и савладао Борјана, чини се да је помоћни судија био у праву кад је подигао заставицу.

73` Нема среће Вељко Симић на овом мечу. Вукао је лопту до иовице петерца, потом покушао да упути повратни пас, Росић је то пресекао, а лопта је погодила пречку.

zvezda-mladost-4(1).jpg

80` Последња измена Владана Милојевића, још један дебитант је на терену, ради се о Николи Крстовићу, заменио је Мирка Иванића.

90` Имао је црногорски нападач прилику после повратне лопте Томанеа, али му је шут одбранио Росић.

90+4` Крај меча.

Семафор четвртог кола Супер лиге:
Црвена звезда – Младост 2:0 (Вулић 4, Јевтовић 45+1)
Субота:
17,00: ТСЦ – Чукарички
20,00: Јавор – Мачва
20,00: Рад – Инђија
20,00: Раднички – Вождовац
Недеља:
19,00: Напредак – Партизан
20,00: Пролетер – Спартак
20,00: Радник – Војводина

582504

http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/...ic-kombinovao-i-dobio-vulica-i-jevtovica-foto

Lose je bre ovo. Boaci los, Ivanic nista, Gajic katastrofa, Zander i Simic da ne pricam, Jevtovic do ovog gola skoro nista, ali svaka cast za gol. Petrovic prva utakmica onako, nije lose, cini mi se da mu je defanziva jaca strana, ovde jedino Vulic igra fudbal, mada i on na trenutke deluje nekako nonsalantno i previse opusteno... Babic i Pankovic odradili sve sto je do njih. Mora to bolje u drugom poluvremenu. Da udje Tomane ili Krstovic, jer sa ovakvim Boacijem tesko ce to ici protiv Kopenhagena u utorak, Ivanica isto zameniti, mozda da se proba taj Veljko Nikolic..
Kolko si ga hvalio...

Eto ti boackovic

Ne igrate nikakav fudbal ali pinh pong liga je vasa ne brini...

Vulic mora dobiti sansu u kontinuitetu mek na lopti bas dobar ovaj zaista jeste talenat i bas sam prijatno iznenadjen zamerka ako se tako moze reci sto se pravovremeno ne oslobadja lopte iako ima ideju kasni sa pasom ali opet kolko je to relevantno u ovoj ekipi koja je sva rastrikana utakmice zajedno nemaju a fali i njemu rutina i koninuitet mislim da je do toga volio bi njega i jovancica da vidim u sredini...Njegosu ne manjka samopouzdanja a dje ce s takvim imenom :) ne libi se da je opali sa distance deluje kao tempo igrac pokusava da salje loptu napred ne igra alibi pas ali je pogresio jedno 5 6 puta sem tog samopouzdanja i drcnosti nisam video neki kvalitet ali prva je utakmica nije zahvalno ga ocenjivati....Ivanic je za mene najvece razocarenje protiv ovakvog protivnika u ovakvoj utakmici on je uspeo da se sakrije wtf treba i to znati....Krila su nam toliko glupa da to boli....Pankov za stopera je izuzetno brz i dobar sa loptom sad kakav je igrac opet nije za ocenu jer ove iz Lucana nije utakmica uopste zanimala ali je bas pozitivno delovo...

Poslednja izmena:
Vulic mora dobiti sansu u kontinuitetu mek na lopti bas dobar ovaj zaista jeste talenat i bas sam prijatno iznenadjen zamerka ako se tako moze reci sto se pravovremeno ne oslobadja lopte iako ima ideju kasni sa pasom ali opet kolko je to relevantno u ovoj ekipi koja je sva rastrikana utakmice zajedno nemaju a fali i njemu rutina i koninuitet mislim da je do toga volio bi njega i jovancica da vidim u sredini...Njegosu ne manjka samopouzdanja a dje ce s takvim imenom :) ne libi se da je opali sa distance deluje kao tempo igrac pokusava da salje loptu napred ne igra alibi pas ali je pogresio jedno 5 6 puta sem tog samopouzdanja i drcnosti nisam video neki kvalitet ali prva je utakmica nije zahvalno ga ocenjivati....Ivanic je za mene najvece razocarenje protiv ovakvog protivnika u ovakvoj utakmici on je uspeo da se sakrije wtf treba i to znati....Krila su nam toliko glupa da to boli....Pankov za stopera je izuzetno brz i dobar sa loptom sad kakav je igrac opet nije za ocenu jer ove iz Lucana nije utakmica uopste zanimala ali je bas pozitivno delovo...

Vulicu se desavalo par puta da se opusti i izgubi loptu, pridje mu igrac sa ledja, a ovaj ko da je na treningu, zapravo kao da je sam na terenu, ne reaguje odmah a nalazi se pred protivnickim sesnestercom, e sad mozda sam ga ja pomeso sa Petrovicem, ali barem jednom se i njemu desilo siguran sam. Ostalo sve je bilo dobro, jedini je imo neku ideju da je znao sta ce s loptom, to mi se svidja. A onaj gol sto je dao je majstorija. Krenuo covek s loptom, dosudili mu prekrsaj, na keca bez razmisljanja uzo loptu i opalio.

E sad Petrovic to sto ti kazes da nije alibi igrac ne znam, meni ovako na prvu deluje da nema neki potencijal i plejmejkerske sposobnosti, nisam ja nesto video te njegove lopte u napred. Ali je zato imao dobra uklizavanja, jeste gubio lopte, ali brate ovo sto si ti reko Rad je Rad, a Zvezda je Zvezda i mnogi stariji od njega bi se usr.ali, a kamoli on sa 20 godina i s te strane nije ni fer osudjivati ga nesto previse. Mnogo vise ima osnova za kritiku Simica, Boacija, Zandera, Ivanica....

Gajic me je razocaro vidi se da je u kontraritmu i da ga ne slusa lopta, ajde trcanje jos kako tako, ali slabo je to za Zvezdu, veoma slabo. Ali opet ja verujem da ce biti bolji ako bude dobio pravu sansu... A ovo sad nije licilo ni na sta.

U pravu si za Krstovica za onaj sut, ali je imo jednu situaciju kad je ispo amater i odbila se lopta od njega, to ti je mozda promaklo, malo je vremena odigrao da bi se dala neka procena. Mozda i ja cepidlacim sad, nezgodno je odskocila, al sto kazes za 10 minuta vise je uradio nego Boaci koji se prakticno nijednom nije izborio za sansu, a napadac takvog renomea bi moro makar za jednu.

Koga bi ti stavio protiv Kopenhagena, Tomanea ili Krstovica? Ili mozda da se uzdamo da Bocko upali kad je najpotrebnije.. Zeznuto jel da, sve je kocka, ako se Pavkov ne oporavi... Hahahaha procito sam te ovo za Andjusa sto si provuko, ne mozes da igras sa takvim imenom, mozes eventualno da igras balet pa da poletis hahaha :mrgreen: Bio je sad kod Djuke na kafi pre neki dan, kaze izbacili "velikana" Helsinki :D Mada taj deo njegove price oko uloge tradicije i istorije jos i pije vodu kolko tolko hahaha :D

Boaci nije uopste tip napadaca kao npr. Hugo Vieira da nanize trojicu i iz nicega stvori gol sansu sam sebi (Keln izuzetak), ali zato je ucinkovitiji kad mu serviras sanse, a juce nije imao pakera. Simic igrac za Zemun, Jevtovic osim odlicnog gola sve ostalo lose, mada i taj gol je pitanje jer je odbrana Mladosti katastrofalno reagovala, nisu mu se bas sklonili (da ne krene groblje sad da histerise :lol:) ali su ga ostavili samog u 16 sto je on iskoristio sjajno. Iskreno, meni su on i Ivanic u jednom trenutku u ovim kvalifikacijama za LS delovali bas onako mocno, i bio sam ubedjen da su pravi.. Medjutim.. eto vidis sad, mrka kapa. Ocigledno se desio neki pad, i sam Boaci je sa ona 2 gola ubedio na trenutak da je onaj stari...

Znas, i nezahvalno je to kad imas 3 igraca koji u prvi mah stoje super na terenu, a onda kanal. U sustini vreme ce da pokaze. Ako Boaci bude igrao u utorak nek se ponovi taj Keln :D Sta drugo.

Ali cim nije jedan igrac u pitanju, onda se da naslutiti da je do trenera, to je ono sto treba da brine.. Jer Partizan melje na svim frontovima, pa se pribojavam da se ne ponovi scenario kao sa Grofom, samo ovaj put umesto u drugoj sezoni, u trecoj. Pu pu daleko bilo.

Mada to je Miloje, treba verovati u njega da ce sve da utegne i podesi sampionsku masinu.

Do sada sam video sve i svašta ovde na forumu ali da se tema FK zatvara samo to još nisam !
Neće hteti ljudi da pišu na nekoj od hiljadu tema gde joj nije mesto nešto o Zvezdi.
Razvodnjavate forum.Dajte,otključajte Zvezdinu temu.Ovo je teška glupost :hej::rtfm:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoću da odgovorim čoveku na ovu rođendansku poruku a to je moguće sada samo ovako :besan2:

Jkj0if9.png

Back