Crtaći i igre naše mladosti

:rotf:

muzzyjy4.gif

1073d58c2264.jpg

carobnjak tutanj i kapetan gugulence. ali to su price, a ne crtaci.

Poslednja izmena:
Hehe....ruzicasti slonovi su bili ekstra...malo cvaknuti i svasta se moglo ocekivati od njih..:lol:

Emisja "Laku noc deco.", bese superiska...:D

.kofice i lopatice su mi bile najbolji drugari a mojoj sreci nije bilo kraja kada sam dobila modlice za figure. Mamu je bilo blam sto sam uvek prljava kao prase pa mi je kupila komplet za kuvanje u stanu koji je, prirodno, hvatao prasinu jer nista sladje od blata za mene...
...volela sam bebi knjizice, decije enciklopedije, jednu izdatu od strane Svjetlosti Sarajevo i danas cuvam kao oci u glavi...patuljke, vilenjake, princeze, deciji bioskop, Andersena (krvnik) i bracu Grim...bila sam tiho i dobrocudno dete te su moji, najvise tata, insistirali da se socijalizujem te me je otac vodio vikendom na tenis sa njim, naravno ja bih sela u sljaku i umazala se kao svinjce svaki put a sljaka se skida milion puta teze od blata...k'o da sam bila autisticna boze me sacuvaj, kasnije sam pobesnela:lol:

Nadovezivanje...
I ja sam volela da se igram sa lopaticama i koficama...s tim sto sam pesak uvek bacala u vis u kosu, nikad u kofu...pa kad dodjem kuci kosa puna peska..:lol: shishali me na gljivu zbog toga..:(
Bila sam dobro dete ali veoma nemirno,...sve sam morala da rastavim i sastavim, tukla sam se sa decacima....:rumenko:
Pored brace Grim i Andersena volela sam citati MArinku...imala sam svu kolekciju knjigica (Marinka u cirkusu, skoli...)..

Pogledajte prilog 188449

Kasnije sam gotivila knjige od Enid Blyton "Pet prijatelja", od Astrid Lindgren "Ronja razbojnička hći", Braća lavljeg srca....itd...:aha: i dobila sve bedzeve za uredno citanje ...:D

Secate li se Felixa (the cat)..

Poslednja izmena:
Kako se zvala ona emisija sa lutkama sto je isla na 1. kanalu pre dnevnika? Bila je u njoj i ona kamila Matilda sa sve arapinom koji kuka da hoce kuci. edit: koliko se stvari podsetih. .. Veliko hvala postavljacu teme, odavno nisam naletela na nesto bolje.

Poslednja izmena:
Kako se zvala ona emisija sa lutkama sto je isla na 1. kanalu pre dnevnika? Bila je u njoj i ona kamila Matilda sa sve arapinom koji kuka da hoce kuci. edit: koliko se stvari podsetih. .. Veliko hvala postavljacu teme, odavno nisam naletela na nesto bolje.

Jao , kako se to zvalo?

Secam s eda je matilda bila zaljubljena u onog lesinara Artemija, i stalno mu pevala "O, zasto, zasto nemas cetiri noge...." I imala je urnebesne trepavice :lol:

Back