- Poruka
- 48.596

carobnjak tutanj i kapetan gugulence. ali to su price, a ne crtaci.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, da.A jel se sjećate Ćire i njegove hrabre borbe
O, da.
Dobila sam nadimak po njemu koji mi je ostao ceo zivot.
Od rodjene majke. Na srecu, samo me ona tako zove
Nema sanse da ga zaboravim![]()
Pa jel to a..micko mi je poznato..jel medved veliki..koji je to?
E a koji je onaj 3 smaraca pored pruge zive u brvnari..ne svidja mi se nego da se potsetim
.kofice i lopatice su mi bile najbolji drugari a mojoj sreci nije bilo kraja kada sam dobila modlice za figure. Mamu je bilo blam sto sam uvek prljava kao prase pa mi je kupila komplet za kuvanje u stanu koji je, prirodno, hvatao prasinu jer nista sladje od blata za mene...
...volela sam bebi knjizice, decije enciklopedije, jednu izdatu od strane Svjetlosti Sarajevo i danas cuvam kao oci u glavi...patuljke, vilenjake, princeze, deciji bioskop, Andersena (krvnik) i bracu Grim...bila sam tiho i dobrocudno dete te su moji, najvise tata, insistirali da se socijalizujem te me je otac vodio vikendom na tenis sa njim, naravno ja bih sela u sljaku i umazala se kao svinjce svaki put a sljaka se skida milion puta teze od blata...k'o da sam bila autisticna boze me sacuvaj, kasnije sam pobesnela![]()
Generalova radnjaMeni je bio jedan od omiljenih
Maja valjda, kako Marinka?Pored brace Grim i Andersena volela sam citati MArinku...imala sam svu kolekciju knjigica (Marinka u cirkusu, skoli...)..
Kasnije sam gotivila knjige od Enid Blyton "Pet prijatelja", od Astrid Lindgren "Ronja razbojnička hći", Braća lavljeg srca....itd...i dobila sve bedzeve za uredno citanje ...
![]()
@medved_bg
Ta emisija, koju su vodili Zijah i Slavko se zvala "Nedeljni zabavnik".
Moguće da sam pomešala, da mi se spojilo sa Zabavnikom, na ovom klipu vode Zijah i Jadranka, a možda ga je vodio sa Slavkom u nekom trenutku.
Kako se zvala ona emisija sa lutkama sto je isla na 1. kanalu pre dnevnika? Bila je u njoj i ona kamila Matilda sa sve arapinom koji kuka da hoce kuci. edit: koliko se stvari podsetih. .. Veliko hvala postavljacu teme, odavno nisam naletela na nesto bolje.
Jao , kako se to zvalo?
Secam s eda je matilda bila zaljubljena u onog lesinara Artemija, i stalno mu pevala "O, zasto, zasto nemas cetiri noge...." I imala je urnebesne trepavice![]()
Maja valjda, kako Marinka?