Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo i Arisa na istom mestu...nije tema za nas...necete se ljutiti? z:lol:

Prilozi

• n1252486585_19476_7839.jpg
    n1252486585_19476_7839.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 13

Evo skorasnjeg snimka od par dana.Ide Vuki samo seva.da bili su mi Doog i njegov kolega po stene,uzeli su malu crnkicu i nadam se da ce mala biti prava.Kod koga je otisla i ko ce je raditi NE sumnjam da nece biti dobra.E sad ono sto iznutra jede svakog od nas je,sta je u njoj (genetika) radi svoje.Ja sam pravio kombinaciju pravu e sad..........

1.koliko pas dugo sme da se seta?

2.cime jos hraniti psa od 6meseci sem granula?

3.moj pas ima solidno velik boks i ogromnu kucicu ali nema krowa kod nas su velike kise ovih dana a on je non stop napolje i kvasi se samo, udje kad zagrmi i krene ona munjevita kisa a dok je ova standarda on samo vrti se napolju i vazda je mokar?

4.mene moj pas slusa sve samo jos uvek ima naviku da grize moju ruku identicno me napada kao oni policjski psi sto obucawaju pa idu na onaj rukav naranvo ne ujeda on mene svom snagom ali mi robu sjebe dali je njima to urodjeno?

5.koliko puta da hranim psa na dan i kolike kolicine?

dali bi bio neko ljubazan dami odgovori na ova pitanja?unapred xwala

Poslednja izmena:
mala je stvarno jaka,predgrudi pa sape koscato stene.e to je moja kombinacija nije sto je od mog Vukija al je mala za sad prava,kako bih ja to kinoloski rekao.DOBRO POSTAVLJENO STENE.ranjena je po mojoj recepturi pa i ima sta da se vidi.Nadam se da je sadasnji gazda zadovoljan.

Back