crte lica i krakter

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najzad neko da primeti kakav ekstrem je navela kao primer, njen post je trebao da stoji na nekoj temi o tome kako bolesti uticu na ljudske fizionomije i kako na osnovu deformacija proceniti ko boluje od kakve bolesti. Ovde se valjda prica o karakterima zdravih osoba.

ja to napisala pre par strana...ovde je rec o zdravim osobama i dal manji ili veci nos zdrave individue moze da prorekne njenu buducnost:dash:...msm dokle vise ce ova tema da zivi:lol:

- - - - - - - - - -

ljudi treba da razlikujete vise stvari normalne reakcije lica i tela pri susretu sa stresom tipa skupljanje ruku u pesnicu skupljanje usna kad smo nadrkani i to je sve isto za sve..
onda fizionomija bolesnih ljudi..
i ono o cemu je ovde rec a to je odredjivanje karaktera i buducnosti na osnovu crta lica zdrave osobe..msm sta ce kinezi da rade kad svi imaju male okice stvarno ne znam..x)
mada oni su toliko prsli da i zaposljavaju po krvnim grupama i horoskop im je bitan itd..

da li mislite da crte lica oslikavaju i karakter neke osobe?
tanke usne - zla osoba i sl
da li karakter formira fizionomiju lica te osobe
Ne, sasvim sigurno ne!
Mislim da se pre dešava nešto drugo: ako nam se neko dopada više mu tolerišemo nego nekome ko nam je odbojan.

Meni su obrve tu bitne, ne znam zašto..prema njima negde procenjujem karakter osobe..
Ima li uticaja da li su (gotovo) sastavljene ili nisu? :)

Ima li sličnosti sa vlasnicom (samo da ga ofarbamo u narandžasto)

japanski_spic3.jpg

Back