crte lica i krakter

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Konture glave, crte lica ne, sa tim se čovek rađa. Mišićna vlakna su ta koja se menjaju u skladu sa osećanjima, naročito oko usana i očiju kojim se najbolje izražavaju osećanja. Otud ona stara mudrost, čuvaj se čoveka koji poružnja kad se smeje.

Hteo sam da postavim slike par javnih ličnosti, ali nebitno, drugi put...

Konture glave, crte lica ne, sa tim se čovek rađa. Mišićna vlakna su ta koja se menjaju u skladu sa osećanjima, naročito oko usana i očiju kojim se najbolje izražavaju osećanja. Otud ona stara mudrost, čuvaj se čoveka koji poružnja kad se smeje.

Hteo sam da postavim slike par javnih ličnosti, ali nebitno, drugi put...

Паде ми на памет један политичар.

Evo ja ne mogu da poverujem da se nečija fizionomija formira mimikom.

Kao što formiraš mišiće tela u zavisnosti od aktivnosti kojim si se bavila, vidljiva je razlika između zidara, fubalera, rukometaša ili boksera, zašto se tokom vremena ne bi menjali mišići lica? Ako godinama imaš ekspresije istih osećanja, bilo bi čudno da do toga i ne dođe.

1965-hillary-clinton-400_0.jpg

GettyImages-477490072-640x480.jpg

Kao što formiraš mišiće tela u zavisnosti od aktivnosti kojim si se bavila, vidljiva je razlika između zidara, fubalera, rukometaša ili boksera, zašto se tokom vremena ne bi menjali mišići lica? Ako godinama imaš ekspresije istih osećanja, bilo bi čudno da do toga i ne dođe.

1965-hillary-clinton-400_0.jpg

GettyImages-477490072-640x480.jpg

vidis, ja bih pre stavila ovu spontanu sliku, a ne tu sa namontiranim osmehom
ovo govori da je bolje da se bavila spolovilom svog muza, nego sto je smisljala pakosti i poticala bombardovanje srbije
a posle srbije i jos bombardovanja
kad kazem zle tanke usne na ovo mislim
zlo koje je u mislima prisutno non stop, rezultira kontrakcijom odredjene muskulature
njoj su usne zato ovako skupljene
nije normalno d ajedna zena sedi u ovalnoj sobi i uzivo gleda hvatanje i ubijanje predsednika jedne drzave
to moze samo emotivno sjebana osoba

hilari-kairo-s.jpg

- - - - - - - - - -

Kako neko može da formira tanke usne? :D
Takav se rodi.
Dakle rodi se kao pojedinac ukalupljen u određeni mentalni sklop, genetski uvetovan,
fiziološki prikazan na način da između ostalog, ima i tanke usne.

jedno su tanke i opustene, drugo su tanke i skupljene

Poslednja izmena:
vidis, ja bih pre stavila ovu spontanu sliku, a ne tu sa namontiranim osmehom
ovo govori da je bolje da se bavila spolovilom svog muza, nego sto je smisljala pakosti i poticala bombardovanje srbije
a posle srbije i jos bombardovanja
kad kazem zle tanke usne na ovo mislim
zlo koje je u mislima prisutno non stop, rezultira kontrakcijom odredjene muskulature
njoj su usne zato ovako skupljene

nije normalno d ajedna zena sedi u ovalnoj sobi i uzivo gleda hvatanje i ubijanje predsednika jedne drzave
to moze samo emotivno sjebana osoba

U pravu si, svakodnevne stvari govore više od karikaturalnih, a na ovoj slici izgleda zaista užasno a to nema veze sa godinama, nagledao sam se starijih žena, ovo je stvar karaktera. To stiskanje usana je tipično za one koji su puni gneva, ali koji suzbijaju svoj gnev, otud i stiskanje usana i njima slične.

Evo još stisnutih usana i narogušenih lica.

Pa nek mi neko kaže da ova osoba nije zla.:lol:

Madlenka.jpg

Poslednja izmena:
U pravu si, svakodnevne stvari govore više od karikaturalnih, a na ovoj slici izgleda zaista užasno a to nema veze sa godinama, nagledao sam se starijih žena, ovo je stvar karaktera. To stiskanje usana je tipično za one koji su puni gneva ali koji suzbijaju svoj gnev, otud i stiskanje usana, i njima slične.

Evo još stisnutih usana i narogušenih lica.

Pa nek mi neko kaže da ova osoba nije zla.:lol:

Madlenka.jpg

na to bas mislim
priroda nas je takvim napravila
muskarce napunila testosteronom, nas estrogenom
ti hormoni nama zenama treba da daju putenost, emotivnost, mekocu, siroko krilo i velik zagrljaj, ljubav..
a ne zelju za ubistvima i zlom
muskarci treba da budu ratnici, zene treba da sire lepe emocije a ne smrt

na to bas mislim
priroda nas je takvim napravila
muskarce napunila testosteronom, nas estrogenom
ti hormoni nama zenama treba da daju putenost, emotivnost, mekocu, siroko krilo i velik zagrljaj, ljubav..
a ne zelju za ubistvima i zlom
muskarci treba da budu ratnici, zene treba da sire lepe emocije a ne smrt

Znači da muškarci mogu da seju smrt?

Back