Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e tako zeenmc, pokaži malo štene, na ovoj prvoj slici se vidi mekše došaplje, to moraš lagano da ispravljaš, nemoj na silu i da ga forsiraš, odma imaš kontra efekat, samo lagano i strpljivo

Heh, sad mi je dosaplje na poslednjem mestu.....mada na savete se ne gadim ;-), ma junacina moja mila, samo da je on zdrav, sve ostalo je nebitno ;-), kako je danas slatko trckarao, a joj, za to vredi ziveti......

Evo i jedna naša iz toplijih dana, kada smo bili mali i debeliz:mrgreen:

Foto_0207r-1.jpg

I ovo pufnasto stvorenje je neko mogao da muci.....sto je mnogo mnogo je, stvarno nekim ljudima treba iscupat usi zbog ponasanja prema zivotinjama.....

meni se svidja kako je obojen, jeste da će on još promeniti boju al bar sad dok je štenac ima prelepe nijanse sive, i izgleda da će biti visok na šapama, i moguće mršoje kao harras

Jest boja prelepa, ali stvarno, plasim se za sebe, meni se toliko ovi sivi svadjaju da to nije normalno......Sive bih po citav dan mogao da gledam a da se ne smorim....nije sto je moj, ali da je lep bogme jest.....)

Krisb, ajd stavi nesto vise Galovih slika, sad sam se smorio, jer se setih da je on kod tebe od njegovog 8-9 meseca, a da je pre toga doziveo mucenje, bre to je stene, koje je tek zakoracilo u zivot, i sad dodje neki tamo "dreser", i s*ebe ga psihicki, au, sta reci, Dogg, da li imas saznanja da takve tehnike dresiranja i Milenko upotrebljava, ja sam ga gledao dok je radio sa bernandincem, i nemam zamerke, ali imam osecaj da su njegove metode diskutabilne (sluzi se vecom kolicinom batine)

Ljudi ja jedva cekam CACIB ;-)

meni se svidja kako je obojen, jeste da će on još promeniti boju al bar sad dok je štenac ima prelepe nijanse sive, i izgleda da će biti visok na šapama, i moguće mršoje kao harras

Heh, ajd ako sve bude kako valja, da nam sredis neku zenkicu, sto se mene tice, ja bih voleo da uzmes Akselovo stene, ajd, mogu da kazem da bih bio i ponosan, jer znam da bi to stene postalo vrh pseto ;-)

btw, i meni je Blondie zapala za oko, pa ono, baci se na posao ;-)

Back