sve do 12 potpuno blazena, pa do 16 blazena sa bubicama u glavi
volela sam Bozic i Usks
novu godinu..
materice, oci....obicne subote i nedelje
ma sve
tako nekad se izbedacim sto je sve proslo
stalno smo kampovali leti po 2 nedelje...svi zajedno u ogromnom satoru...2 brata, ja, mama, tata i pas
cesto isli na malo lido....da malo uhvatimo sunca i uzivamo sa snajkom i njenima...i njihovim psom

ja sam jurila zabe i belouske dok su oni rostiljali na plazi...stalno sam negde cunjala i hvatala neke zivotinjke pa ih pustala i tako u krug
ziveli smo na vracaru i tu su stalno bila neka gradilista, i mi ko majmuncici visili po skelama...malo igrali odbojku, malo izmedju 2 vatre...zmurke..pentrali se po nekim ogradama
svaki dan smo vidjali Zorana Cvijanovica kako se igra sa svojim sincicem malim...svi se sjatimo oko coveka i smaramo ga
isli smo i na selo, u kucu babe i dede mog drugara...naravno, nas dvoje po ceo dan u stalama...jednom smo iz svinjca doneli buve pa su nas keve kupale u dvoristu
krali smo lubenice
uzimali koke da cuvamo dok smo tu...i psi su naravno bili sa nama...
pa Durmitor(sa istim drugarom i njegovom mamom)....skakanje sa neke stencuge na crnom jezeru, setnje kroz sumu...
terale su nas da pijemo neko domace mleko uzasnog ukusa, dan danas pamtim kako je bilo gadno
jedne godine se uselili puhovi u tu kucu i morali smo da ih pohvatamo i iselimo
i ja pametna uspem nekako da uhvatim jednog i naravno ujeo me bas dobro ...svima je i dan danas smesno
drugi(ili mozda bas taj) usao u kesu psece hrane i nije umeo da izadje pa smo uspeli da ga preselimo
necu da davim vise