Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uglavnom smo samo poslusnost radili, i ide sve bolje i bolje. Kad ima malo vise ometajucih faktora, gleda tamo-vamo al radi. Kad ide pored cim stanem seda, ukopava se, vise nema razmisljanja. Malo pocela da radim na skokovima i drzanju paznje na predmetu.
A sinoc izadjemo gal i ja u park u kombinaciji sa d steneta. Nisam ga pustala ali je sat vremena uredno sedeo pored, nije se cuo, nije vuko, ma nista. Posmatra ih, al nista ne preduzima.
I posle sat vremena dodje jole. Odmah je poceo da vuce, trza, laje i sl. Pa ga ja opet uzmem u svoje ruke....
a dobro mu ide, ima volju da se popravi i socijalizuje a vi umesto da mu pomognete vi mu odmažete, mada je najveći problem dvojna komanda i način na koji mu komandujete. kada mu jednu komandu izdaš ukucaj ga u asfalt al ima da je uradi i komandu mu samo JEDNOM izdaj nikako mu ponavljati više puta, nije on više mali
znam ja da se trudiš i to se vidi po njegovom ponašanju ali ga sad morate "nagaziti" malo oštrije kad je smirivanje u pitanju, komande poslušnosti ćeš mu u skorije vreme dovesti do savršenstva
jole i ja će mo se dogovoriti i ispričati, ajde ako sutra bude uslova da se vidimo pa će mo ustanoviti gde najviše grešite, odnosno jole gde najviše greši i kako ga korigovati
A najzesce sinoc trce psi kroz park, on samo sedi i gleda, a komsija sa sprata, takodje sa psom gleda, pa ono kao pogleda bolje, ne moze da veruje da je i gal tu, a da je mir u parku.