Sima grozota je zakon: " Danas covek ne moze cestito ni neposteno da zivi"
crtanifilmovi.atspace.com
crtanifilmovi.atspace.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me ako se neko seca jedne crtane serije koja je isla 90-tih na RTS. Radi se obratu i sestri koji zive u Japanu ili SAD i koji imaju kao nekog prijatelja sto je neko stvorenje roze boje, ima glavu, kosu koja se produzuje u ruke i noge. Prijatelj bi im se pojavljivao kao neka kap ili plava loptica koja bi kao pukla i onda bi on/ona izasao i objasnjavao im kako je nesto nastalo. Lupam kako je recimo i zasto Edison izmislio sijalicu i tako to. Na neki zabavan nacin decu je poducavalo naukom. I ako se dobro secam crtani se zvao po tom roze stvorenju. Seca li ga se ko?
Hvala!
A, jel' da da je dobar?Imam jedno glupavo pitanje. Ja prevodim X-Men Evolution na srpski jezik, zeleo bih da vas pitam kako se zovu u nashem prevodu likovi iz ove crtane serije, ako ste gledali X-Men kada ste bili mali.
Ja cu sada da navodim ove koje znam, pa me vi ispravljate (Sve su po mojoj logici)
Professor X (Profesor X)
Wolverine (Vukodlak, Volverin)
Storm (Oluja)
Beast (Zver)
Cyclops (Kiklop)
Jean Grey (Dzin Grej, Dzen Grej)
Nightcrawler (Nocni Robot :?)
Shadowcat (...)
Rogue (Roug...)
Spyke (Spajk)
Takodje, moram se nasmejati na ovu prethodnu poruku. Odgledao sam taj Happy Tree Friend debilni crtani![]()
Beetlejuice
Kome god kazem da mi je ovo bio omiljeni crtani ili me cudno pogleda ili nema pojma o cemu pricam![]()
I ja sam voleo da gledam taj crtać kad se davao na "Politici" još pre bombardovanja...
Ima i film,rezirao ga Tim Barton,nikad to nisam odgledala,mogla bih
http://www.imdb.com/title/tt0094721/
Sad sam se setila...sto je bio dobar program na Politici za vreme bombardovanja.
Po ceo dan su prikazivali stare filmove,sve klasike,secam se Hickokovog ciklusa...
Nisam se odvajala od TV-a.
+ piratski snimci svih u to vreme najnovijih Holivuskih ostvarenja...eh...
Secam se da su pustili American beauty,ubrzo posle dodele Oskara.
Imam jedno glupavo pitanje. Ja prevodim X-Men Evolution na srpski jezik, zeleo bih da vas pitam kako se zovu u nashem prevodu likovi iz ove crtane serije, ako ste gledali X-Men kada ste bili mali.
Ja cu sada da navodim ove koje znam, pa me vi ispravljate (Sve su po mojoj logici)
Professor X (Profesor X)
Wolverine (Vukodlak, Volverin) - nije vukodlak, to je neka zivotinja slicna lasici, ne znam kako se kaze na srpskom
Storm (Oluja)
Beast (Zver)
Cyclops (Kiklop)
Jean Grey (Dzin Grej, Dzen Grej)
Nightcrawler (Nocni Robot :?) - bukvalan prevod bi bio nocni puzach
Shadowcat (...) - shadow je senka, cat macka pa ti sad spoji
Rogue (Roug...)
Spyke (Spajk)
Takodje, moram se nasmejati na ovu prethodnu poruku. Odgledao sam taj Happy Tree Friend debilni crtani![]()