LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to znači da treba da ga rastpamo iliti otrpamo?
Nije 02.02. nego 08.02.![]()
samo nastavite sa ga obasipate kao do sad, sve mi se čini da se snjim može ali baš razgovarati, a biću pored ringa da mu pružim bar moralnu podršku, imate sigurnih 6 navijača za koje ja znam
samo nastavite sa ga obasipate kao do sad, sve mi se čini da se snjim može ali baš razgovarati, a biću pored ringa da mu pružim bar moralnu podršku, imate sigurnih 6 navijača za koje ja znam
sedam (a kao kuma nije dugme no red dugmići računaj i na više)
I Baja će da navija za Meša
Hvala, hvala. Još i sudija da poriča sa njim i eto visoke ocene hahahaahahaha
e tako zeenmc, pokaži malo štene, na ovoj prvoj slici se vidi mekše došaplje, to moraš lagano da ispravljaš, nemoj na silu i da ga forsiraš, odma imaš kontra efekat, samo lagano i strpljivo
Evo i jedna naša iz toplijih dana, kada smo bili mali i debeli
![]()
meni se svidja kako je obojen, jeste da će on još promeniti boju al bar sad dok je štenac ima prelepe nijanse sive, i izgleda da će biti visok na šapama, i moguće mršoje kao harras
A ovako je dotični gospodin izgledao kad je došao kod mene
![]()
jooj divan jemedonja
![]()
Heh, sad mi je dosaplje na poslednjem mestu.....mada na savete se ne gadim ;-), ma junacina moja mila, samo da je on zdrav, sve ostalo je nebitno ;-), kako je danas slatko trckarao, a joj, za to vredi ziveti......
pa to došaplje bi trebalo da ti je sad na prvom mestu ako je već zdrav, ili ti se baš svidja da bude takav
meni se svidja kako je obojen, jeste da će on još promeniti boju al bar sad dok je štenac ima prelepe nijanse sive, i izgleda da će biti visok na šapama, i moguće mršoje kao harras
Gde se tacno odrzava CACIB?