5 iz istorije

doduse na faksu :razz: i sta bre ljudi navaljujete koliko koga ima. sta ako je crna gora bila prva drzava na balkanu. svi smo bre sada u istim s**** i mi ovde i oni ljudi dole a sve zarad ovih pametnih koji "znaju" ko je ko.da u pasulj gataju ili svecu da su drzali da prostite ne bi bolje znali.
mislis pises cirilicu i srbin si. kada sam ja isla u crkvu takvi koji danas se busaju u grudi su nosili petokrake.ali ja imam dokaze za to a ti nemas nista osim tih slova i uzasno
mrzim kada je neko nacionalisticki nastojen. voli svoj narod i to je dovoljno. ali
voli ne da jedva cekas da se neko sa nekim zavadi. iz toga nikada dobro nije izaslo. da je srece pa da smo svi na svetu isti jedni drugima. ali sta ces uvek ce biti onih "pametnih" politicara koji zavode masu, a oni ispranog uma da pokusavaju da prenesu "nauceno" i kroje istoriju kako hoce.
i sta sad nekome odjednom smeta da li je neko srbin ili crnogorac kada sam bog zna koliko je snaha iz srbije u crnoj gori i obrnuto i kako onda da se njihova deca deklarisu kada odrastu.a kad vec toliko mislite na zemlju valjda morate i na naslednike,ako vam je stalo do njih. a kako smo krenuli...jadna ta deca nista u nasledje nece dobiti osim mrznje