Izvinjavam se, ja sam kriv. Kad čovek krene da se preganja sa nerazumnim, sa strane kad se gleda, kao vas dvoje, ne može ni da se vidi razlika.
Replicirao sam Mrkalju na konstataciju da je mađarski turkijski jezik, a Mađari turkijski narod, na šta je on u seriji replika uzeo gnevno da me ispituje zašto je Đorđe Janković dobio otkaz, zašto je pisanje srpskog etimološkog rečnika stiglo samo do slova B i slične gluposti.
Priča o turcizmima je krenula tako što ju je on uveo, tražeći od mene da pre pokretanja pitanja klasifikacije mađarskog jezika, odgovorim odakle turcizmi u Slavoniji pre Turaka, navodeći niz "turcizama" među kojima su i reči trbuh i bik, za koje sam tražio da napiše odakle mu da su to turcizmi, a ne slovenske reči.
Inače sam dao isto objašnjenje kao i Sokolska i takođe se pitao kakve to veze ima sa temom ili sa opaskom da mađarski jezik nije turkijski.
A kriv sam jer sam i nakon one onako dobro dokumentovane teme o P i B u "srpski" stekao utisak da se radi o koherentnom sagovorniku, a ono neki mentalno-emotivni haos, sačuvaj Bože.