- Poruka
- 4.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Истини за вољу једна од најлепших девојака коју сам у животу видео беше Црногорка!
Pa realno...jesu...
Mnogo lep narod,nekako su visoki,vitki..retko da ce se dole sresti gojazni sa salom na sve strane..
I imaju velikiiiii ego,ponosni,sve sto rade je nekako preuvelicano,svemu daju znacaj i kad to nije bas tako.
Ja ih licno volim,jer imaju specifican humor,sale se na svoj racun,i govor im je specifican.
A sto se lepote tice-jesu,jako su lepi,posebno muskarci...pre neko letona plazi ja sa devojkom koja je iz Svedske,poreklom svedjanka,oko nas goli,razvijeni lepi Crnogorci---ona nije mogla da se nacudi,kaze svet je proputovala,nigde nije videla na tako malom mestu,tako veliki broj prelepih muskaraca.
Pa realno...jesu...
Mnogo lep narod,nekako su visoki,vitki..retko da ce se dole sresti gojazni sa salom na sve strane..
I imaju velikiiiii ego,ponosni,sve sto rade je nekako preuvelicano,svemu daju znacaj i kad to nije bas tako.
Ja ih licno volim,jer imaju specifican humor,sale se na svoj racun,i govor im je specifican.
A sto se lepote tice-jesu,jako su lepi,posebno muskarci...pre neko letona plazi ja sa devojkom koja je iz Svedske,poreklom svedjanka,oko nas goli,razvijeni lepi Crnogorci---ona nije mogla da se nacudi,kaze svet je proputovala,nigde nije videla na tako malom mestu,tako veliki broj prelepih muskaraca.
Lepi, pametni, snazni, inteligentni, potentni, hrabri, posteni...
Cudo od naroda...
Ni jedan narod ne zna SAM O SEBI da napravi famu kao Crnogorci....
Posebna rasa na Balkan, po misljenju 15 doktoru nauka medju kojima je najprominentniji Carleton Stevens Coon sa Harvarda: (stampano 1939-e)
![]()
Да наша Црна Гора као и Херцеговина су подручје где се укрштају Динарска и Медитеранска под-раса и управо Медитерански гени дају висину као и леп изглед, док Динарски дају его као и визичку грађу (снагу).Posebna rasa na Balkan, po misljenju 15 doktoru nauka medju kojima je najprominentniji Carleton Stevens Coon sa Harvarda: (stampano 1939-e)
![]()
Да наша Црна Гора као и Херцеговина су подручје где се укрштају Динарска и Медитеранска под-раса и управо Медитерански гени дају висину као и леп изглед, док Динарски дају его као и визичку грађу (снагу).
Истини за вољу једна од најлепших девојака коју сам у животу видео беше Црногорка!