crush fetish

milkokv

Ističe se
Poruka
2.614
jao ne
znala sam da ce doci neki pametnjakovic da prica o pilecim batacima i krznenim subarama
to nije ista stvar
ovde ti ubijas neku zivotinju zato sto te to seksualno uzbudjuje
ta mesavina koljacine i seksualnog uzbudjenja je groteskna,
tebe pali da vidis smrskanu zivotinju, tebe to uzbudjuje, a kod bunde te pali da vidis bundu na sebi, pali te moda, estetika, nije nikako ista stvar
a ljudi su jeli meso od davnina, to se nikad nije dovodilo u pitanje

a i nije tema o tome
necemo o tome

ma ti si ovde najveci pametnjakovic..

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.519
a kremenadle volis da jedes, pa ubijaju se zivotinje i zbog hrane.mrtvoj zivotinji vise nije bitno zbog cega je umrla,dal zbog bunde,snicle ili necijeg sexa

Ko ti to rekao? :neutral:
U svakom slucaju nije isto, al nije to tema..

Postoje i ljudozderi, bio onaj japanac/kinez koji je unajmiljivao prostituke i grizao im delove tela i jeo..jos pravili emisiju o njemu. Mislim da nije ni u zatvoru...pun svet bolesnika

milkokv

Ističe se
Poruka
2.614
samo kazem da je nepravedno ubiti nekog ako ubije zivotinju,ubijaju ih mnogi.zivotinji nije bitno zbog cega je umrla.prava kazna je zatvorska ludnica,gde ce da nauci zbog cega sme da ubije zivotinju a zbog cega ne

Ale kobac

Iskusan
Poruka
6.938
ja mislim da je problem što su ljudi demistifikovali seks u tolikoj meri da seks je postao previše OBIČAN
sad neki to pravdaju idejom - seks je najprirodnija stvar na svetu. PA JESTE BRATE ali to ne znači da treba da postane običan i dosadan i da mu se oduzme sva mističnost
i ljudi jednostavno oguglaju na seks i oće više i drugačije i izopačenije i agresivnije i ništa više ne može da ih zadovolji onda jednostavno odlete u bolest
apsolutno
svaki greh vodi u bolest ma sta da je u pitanjuu preteransot u hrani ili picu
ima tamo madju onih sedam smrtnih grehova sve lepo objasnjeno
zato milim da su arheji ellines bili u pravu sa onom njihovom
pan metron ariston

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.519
samo kazem da je nepravedno ubiti nekog ako ubije zivotinju,ubijaju ih mnogi.zivotinji nije bitno zbog cega je umrla.prava kazna je zatvorska ludnica,gde ce da nauci zbog cega sme da ubije zivotinju a zbog cega ne

Lanac ishrane, mi smo mesozderi, bla bla, tako funkcionise priroda, zivotinje jedu druge zivotinje..ne pricamo o tome.
Ubiti iz zabave ili seksualnog uzitka je nesto drugo.
Po tvojoj logici "ubijenoj zivotinji je svejedno zasto" - bi mogli reci isto za sledecu situaciju.
Serijskog ubicu ceka smrtna kazna. On je ruzan u faci, i neko bi ga ubio zato sto ima iritantnu njusku.
Da li cemo ga ubiti zbog toga sto je izvitoperen zlocinac, li cemo ga ubiti zato sto ima ruznu facu, po tebi je svejedno.
Plus ne pravi se krzno od svinja, kokosaka i riba. Dakle svakako se ubija daleko veci broj raznih zivotinja zbog mode ili lova, ili evo -perverzija- nego sto se ubija radi ishrane, tako da nije samo razlog to sto varira..nece one biti ubijene svakako. U tome je razlika.

milkokv

Ističe se
Poruka
2.614
Lanac ishrane, mi smo mesozderi, bla bla, tako funkcionise priroda, zivotinje jedu druge zivotinje..ne pricamo o tome.
Ubiti iz zabave ili seksualnog uzitka je nesto drugo.
Po tvojoj logici "ubijenoj zivotinji je svejedno zasto" - bi mogli reci isto za sledecu situaciju.
Serijskog ubicu ceka smrtna kazna. On je ruzan u faci, i neko bi ga ubio zato sto ima iritantnu njusku.
Da li cemo ga ubiti zbog toga sto je izvitoperen zlocinac, li cemo ga ubiti zato sto ima ruznu facu, po tebi je svejedno.
Plus ne pravi se krzno od svinja, kokosaka i riba. Dakle svakako se ubija daleko veci broj raznih zivotinja zbog mode ili lova, ili evo -perverzija- nego sto se ubija radi ishrane, tako da nije samo razlog to sto varira..nece one biti ubijene svakako. U tome je razlika.

ej sally ne zajebavaj me.ja i kazem da nije normalno ubiti zivotinju zbog sexualnog uzitka...zbog krzna je normalno,kako covek da se ugreje po hladnoci,mora da se snalazi...i necu vise o ovoj temi,rade ljudi i gore stvari zbog sexa

gost 235639

Domaćin
Poruka
4.133
Ovo nema veze sa seksom.
Duboki psiholoski poremecaji.
Destrukcija.
Sami su bili zrtve destrukcije,pa su usvojili model.
Impotencija mentalna,intelektualna,duhovna i kao posledica toga i fizicka.
Tema nije za zajebanciju.
Duboki,duboki poremecaji....
Destruktivna okolina pravi destruktivne ljude...na kraju uniste i sami sebe.

gost 235639

Domaćin
Poruka
4.133
da li razlikujete narode od coveka?
da li pravite razliku izmedju grupe i pojedinca?

osoba koja je odrasla okruzena destruktivnim ponasanjem(pod tim podrazumevam sve ono sto moze ostetiti psihu),bice destruktivna po sebe i svoju okolinu.

nisam psiholog,ali kad neko uziva u nanosenju bola drugom,onda je to sigurna sam,posledica toga sto se neko na njemu izivljavao.isuvise ozbiljna tema za sprdacinu.

restrikcije,kazne,omalovazavanja,ponizavanja,fizicko nasilje,psihicko nasilje,mogu stvoriti destruktivnu osobu.ali i ugadjanje,davanje svega,ne postavljanje granica sta se moze,a sta ne,moze stvoriti destruktivnu osobu.

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
da li razlikujete narode od coveka?
da li pravite razliku izmedju grupe i pojedinca?

osoba koja je odrasla okruzena destruktivnim ponasanjem(pod tim podrazumevam sve ono sto moze ostetiti psihu),bice destruktivna po sebe i svoju okolinu.

nisam psiholog,ali kad neko uziva u nanosenju bola drugom,onda je to sigurna sam,posledica toga sto se neko na njemu izivljavao.isuvise ozbiljna tema za sprdacinu.

restrikcije,kazne,omalovazavanja,ponizavanja,fizicko nasilje,psihicko nasilje,mogu stvoriti destruktivnu osobu.ali i ugadjanje,davanje svega,ne postavljanje granica sta se moze,a sta ne,moze stvoriti destruktivnu osobu.
japanci i kinezi su najveci seksualni izopacenici na svetu. mislila sam da si to primetila i da si pokusala da nadjes uzrok toga
tvoj uzrok je previse opst, a to je za njih jako karakteristicno
pitam se zasto? mali *****?

gost 235639

Domaćin
Poruka
4.133
japanci i kinezi su najveci seksualni izopacenici na svetu. mislila sam da si to primetila i da si pokusala da nadjes uzrok toga
tvoj uzrok je previse opst, a to je za njih jako karakteristicno
pitam se zasto? mali *****?

Nasdaq:
ne,ne pratim japansku i kinesku kulturu,ali moguce da ventil praznjenja usled veoma krutih pravila zivota vodi u ,izmedju ostalog i seksualne devijacije.medjutim toga ima svuda,ne samo kod njih.velicina penisa moze samo individualno da stvara kompleks,ne na nivou nacije.
:rotf::rotf::rotf: ovo sam ja napisala,al zezaju ove quote :rotf:

i sta si napala na sprdanje, niko se ne sprda.

ma jok,uopste.

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
pa sad ljudi su oduvek imali najperverznije fetiše i ideje i sexualne i nesexualne tako da me ništa ne čudi
mada kad razmislim mora da je prijatno uranjati noge u tu dlaku kao u neku bundicu...
nego ovaj, zlostavljanje životinja i ti fazoni su itako kažnjivi po zakonu uglavnom... evo kod nas je ja mislim zabranjeno ubiti bubamaru...