gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
I dje sam ja tu kukao da te banuju?
Ja sam reko...Pitam se, ko je cmizdrio....:???:
Dakle, pitam se??? A kad se pitam.....onda, znači da se pitam?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dje sam ja tu kukao da te banuju?
a kako si ono lepo srocio da koljes srbe..........jel to neka pesmica koja se kod tvojih predaka prenosi s koljena na koljenicu ili..........
znaci slatko ti da koljes srbe a![]()
Dokazi da sam ja ono pisaoUkoliko uspijes, postavicu temu gdje cu se javno svim Srbima izvinuti.
Pitam se ko je cmizdrio da mene banuju???I to zbog čega ...Zbog smajlija...
![]()
Ja sam reko...Pitam se, ko je cmizdrio....:???:
Dakle, pitam se??? A kad se pitam.....onda, znači da se pitam?![]()
ti si tvoj nick,tvoj stile,tvoj emocionalni sklop,tvoje puste zelje,tvoja mrznja.......sav ti.
znaci to si napisao........da li moze biti gore........![]()
Umalo da zaboravim
Original postavio Тихи Pogledaj poruku
ima li ko od moderatora da povuce vodu - da ova crnogorska gomna u kanalizaciju odu a ne da nas jos i ovde vredjaju.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=7699283
ti si tvoj nick,tvoj stile,tvoj emocionalni sklop,tvoje puste zelje,tvoja mrznja.......sav ti.
znaci to si napisao........da li moze biti gore........![]()
ne vidim tu poruku od tixog........ali vidim tvoe surovanje sa analbanancima i prijateljstvo,i provociranje srba..............znaci osh da koljesh a?
e moj preobraceni srbine..........jel ti to ko pravi poturica da se dokazaes svojim sefovima![]()
Svako je nevin dok se dokaze suprotno, kad dokazes ne samo ti, no svi koji znaju o cemu se radi, ja cu ispuniti svoje obecanje, Idem sad na fax![]()
Ја бих га уместо Дачића.
Svako je nevin dok se dokaze suprotno, kad dokazes ne samo ti, no svi koji znaju o cemu se radi, ja cu ispuniti svoje obecanje, Idem sad na fax![]()
aj ne foliraj se-oces da otvorim temu pa da glasamo sta forumasi misle
dokazano je da si ti,tvoj nick ti dodje kao licna karta,e sad da li je falsifikat mi to ne znamo...........MA TI SI CIM SE VADIS
ajde opet nam spevaj kako ono bese o klanju aj da cujem......
[/B]
..osh' reci idesh na brifing i po nove upute..i da naplatish prekovremeni rad..
Па то је у КПС правило... не видим шта се ти чудиш???
Jel nece sada pobeci u Srbiju sa pola plemena kao zrtva zlog Milovog rezima ?