Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo vežbali. I Miloš je vežbao z:)
Meš uglavnom lepo stane u stav, malo mrda glavom levo, desno, razvrće se ali kad mu tiho kažem "budi miran otkinuću ti glavu" pravilno odreaguje pamet majkina hahahahaah
Jedino je malo problem što podigne desnu prednju nogu i drži je podignutu kao ptičar kad markira z:cry: Zamena identiteta sa Mazom i Šašom hahahahaahaha
Šalim se, ali stvarno podigne nogu. Mora da se raščepio juče na ledu jer vitla kao lud z:hm:
Trčanje u krug na dugačkom povodcu sada ne možemo da vežbamo jer je svuda led pa je mnogo rizično ali će ovo valjda da popusti za vikend

Ljiljo, vidim ganjas tvoje momke da vežbaju, ako , akoz:p Vidiš da se već popravljaju, a imaju i još vremenaz:)

ganjamo se mi, nego njih dvojica su jako brzi kad treba da se bega od majkez:(
Stvarno zaslužuju jedan drugoga hahahahahaahha
More, navataću ja njih, makar na jedenje i leganje z:mrgreen:
Šalim se, prvo sam ja radila malo sa Mešom a onda smo se pohvalili Milošu pa je on nastavio. Taktika hahahahaha

Ma joooookz:hi: On ima tako milu facu koju ne menja uopste, znaci ista faca i kad se mazi i kad napada, al je medju Doggovim crnjama moj miljenikz:p

Heh, secam se kad sam video crnje na CACIB-u, malo sam smarao Harrasa, malo ga mazio, i presao na crnje, e sad, ako sam ja dobro zapamtio, levo je bio Kimba, a desno Nando, naravno, prvo sam pomazio, Kimbu, pa Nanda, u tom trenutku mi prilazi devojka sta je bila s vama, i kaze da pazim, jer je kimba skocio na tebe, dok si ga mazila, ***, ne secam se tacno sta je bilo, ali dovoljno da im ne prilazim.... ;-)

Ovako je Gal snimao dvorište kad smo bili kod mojih, po ceo dan je visio na prozoru:zima2:
Foto_0699-1.jpg

Back