Sensei Master Moderator Poruka 92.626 27.03.2025. u 22:01 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #51 ZabranjeniLegenda: Nijesu ni ljudi iz Pirota Srbi vec Bugari porijeklom. Kliknite za proširenje... Nisu. Vi Crnogorci ste Srbi, a ovi su Šopi. Bugari su tamo kod Crnog mora u Bugarskoj.
ZabranjeniLegenda: Nijesu ni ljudi iz Pirota Srbi vec Bugari porijeklom. Kliknite za proširenje... Nisu. Vi Crnogorci ste Srbi, a ovi su Šopi. Bugari su tamo kod Crnog mora u Bugarskoj.
A analiticki 12 Veoma poznat Poruka 11.522 27.03.2025. u 22:01 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #52 ZabranjeniLegenda: Srpski padezi nemaju veze sa nama jer nijesmo Srbi. Mi imamo crnogorske padeze. Nijesu ni ljudi iz Pirota Srbi vec Bugari porijeklom. Kliknite za proširenje... A kako se zovu ti padezi Sokolotiv Ovdjenativ Latinotiv
ZabranjeniLegenda: Srpski padezi nemaju veze sa nama jer nijesmo Srbi. Mi imamo crnogorske padeze. Nijesu ni ljudi iz Pirota Srbi vec Bugari porijeklom. Kliknite za proširenje... A kako se zovu ti padezi Sokolotiv Ovdjenativ Latinotiv
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 27.03.2025. u 22:06 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #53 analiticki 12: A kako se zovu ti padezi Sokolotiv Ovdjenativ Latinotiv Kliknite za proširenje... Zaboravljas Djenitiv i Montenegrativ
analiticki 12: A kako se zovu ti padezi Sokolotiv Ovdjenativ Latinotiv Kliknite za proširenje... Zaboravljas Djenitiv i Montenegrativ
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 27.03.2025. u 22:07 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #54 Sensei: Nisu. Vi Crnogorci ste Srbi, a ovi su Šopi. Bugari su tamo kod Crnog mora u Bugarskoj. Kliknite za proširenje... Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika
Sensei: Nisu. Vi Crnogorci ste Srbi, a ovi su Šopi. Bugari su tamo kod Crnog mora u Bugarskoj. Kliknite za proširenje... Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika
Sensei Master Moderator Poruka 92.626 27.03.2025. u 22:34 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #55 ZabranjeniLegenda: Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika Kliknite za proširenje... Vas Crnogoraca nema bukvalno ni za pod jednu krušku. Srba ima do Kopaonika, a na dalje su Šopi
ZabranjeniLegenda: Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika Kliknite za proširenje... Vas Crnogoraca nema bukvalno ni za pod jednu krušku. Srba ima do Kopaonika, a na dalje su Šopi
Perperius Veoma poznat Poruka 14.650 28.03.2025. u 01:02 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #56 ZabranjeniLegenda: Netacno, u Hrvatskoj/Bosni, vecina nadimki zavrsavaju na -e (Mile, Žare, Ile, itd) , u Crnoj Gori na -o, a u Srbiji na -a. Kliknite za proširenje... -o je za sve zapadno od Šumadije. -e i ma svuda -a je severno, južno i istočno od Šumadije
ZabranjeniLegenda: Netacno, u Hrvatskoj/Bosni, vecina nadimki zavrsavaju na -e (Mile, Žare, Ile, itd) , u Crnoj Gori na -o, a u Srbiji na -a. Kliknite za proširenje... -o je za sve zapadno od Šumadije. -e i ma svuda -a je severno, južno i istočno od Šumadije
Perperius Veoma poznat Poruka 14.650 28.03.2025. u 07:16 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #57 ZabranjeniLegenda: Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika Kliknite za proširenje... Od svih Srba najgori su Crnogorci
ZabranjeniLegenda: Bugari su sve do Krusevca bre, a mi Crnogorci smo sve do Kopaonika Kliknite za proširenje... Od svih Srba najgori su Crnogorci
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 28.03.2025. u 08:50 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #58 Perperius: -o je za sve zapadno od Šumadije. -e i ma svuda -a je severno, južno i istočno od Šumadije Kliknite za proširenje... Svudje u Srbiji, nadimak je na -a, sto je nama Crnogorcima smijesno, jer to su za nas zenska imena
Perperius: -o je za sve zapadno od Šumadije. -e i ma svuda -a je severno, južno i istočno od Šumadije Kliknite za proširenje... Svudje u Srbiji, nadimak je na -a, sto je nama Crnogorcima smijesno, jer to su za nas zenska imena
Perperius Veoma poznat Poruka 14.650 28.03.2025. u 08:53 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #59 ZabranjeniLegenda: Svudje u Srbiji, nadimak je na -a, sto je nama Crnogorcima smijesno, jer to su za nas zenska imena Kliknite za proširenje... Zapadna Srbija -o i -e, istok i Vojvodina -a i -e
ZabranjeniLegenda: Svudje u Srbiji, nadimak je na -a, sto je nama Crnogorcima smijesno, jer to su za nas zenska imena Kliknite za proširenje... Zapadna Srbija -o i -e, istok i Vojvodina -a i -e
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 28.03.2025. u 08:54 - Crnogorci nisu Srbi, evo i dokaz #60 Perperius: Zapadna Srbija -o i -e, istok i Vojvodina -a i -e Kliknite za proširenje... Citavoj Srbiji, Petar je Pera. Ka zene neke
Perperius: Zapadna Srbija -o i -e, istok i Vojvodina -a i -e Kliknite za proširenje... Citavoj Srbiji, Petar je Pera. Ka zene neke