Mogu nesto da pitam??? Sta je bilo sa tih predhodnih 7 pasa, tj. kad si pre stigao da ih imaš toliko?
ovako idem po redu prwo sam dobio od tatinog nastawnika pekinezera koji je ziveo nazalost jedan dan...jer smo ga u boks stavili majka je urlala sto je u kucu a ja bio mali 5 godina i morao da slusam
drugi je bio Boj njega smo imali i pre pekinezera tog Boja(nzn rasu tacno neki lovacki) se najmanje secam jer sam tek krecao prwi razred taj pas je imao negde 7 godina...
treci pas je bio Bretonac isto se Boj zvao e on je bio dzukela i dali smo ga u Niksic
cetwrti pas je bio Don vrhusnki nemacki kratkodlaki pticar njega su nam ukrali dok je imao 2 godine
peti pas je bio Deni on j umro sa jedno 10 godina ali ne zbog starotsi nego smo ga u selo odveli i tamo se utopio u neki bunar duga je prica jer je taj bunar bio plitak a on je cak u tim godinama u jezero plivao mislim da ga je neko udavio namerno ili se poklao gore
sesti pas je bila Bona koju svo kupili da je parimo sa Denijem ali nista od toga nije bilo Bona je bila predebela jela samo ali je sve slusala u lovu nju smo drzali u selo neko vreme i na kraj je pustili u sumu
sedmi pas je Astor Nemacki ostrodlaki terijer inace isto lovacki pas ogroman besan na mog Bleka zbog kupovine tog psa je bona u sumu odvedena a deni u selo jer ga je Astor klao
i osmi je moj Blek Stena najaci lik od svih pasa i njega je Astorg jednom dovatio ali vraticemu njemu Blek milo za drago on je ipak jos stene od 6 meseci a vec ima 61cm i tezak skoro 40kila bio mi bolestan pa je smrsao masu nije jeo nista dwa dana ali vraticemo njega na prawu kilazu
toliko od mene