Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.738
Bokte, stvarno se svi na ovoj temi ponasamo kao u vrticu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bokte, stvarno se svi na ovoj temi ponasamo kao u vrticu.
![]()
Znas kako se kaze - macke su jednom davno bile stovane kao bogovi i to nikada nisu zaboravile.Kako napreduje izgradnja macije-ustaske civilizacije?![]()
По изворној америчкој класификацији "прави белци" су само људи германског порекла(Енглези, Немци, Скандинавци) а сви остали Европљани су неки прелаз између белаца и небелаца-Италијани, Грци, Словени, Келти итд.Po WASP-ovskoj ''klasifikaciji'' Srbi i ostali ''istocnoevropljani'' belci definitivno nisu.
Cak su im i Irci sumnjivi.![]()
Dzozef Britva Bajden kako se kikoce dok pi$a na politicki grob suterenizma.Šta će biti na poleđini te novčanice od 20$?
Harijetina crna čavka?
Ko je taj bora sendvic, ovaj bora corba?Da je Amerika normalna drzava, tu novcanicu bi krasio velikan poput Edmunda Ruffina, a ne nekakva crna babuskaretina.
![]()
Ne cudi me da srce ispunjeno antibjelackim rasizmom i mrznjom ne poznaje tog gospodina.Ko je taj bora sendvic, ovaj bora corba?
Ama kakav antibelacki rasizam, jednostavno ne zelim da se bratimim sa kojekakvom fukarom samo zato sto pripada beloj rasi ko i ja.Ne cudi me da srce ispunjeno antibjelackim rasizmom ne poznaje tog gospodina.
Pa upravo to.Ama kakav antibelacki rasizam, jednostavno ne zelim da se bratimim sa kojekakvom fukarom samo zato sto pripada beloj rasi ko i ja.
Bitniji je sistem vrednosti.
Pripadnik porazene strane na americkim izborima 2020.Eto, umesto da bude gospodin homoseksualac, Cvarak odabrao da bude tuzni altrajtovac