...eto vidis koliko si ogranicen izivini ali tako ispade...ni palo ti nije na pamet da ja recimo nisam Crnogorka, da me bas ni malo nije briga kako zivi i sta radi Milo i ostali koji su na vlasti...vec
eto iz ciste dosade napadas ljude po forumu....i ne znam bas da li je Krstarica u Srbiji, ali znam da se prica bar na forumu da je vlasnik iste neko ko zivi u Americi..znaci Krstarica je narodna,
izamisli sram da me bude, sta mi pada na pamet, meni rodjenoj Srpkinji iz srca Srbije...ccc...strasnoQUOTE]
Рођена Српкиња са личном картом у Црној Гори (од 2003г.) и Српкиња која скупља папире за црногорско држављанство. Ако сам ја ограничен толико си неограничена у лажуцкању, зар не?
Твоја тврдња да си рођена Српкиња из срца Србије је тачна онолико колико тврдиш да је Крстарица власништво неког Амера. Може бити да си студирала у Бгд једно 10-так година, па прекинула студије јер си натрчала на неког Србина и сада хоћеш са њим или сама за Монтенегро. Али да се не одрекнеш и Србије као резервне државе.
Нећемо се лагати!!!
Боље прочитај текст са Линка:
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2012&mm=01&dd=14&nav_id=573724Afera - ,,Afera Telekom kraj Mila Đukanovića?''