Da li ga je tesko dobiti i da li ga dobijaju samo privilegovani?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ga je tesko dobiti i da li ga dobijaju samo privilegovani?![]()
Pose*** se na crnogorsko državljanstvo!
ne moram se odreci svoga drzavljanstva, a bas se ne dobijaju vise tako lako drzavljanstva u drugim drzavama pogledaj samo kanadu,norvesku pa ces brzo odustati
salis se ti srbine
Poznajem jednu baku ,koja zivi vec u CG 15 godina,muz joj crnogorac,zive na moru, 15 minuta od opstine,predala papire davnih dana i jos nikada nije dobila drzavljanstvo...Smesno ali je istina.Crnogorci su zaista poceli da misle da su "neka drzava"...teško je i treba nekih "hiljadu" papira i potvrda.....
...10 godina boravka u CG, stan u vlasništvu ili ugovor o stanovanju kod stanodavca,
posao od koga može da se živi pristojno, da nisi krivično osuđivan i da se protiv
tebe ne vodi krivični postupak...ili da si minimum u braku sa crnogorskim državljaninom....i još svašta nešto...![]()
sta je tu cudno, ja zivim od 1969 pa ga nemam, nemam ni odgovora na zahtev za drzavljanstvo evo vec dve godine pa cu sad na osnovu srbijanskog pasosa da se prijavim kao stranac sa stalnim mestom prebivalista, ni prvi ni poslednji, posle mi cg drzavljanstvo i ne treba
bio na paradu ponosa
tebe srbine uvati proliv,a?sve mi se cini da si neka posrbica kosovarska ili balijska