Crnogorac koji je htio da presudi Paveliću

Не мораш да вичеш, чујемо те добро.
Тему ниси поставио по Правилнику!?
Боље да си је поставио на неком црногорском Форум. Јер какве везе има Србија са Црногорцем који је хтео (а највероватније није) да пресуди Павелићу.

Poslednja izmena od moderatora:

Не буду дрзак! До 16:50 часова, није било овако. Сада си нешто преправио.
У сваком случају, тема нема везе са Србијом и незнам по којим је критеријумима отворена. Нека се позабаве њом они који су овлашћени.

Jovovic je bio Djurisicev cetnik, jedan od rijetkih koji je prezivio golgotu crnogorskije cetnika u Bosni. Neki su taj atentat povezivali sa udbom, a po udbi pavelic je mogao doziviti stotu, bez problema i u miru.

Bio je jos jedan plan likvidacije pavelica od strane cetnika odma poslije rata, dok je on jos uvijek bio u Italiji. Dok su mu cetnici usli u trag, plan je propao posto je pavelic bas u to vrijme napustio Italiju.

Dođem proti na sahranu, Srbi nešto gunđaju, okreću glavu od mene. Prigovaraju mi: zbog mene će ih Hrvati sve pobiti, zbog mene će ih argentinske vlasti sve izagnati. A ja mislio da ću biti novi Gavrilo Princip. Srpska posla!
Sebe vidi kao biblijskog usamljenika koji u po bijela dana bakljom traži čovjeka.

Не буду дрзак! До 16:50 часова, није било овако. Сада си нешто преправио.
У сваком случају, тема нема везе са Србијом и незнам по којим је критеријумима отворена. Нека се позабаве њом они који су овлашћени.

Потфорум није резервисан само за српске теме, прембда је човек који се помиње Србин. Нека теме.

Back