Crnogorci josh uvek imaju visoke funkcije u Srbiji

Davno si ti pokazao da imas komplekse zbog Crnogoraca :lol:

Mislim, ozbiljno, Crna Gora se odvojila, prema tome, zbog takvog stanja ste sami krivi.

...@nepromishljeni, a kakobidrugacjijechimebidarazmishljash...ih... ljepote... od tog dana u mojoj kuqi je slavlje...

...ja bih, ako mozhete nekako, da se makar josh malo odvojite, ili skroz, shto bi valjalo, onako do yaya, pojma nemash koliko... to pesma u Srbalja ne bi prestajala...

... Boro Djordjeviqu, sokole Srpski, svaka ti dala, mislim vode sa bunara... svaka ti se rijech pozlatila u onu pjesmu... jel' me chuo, shta mislish...??? :worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
valjda cu doziveti da se jednom i srbi iz centralne srbije konacno opamete i prizovu pameti.....!!!
valjda je dosta parola-" svi smo mi srbi"....a u srbiji sve manje ako i u opste odlucuju srbi iz centralne srbije !!!! za odlucivanja bilo koje vrste zaduzeni su crnogorci,srbi sa kosova,bosne,hrvatske,dijaspore.....za poslusnost i izvrsenje zaduzeni su srbi iz srbije....to ce se a i mora promeniti...svidelo se to kome ili ne !!...
KAD SE TO PROMENI SRBIJA CE KRENUTI NAPRED.....telo treba osnaziti od trupa,pa onda snaziti udove a ne obratno.....

Back