Srbi jedini na Balkanu zadovoljni cenama?

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
11.451
Nulti ucinak danas, kako od studenata tako i odraslih.

Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji

Iako je Udruženje potrošača pozvalo na bojkot pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji, informacija o tome koliko je bojkot bio uspešan za sada nema.
Za to vreme, komsiluk

Uspio i drugi opći bojkot. Sve više trgovaca najavljuje sniženja

Da li smo ovim definitivno dokazali kolika smo bagra, ili je jednostavno standard dostigao te visine da se ima para i za bacanje...?

Nulti ucinak danas, kako od studenata tako i odraslih.

Za to vreme, komsiluk

Uspio i drugi opći bojkot. Sve više trgovaca najavljuje sniženja

Da li smo ovim definitivno dokazali kolika smo bagra, ili je jednostavno standard dostigao te visine da se ima para i za bacanje...?
Nemoj tako , da je ovo razlog da se srbi nazovu bagra, onda nemas naziv za ono sto rade a gore je od ovoga, autogenocid , pogan, postaju sitne da naglase to drugo ponasanje...
Ovo se moze elegantno zvati apatija ili nezainteresovanost....

Evo i ova vremena su uspesno spustila jos nize ocekivanja i procenu okruzenja u kome se zivi u Srbiji..
Ja sam navikao da zivim a da me svaki dan pokusavaju da pokradu u Srbiji , oni koji zive u najsiromasnijim opstinama u Srbiji nisu na to navikli bas svakog dana..nego 2 3 puta nedeljno...ali ja sam bukvalno svakog dana u rvanju sa kradjama u javnom ili komsijskom ponasanju....i naravno drustvo koje ima pristup sam se cuvaj a pri tome ne reaguj...sto ja licno i ne razumem sta obuhvata cuvanje onda...strasno lici na samookrivljavanje...

Nezadovoljstvo cenama se ne rešava bojkotom supermarketa nego promenom vlasti. Za cene je zaslužan napredni režim koji 12 godina ne uspeva da nas integriše u EU, koji je od zemlje napravio izolovanu koruptivnu zagađenu koloniju. Nema slobodnog tržišta, nema preduzetništva i nema zdrave konkurencije, samo tajni ugovori, mešetarenje i burazerske kombinacije. Supermarketi nemaju veze sa tim, oni samo posluju u okolnostima koje su im date. Cela ta priča sa bojkotom supermarketa je težak promašaj, verovatno je osmišljeno sa ciljem da se otupe pravi protesti tako što se skreće pažnja na gluposti. Tipa neću 3 dana da kupujem a onda ću četvrtog dana da kupim za sva 3. Mislim, besmislica.

Nije isto bojkotovati trgovinu i bojkotovati malu privredu....ali je to normalno za neuki narod. Prodavnice neopravdano dižu cene, a mala privreda , kafane su uslovljene da dižu cene...Znači normalni ljudi bojkotuju trgovinske lance jer oni diktiraju cene dogovorom koji stvara monopol i time dižu svima cene....

Anti-SNS sekta masovno ignorise ovu temu :kafa:
Nezadovoljstvo cenama se ne rešava bojkotom supermarketa nego promenom vlasti. Za cene je zaslužan napredni režim koji 12 godina ne uspeva da nas integriše u EU, koji je od zemlje napravio izolovanu koruptivnu zagađenu koloniju.
Pa jesu li Hrvati promenili rezim. Na tu tvoju ofucanu 'propagandu' ne bi naselo ni dete od sedam godina.

Back