- Poruka
- 92.540
Svakako da je tako , sa nama koji smo slikari sa iskustvom i dugogodisnjim radom,.Nama ta pomagala nisu ni potrebna jer ih imamo usadjena u nama..Ja sam govorila da ohrabrim,,da ljudi ne izgube poverenje u svoje mogucnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda za mene nema zime.Salim se.Procitao sam i ostale poruke ispod ove i mogu ti reci da ti je svaka zlatna.Samo onda treba sebi biti strog kriticar, i ne zadovoljiti se nuzno prvim rezultatima.Ne budi boleciv prema sebi..
O, pa gde si ti prijatelju, nedostajao si mi..Ma ti si sampion samokritike, ali brate i tvrdoglav si i uporan..uspeces ti u svemu sto naumis.pozzOnda za mene nema zime.Salim se.Procitao sam i ostale poruke ispod ove i mogu ti reci da ti je svaka zlatna.
Za sada pomoci ce ti i ovo.jako bih volela da krenem sa crtanjem,iako moja mama misli da nemam talenat ja želim da vežbam i da joj dokažem suprotno.
žao mi je samo što su slike sa početnih strana nestale,pa mi koji smo se tek sad prijavili na forum ne možemo da pratimo časove.
nisam pročitala celu temu,sijaset stranica,krenula sam od prve
bilo bi lepo,ako je moguće da se poprave linkovi za slike.
ljub
Znam neke prilicno dobre umetnike,a koji nisu ni videli akademiju.
Leva hemisfera je dominantna i nema strpljenja. Ona ce reci "ovo je jabuka a ono vaza, imam spremljene simbole za tebe, crtaj". Ako pokusate da crtate ono sto zaista vidite, nastaje konfikt.
nasla sam problem tjah konflikt.
jooo znam te vežbe za crtanje, te vaze, obrnute crteže, crtanje na slepo itd.
to sam probao i nija imalo nekog učinka, sve dok nisam pronašo sopstveni metod
u principu, svaki čovek je individua i treba pronaći svoj način pa ma koliko to odstupalo od 'knjiških' pravila
ja sma se dosetila. zatvoricu desno oko, posto njega kontrolise leva hemisfera.![]()
probaj da migaš naizmenično sa oba, možda je to rešenje![]()
pa nisma ja kostunica.![]()