Crnogorski studenti posle priznavanja

Pa eto, 9 godina ste se borili protiv njega. I na kraju ga skinuli kada je neko sa strane to finansirao. Mi jos uvijek nemamo finansijera.

A chek sad ce on.:hahaha:
A kad dodje onda cete reci, da nemate sredstva za borbu.
A kad i to dobijete, onda ce biti neki praznik.
a kad prodje praznik, bice nedjelja, a nedjeljom se nishta ne radi.
Ma sasvim zasluzujete Mila, neka vam pozivi 1000 godina.:ok:

Pa ako ti zaposlis losijeg samo zato sto je rodjen u Srbiji a ne zaposlis boljeg jer je iz Crne Gore zar ne radis isto? I to je vid veze. Losiji zaposlen na osnovu neobjektivnih kriterijuma poslodavca.

covece imas tvoju maticnu drzavu !
tamo se zaposli!
restriktivan pristup davanja drzavljanstva ima tvoja maticna drzava a ne nasa, koja svakako treba da uvede princip reciprociteta prema crnoj gori.
vas izbor je da budete samostalni, pa valjda i mi trebamo imati izbor na isti nacin kao i vi.
i nisu isti oni koji hoce sa nama /bratska r.s./ i nevoljnici i oni koji nece sa nama .

A chek sad ce on.:hahaha:
A kad dodje onda cete reci, da nemate sredstva za borbu.
A kad i to dobijete, onda ce biti neki praznik.
a kad prodje praznik, bice nedjelja, a nedjeljom se nishta ne radi.
Ma sasvim zasluzujete Mila, neka vam pozivi 1000 godina.:ok:

Vecina ga i zasluzuje. Problem je sa onom manjinom koja ga ne zasluzuje.
Nego kao sto rekoh, nisi ti previse zainteresovan za probleme Srba dok se ne nadju u tvom dvoristu. Kao sto je neko ranije rekao, srpske izbjeglice iz Krajine neki su zvali ustasama...mislim sta reci...:thumbdown:

covece imas tvoju maticnu drzavu !
tamo se zaposli!
restriktivan pristup davanja drzavljanstva ima tvoja maticna drzava a ne nasa, koja svakako treba da uvede princip reciprociteta prema crnoj gori.
vas izbor je da budete samostalni, pa valjda i mi trebamo imati izbor na isti nacin kao i vi.
i nisu isti oni koji hoce sa nama /bratska r.s./ i nevoljnici i oni koji nece sa nama .

Nece svi u RS sa Srbijom, kao sto i nece svi iz CG protiv Srbije.
A jesi li se ti to uplasio da ti neko ne uzme radno mjesto? Ne boj se, ako ga zasluzujes nece niko...

Nece svi u RS sa Srbijom, kao sto i nece svi iz CG protiv Srbije.
A jesi li se ti to uplasio da ti neko ne uzme radno mjesto? Ne boj se, ako ga zasluzujes nece niko...

ne, nego hocu da trazim za svoju siru porodicu jedno ambasadorsko mesto ,jedno generalsko i bar dve ulice u beogradu da se zovu po mojim rodjacima koji i su stvorili ovu srbiju.
naravno ovo je sala ali nije sala da crnogorskih generala u srbiji ima za dve vojske.
http://www.usrbiji.com/

Ја просто не могу да верујем да су нас браћа Црногорци тако издали... Увек смо били савезници и истомишљеници, а они су се сада продали за пробушен долар. Не треба се светити на студентима, знам да они ништа нису криви, али када они могу да "зарађују" свој пробушен долар издајом, можемо и ми наш крвави динар тако што ћемо црногорске студенте прогласити странцима и укинути могућност двојног држављанства. Мислим да би то било фер, јер добиће Црна Гора много долара па ће моћи да финансира своје студенте у Републици Србији.... Ја немам ништа против!

Ја просто не могу да верујем да су нас браћа Црногорци тако издали... Увек смо били савезници и истомишљеници, а они су се сада продали за пробушен долар. Не треба се светити на студентима, знам да они ништа нису криви, али када они могу да "зарађују" свој пробушен долар издајом, можемо и ми наш крвави динар тако што ћемо црногорске студенте прогласити странцима и укинути могућност двојног држављанства. Мислим да би то било фер, јер добиће Црна Гора много долара па ће моћи да финансира своје студенте у Републици Србији.... Ја немам ништа против!

:ok::ok::ok:

Mislim...i meni se gade Montenigeri, ali cujem ima tu kao i Crnogoraca :roll: od dolje koji nisu novokomponovani i od juce, ali ce se mlitaviti politicki sve dok budu imali bilo kakve ustupke i neosnovana prava u Srbiji. Veliki broj bas takvih kaze "Nisam ja glasao za ove na vlasti, nisam ja kriv za otcepljenje" pa cap! zapali za Srbiju. Pa ako nisu za one na vlasti, neka lepo idu dolje pa nek budu protiv onih na vlasti, a ne da konformisticki odleprsaju za Srbiju i otimaju budzet nekom nasem dobrom djaku. I da podizu cene stanova u NS:otkacio:!!!

ama moze na 100 nacina da im se zagorca zivot mirnim putem.......ali da li ce srbijanska vlast barem jednom uciniti nesto za sebe.......ne zbog ovoga,nego jos nam se i rugaju na sankcijama,ako se nesto ne preduzme svi ce se osiliti i pisati po srbiji.........ej priznali kosovo a mi cutimo........u normalnim srzavama zbog ovoga se stancuje vojska po granicama a mi?

Back