DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
evo i danas kad smo sa blondie i harrasom naleteli na lika koji ima klasične no preko 10 godina pita a kako je takve boje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se sa "tribina" mogu videti ocene sudija,posto je to prva izlozba na koju idem.Videcu bar pobednika.Odmah cu ja da nadjem sebi nekog favorita.
Zapravo nemam ja pojma kako to ide.Idem da se edukujem.
heheeh, jel veruješ bata nidžo da me je obrad jedan dan ćerao da trašim po netu ko ima njegove knjiga da samo iskopiramo, i naravno nismo našli, al neću odustati, čim ja budem imao imaćeš je i ti
heheheh, da je demon izašao znao bi sigurno, pod kontrolom je i baš radi, ali kad dodjem sa harrasom izvešću i njega da se malo prošetamo
a to se sprema mesecima pred izvodjenje, sad teško da bi stigli da ga ubedite, ali probajte da ga na povodniku pustite i čim počne da brza pohvalite ga, malo ga pomazite po ledjima i probajte da nastavite da ide ispred vas
dobra stvar, opisuje period koji me najviše zanimao zbog pasa, e to je ono bata nidžo što pokušavam da objasnim i na kraju ispadam ludak
heheeh, jel veruješ bata nidžo da me je obrad jedan dan ćerao da trašim po netu ko ima njegove knjiga da samo iskopiramo, i naravno nismo našli, al neću odustati, čim ja budem imao imaćeš je i ti
sale jel primećuješ da jedino tvoj pas divlja non stop, neumorna je
Dolazim na Cacib,pa cu da vidim mladozenju...dal je ubavo celjade,ili nesto Krisb fotoshopira.
(Galova slika je bila fenomenalna,kad je uhvatio onaj stav)
Zezam se ja,Harras je predivan.Mogo bih sad da redjam prideve,ali nema potrebe.
U Srbiji ko nije lud, taj nije normalan, pa sad teta ljiljo vi vidite....
heh, i ja sam bio u toj ekipi setaca, mogu potvrditi Dogg-ovu pricu isti Gal, samo malo tamiji, znaci do danas nisam video takvog NO, doduse ne uzivo.....ko plisani meda ;-)
e pa super, onda se lepo vidimo na cacibu i natenane oko detalja, a mladoženja je uvek spreman da izadje, u bilo kom okruženju mogu biti ponosan na njega, jer je meni naravno najlepši na svetu, a i gal će biti pa i on da nadje ženu sebi, jednu dve, kako mu se posreći
Ma koji crni foshopViše ne možemo ni da prebrojimo koliko Gal ima boja na sebi, ko kanarinac je
![]()
Hvala LjiljoAl je lep,lep, ko upisan![]()
Znaci bice prava pseca zurka![]()