crnina za sve srpske crnine

gost 287336

Iskusan
Banovan
Poruka
6.075
sirom interneta pokrenuta je akcija "crnina za sve srpske crnine" u kome na facebook-u, twitteru i ostalim drustvenim mrezama ljudi menjaju avatare i profilne slike, te stavljaju jedan crni kvadrat. nije to nesto mnogo znacajno, sta znam, ali eto... mozda mali nacin da pokazemo da nam je stalo. stavi i ti, crninu za srpsku crninu.

sirom interneta pokrenuta je akcija "crnina za sve srpske crnine" u kome na facebook-u, twitteru i ostalim drustvenim mrezama ljudi menjaju avatare i profilne slike, te stavljaju jedan crni kvadrat. nije to nesto mnogo znacajno, sta znam, ali eto... mozda mali nacin da pokazemo da nam je stalo. stavi i ti, crninu za srpsku crninu.

ja u zhivotu nisam vidjela glupljih politichara tolko gladne dushe

... lakshe tje se narod snalaziti brez njih

prodat tje i oca i majku a kamoli ne naciju

Lep gest, ali tesko da ce to iko van Balkana da razume. Cela nasa istorija je toliko teska da trebamo da nosimo crninu zauvek, ali to opet nece da nas spasi od jos teze buducnosti ako nesto ne promenimo, pre svega u svom mentalitetu. Srbi moraju mnogo toga da nauce od pametnijih i uspesnijih naroda, pre svega kako da od totalnih luzera postanu pobednici.

Lep gest, ali tesko da ce to iko van Balkana da razume. Cela nasa istorija je toliko teska da trebamo da nosimo crninu zauvek, ali to opet nece da nas spasi od jos teze buducnosti ako nesto ne promenimo, pre svega u svom mentalitetu. Srbi moraju mnogo toga da nauce od pametnijih i uspesnijih naroda, pre svega kako da od totalnih luzera postanu pobednici.

nema veze. bitno je da mi razumemo jedni druge, to je vec, priznaces korak ka promeni.

nema veze. bitno je da mi razumemo jedni druge, to je vec, priznaces korak ka promeni.

pa srbi razumeju jedni drugi, samo sto ih ne razume ostatak sveta.
ja sam protiv crnine jer je to samo izolacija srba od ostatka sveta.
sta smo mi, palestinci?
ceka nas mnogo veca bitka od ovih koje su vodjene, a to je da dokazemo da smo normalna, a ne nakaradna nacija stanovnicima onih zemlja cije su nas vlade satanizovale.
pamet je uvek dobijala ratove, a zlo samo pojedine bitke.

pa srbi razumeju jedni drugi, samo sto ih ne razume ostatak sveta.
ja sam protiv crnine jer je to samo izolacija srba od ostatka sveta.
sta smo mi, palestinci?
ceka nas mnogo veca bitka od ovih koje su vodjene, a to je da dokazemo da smo normalna, a ne nakaradna nacija stanovnicima onih zemlja cije su nas vlade satanizovale.
pamet je uvek dobijala ratove, a zlo samo pojedine bitke.

smatram da se u svetu jako humorishe na rachun srba

kakvi palestinci? oni se makar bore za komad zemlje ovi sve dadoshe

cenim Vašu ideju kao ideju... očito je rezignacija i osećaj nemoći preovladao ovih dana u nama, ALI... ja sam nešto ubeđen da bi ovo bili efikasnije...razjuriti u 3PM najpre naše krvopije, a oni su TU, oko nas....

images

И само још нешто... пре оне предложене КУКЕ и МОТИКЕ која свакако дође на крају, можда је крајње време да Срби коначно употребе, ако наравно имају, МОЗАК... убиће нас наши дебили, болиди неспособнјаковићи...
images

Back